ben uyku konusunda en son danışılacak kişiyimdir sanırım
:):):):)mesela meleği unutmuşum o da hergün girenlerden
birtel onlar bilir zatennnkızlar kaynanama ve onun annesine gıcık oluyorum desem aslında kaynanam iyidir ama kayra konusunda o kadar çok şey söylüoki gereksiz artık çocuk yürüyo istiyoki hep halının üstünde dursun azcık yere gittiğinde aman aman aman getir onu üşütür hasta olur zatüre olur:) yaa bu çocuk robotmu halının sınırlarına çıkmasın valla ben evde serbest bırakıyorum allaha şükür bişey olmuyo bide isityoki her saat başı yesin anne diyorum sen yiyebilirmisin her saat başı bu çocuk nasıl yesişn yok durup durup şimdi ne yicek bu çocuk ıyyy illet oluyorum yaa bugun oraya gidicem allah sabır versin
yeim onu ben................
iyi günlerde giysin barancıkkk
dogum gününüz kutlu olsun şimdidenn.....kımseler görünmüyor bende,bız tam gaz hazırlıklardayız,temızlık bıtmek üzere bıraz sonra fotoğraf çekımıne gıdecez kuzumla,ınşallah onun ıçın çok güzel bır doğum günü olur,çok heyecanlıyım ya yaşım ılerledıkçe zırlak bır hatun oldum,babamız gece bınecek sabah yanımızda olacak,geçen sene bugün çarşıdaydım götürüyordum tantunı,künefe,kaanda hayretle benı ızlıyordu çocuğumu şeker komasına sokacaksın kadın deyıp duruyordu,çok mutluyum çoook,rabbım hepımızın yavrusunu korusun ve hep mutlu etsın ınşallah,geçmışı okuyamadım akşam gırerım anca görüşürüz şımdılık hoşçakalın
aaynen ege dogmadan önce kendime eşime neler alırdım şimdiibu sabah sitede sorun vardı bende,girememiştim.
Şirvaaaaannn,napmışsınız öyle,Zara da birşey bırakmamışsınız.Hepsi çok güzeller.Hele şortlar,bittim ya!!!Bence hemen dene,küçük de gelebilirler,gerçi Miray ın bir pantolonu var,12-18 aylık,şu anda oluyor.
Özlem size de Allah kolaylık versin,herşey kusursuz geçsin inşallah!
Bugün öğlen ev gezmesine gideceğiz,ama Miray daha yeni uyudu,ne zaman bir yere gidecek olsak uykusu şaşıyor,şimdiye uyanması lazımdı normalde.
Biz de sabah kahvaltısından sonra bizimburadaki giyim pazarına gittik kızımla,daha 10 du saat,kalabalık değildir diye gittim,ooo millet doluşmuş bile.Zor oluyor tezgahlara bakmak.Transit geçtik bizde.Sadece Miraya tayt ve elbise alabildim,4 tane de çorap.
Şirvan dediğin gibi ben de önceden kendime çok alışveriş yapardım,ama Miray doğduğundan beri,kendim için pahalı gelen fiyatlara ona birşeyler alıyorum.
afiyetle yıyınkoca bir maşallah barana nasılda yakışır tosuncuğa allah nazarlardan saklasın iyi günlerde kullanın
bugün ne telaşe ya yarın malum doğum günü birde sabahtan ygs sınavına giricem allah utandırmasın inşallah
kızlar menümüz
gül böreği
sarma
kurabiye(tatlı tuzlu)
milföyden börek
poğaça
kek
yaş pasta
patates püresi
mercimek köftesi
nasıl sizce yetermi?
Miray eğer gündüz bir kere uyumuşsa,akşam erken uyuyor,9 gibi,sabaha kadar mızırdandıkça emziriyorum, en fazla 2 kere.
Gündüz 2 kere uyuduysa o zaman geç uyuyor,10:30 gibi,yine aynı şekilde 1-2 kere emzirioyrum mızırdanırsa,tekrar uyuyor.
Sabah 7 ye kadar uyuyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?