2009 Nisan Anneleri

beyefendi tekrar uyudu..bakalım kaç dk sonra uyancak..

acaba yanlış mı yapıom kızlar..saat 9 buçukta uyuttumm..2 saat uyuyor 11 de uyanmak istiyor..ee bu saatte uyanırsa anca gece 2 de uyur..bende yatağında sallayarak tekrar uyutuyorumm..

acaba 10 buçuk gibi mi yatırsam..sizinkiler kaçta uyuyorr...uyku konusunda karışığım birazz??

21:30-22:00 de yatsa bidaha kalkmaması gerek çok mu ses yapıyonuz bakiim çocuğu uayndırıyonuz:))

gececiler toplanmış:) idil daha uyumadı işin kötüsü öyle bir imarede yok:)) deneyin topları güzel oluyor...

sultancım hayırlısı canım..bende 2 dersten baya düşük bekliomm çok zor hem çocuk hem ders..

kızz mügee..geçen gün sana istek gönderdimmm yaa..sende eklemişsinnn..şaşırdın mı tatlımmmm..hihihiiii..

elif ve zeyno..teşekkürler kızlarr..normalde kağanın fotoğrafını çekmek çok zorrr..1 dk yerinde durmadığı için fotolar hep kaymışşş olurdu..uyurkenn kolay oluyomuş:)))

Miray eğer gündüz bir kere uyumuşsa,akşam erken uyuyor,9 gibi,sabaha kadar mızırdandıkça emziriyorum, en fazla 2 kere.
Gündüz 2 kere uyuduysa o zaman geç uyuyor,10:30 gibi,yine aynı şekilde 1-2 kere emzirioyrum mızırdanırsa,tekrar uyuyor.
Sabah 7 ye kadar uyuyor genelde.

Kızlar bana otel ya da tatil için yer önerebilir misiniz,bir sürü otel var,nasıl karar vereceğim:-((

değilmi ya..aslında normal bu saatte uyumasıı amaa sıpa çok direniyor uyanmak için...

bide teyzleri kağan artık baya baya yürüyor..her istediği yere yürüyerek gidiyor..çok yoruluyorr..yüinede geç yatacak paşammm..

sultannn.ne sesiii kızzz..utandımm ayhh..biss onun yanında yapmayıss sesss...hihihiii..titreşşime alıyoz kendimziiiiiii hihihiiiii..

gülşen senin derdini deşmek hiçç istemeemm..inşallah bi gün idilde uyur ne diyimm..:))

elif bizdede aynı gibi aslında kağan gündüz uyku sayısını 1 e indirip gecede geç yatma çabasında..ama yok öyle yağma..

o kadar zıpır oldu kiiii..air vick varya pıst dioo ona..hani nerde diomm duvarda bulup işaret edio..bu öğlen çorbacıda pıstt nerde diomm orda da arıyorr..tek tek duvarlara bakıoo eşekkk..çom fenaa bişey olduuu..

bide acayip kıskançç kızlar yaa..eşimle ben yanyana gelince gelip saçımızı çekioo parmagını gözümüze sokuyoo..sizinkiler kıskanıomu ??

face e bi foto ekleyince onu sizin görmeniz için ne yapma lazım..illaki burdan anons mu yapmalıyım..etiketlemem mi lazım kızlarrr..???

Evet çok kıskanıyor.Annem bile başka çocuğu sevse,o anda başka şeyle ilgileniyor olsa da,hemen bağrınıyor.
Hele biri bana vuruyor gibi yapsın,hemen bağırıyor.

mesela meleği unutmuşum o da hergün girenlerden
:):):):)
birtel onlar bilir zatennn

baran bey köşesi ;

albümden bir kaç resim çekip dedim ama parlıyor..

yeim onu ben................

iyi günlerde giysin barancıkkk

dogum gününüz kutlu olsun şimdidenn.....
aaynen ege dogmadan önce kendime eşime neler alırdım şimdii
egeyle eşime ben almam var derim aman derim. sonra derım kalırım...

afiyetle yıyın

mutlulukla kutlayınnn

egede aynı canım gündüz 1 kere uyursa erken yatıyor 2 kere uyursa gec...

Biz görüyoruz,merak etme sen.Ben sadece eşin ve Kağan olduğu için yorum yapmadım orada,yoksa görmüştüm yani facede,burada da baktım yorum yapayım diye,yoktun.

titreşimmi ehehheeh:)alemsin ayşe

otel için pirates beach clup antalya harika bir yer

bide sitenin bi turla anlaşması var turon9 istersen ordanda bakabilirsin anasayfada aşğılarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…