bende sonuncusunu almıştım zaten yelek ve gömlek sanırım 12-18dialdıklarımızın resimlerini ekliyim mi....
bu arada sultan kereme aldığım yelekten bulamadım...
12-18 aldım... hiç denemedim. bakalım nasıl olacaklar....
okadar güzel şeyler vardıki ,, ama bedenleri kalmamıştı..
bir yandanda iyiki kalmamış. yanii
kızlara çok cici şeyler vardı...valla kız olacağğını bilsem bugün hamile kalmak isterdim.
ay ay ay aman Allah ım süperler ya zara gerçekten çok güzel şeyler satıyor o şortlara bittim
anladm cnm ara ara banada oluyo bide yalnız kalıp hiçbişeyini başkasıyla paylaşamayınca kocaya sarıyosun bende artık takmıyoru mnapalım bunların hepsi böyleyok cnm özel olsa yazar mıyım buraya :)) daha önce de söylemiştim o çok yoğun çalışıyo çok yoruluyo ama o akşam gelince ben çok sıkılmış olduğum için muhabbet etmek istiyorum o da sadece elayla azıcık oynuyo ve elayla uyuyo nerdeyse bende çok sıkıldım artık ne zamandır iletişim sıfır..dün söyledim açık açık bugün hiç bişeyle ilgilenmeden geldi muhabbet etmeye çalışıyo ama bende heves yok artık..ondan bişii beklemiyorum bu ara..bekledim olmadı ilgilenmedi..bende üzülmemek için beklentilerimi sıfıra indirdim..artık eşim evdeyken ela ya tek kolla mama yapmak koyuyo valla..dur ben tutayım da demiyo..ne yapsa kıl oluyorum artık..
ay allahım yaaa nerden geldi aklına yazık adama yaaaeheheh:))
ben eskiden çok yapardım öyle şakalar anlatayımda gülün :))
banyo yaparken duşakabinin üstünden 1 kova soğuk su dökmüştüm küçücük duş nereye kaçacağını bilememişti gülmekten karnıma ağrı girmişti
yaaa ben söylemedm ama hakan sabahmüge bencede söyleme sıkış sıkış olsada idare edin babaların gönlü hiç alınmıyo anneyi kandırıyosunda baba kırıldımı fena
aaaa ben veriyorum dr.umada sordm bişey demedihee kızlar aklımdayken söyliyim bıdırcın yumurtası normal yumurtanın beş tanesinin taşıdığı değerleri taşıyomuş acayip kuvvetli bişi o yüzden sanırım 4 yaşından önce verilmiyor dr mutlaka danışın çocuklara aşırı demir yüklemesi yaparsınız aşırı demirde zeka gelişimini etkiliyo
açıklama yukarıda cnm yaa aynen böyle olduMüge bence de söyleme,sonuçta kucak kucağa gidecek değilsiniz,Demir de kendi koltuğunda oturacak.Hadi komşun falan olsa dersin de,babama asla söyleyemem.Rahat rahat bacağını uzatıp gidersin ama,ya içinin rahatsızlığı nolacak?
kızlar ben geldim gitmeyin...
bugün iş çıkışı baranı aldık eşimle birlikte zaraya gittik..
tam bir alışveriş çılgınlığı yaptık...
inanırmısınız kendime bir toka bile almadım..
hepsi baranın..
kendime bakıyorum aman çok pahalıymış diyorum .
ama el kadar şeyler daha pahalıydı..
ama aldık dayanamadık..
çıkarkende barana diyoruz ki..
2 yaşına kadar alış veriş yok sana :))))
anladm cnm ara ara banada oluyo bide yalnız kalıp hiçbişeyini başkasıyla paylaşamayınca kocaya sarıyosun bende artık takmıyoru mnapalım bunların hepsi böyle
biri olsa sızlanırsında hepsi aynı cnm
ay allahım yaaa nerden geldi aklına yazık adama yaaa
yaaa ben söylemedm ama hakan sabah
arkada gidebilecekmisnz sıkışmazmısınız demezzmi şimdiye kdr hiç yapmazdı öyle bişy pat diye söyledi
babamda ben vazgeçtm gelmiyorum dedi bana
aaa neden ya nolcak dedim giderz bişy olmaz
neyse eşim bileti aldı ama babam kırıldı ya ben söylemicektim yaaaa
aaaa ben veriyorum dr.umada sordm bişey demedi
açıklama yukarıda cnm yaa aynen böyle oldu
baranın kıyafetleri çok gzl bayıldım ist.da var mı bu mağaza ya
bende gidince almak istiyorum özelliklede o şortlar
muhteşemmiş
güle güle giyinsin inş.
Fotolarda süper şirvan
tuğbacım menün süpermiş keşke gelebilseydm
afiyet olsun
merhaba herkeseeee uykusuz bir gecenin ardından yorgunum.şirvan çook beğendim baranın cicilerini allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin
baranın giysileri çok güzel allah güle güke kullanmayı nasip etsin....köşede çok güzel çok cici...bizimde gecemiz kötüydü..(
bende sonuncusunu almıştım zaten yelek ve gömlek sanırım 12-18di
ama pantolan 18-24 aldık biz
ay ay ay aman allah ım süperler ya zara gerçekten çok güzel şeyler satıyor o şortlara bittim
harika olmuş şirvancım o şortlar bu boğumlu bacaklarda ne güzel durur maşallah
bu sabah sitede sorun vardı bende,girememiştim.
şirvaaaaannn,napmışsınız öyle,zara da birşey bırakmamışsınız.hepsi çok güzeller.hele şortlar,bittim ya!!!bence hemen dene,küçük de gelebilirler,gerçi miray ın bir pantolonu var,12-18 aylık,şu anda oluyor.
özlem size de allah kolaylık versin,herşey kusursuz geçsin inşallah!
Bugün öğlen ev gezmesine gideceğiz,ama miray daha yeni uyudu,ne zaman bir yere gidecek olsak uykusu şaşıyor,şimdiye uyanması lazımdı normalde.
Biz de sabah kahvaltısından sonra bizimburadaki giyim pazarına gittik kızımla,daha 10 du saat,kalabalık değildir diye gittim,ooo millet doluşmuş bile.zor oluyor tezgahlara bakmak.transit geçtik bizde.sadece miraya tayt ve elbise alabildim,4 tane de çorap.
şirvan dediğin gibi ben de önceden kendime çok alışveriş yapardım,ama miray doğduğundan beri,kendim için pahalı gelen fiyatlara ona birşeyler alıyorum.
kızlar kkda gezerken buldum cok hosuma gıttı sızde okuyun ıstedım bıraz uzun ama kusura bakmayın
sırva hepsı harıka ama en harıkası dombılı oglun
baranın kıyafetleri ve köşesi çok güzel.....
Tuğba menüde çok güzel valla.
Ecemde daha iyi olurda gününüz güzel geçer inş :))
anladm cnm ara ara banada oluyo bide yalnız kalıp hiçbişeyini başkasıyla paylaşamayınca kocaya sarıyosun bende artık takmıyoru mnapalım bunların hepsi böyle
biri olsa sızlanırsında hepsi aynı cnm
ay allahım yaaa nerden geldi aklına yazık adama yaaa
yaaa ben söylemedm ama hakan sabah
arkada gidebilecekmisnz sıkışmazmısınız demezzmi şimdiye kdr hiç yapmazdı öyle bişy pat diye söyledi
babamda ben vazgeçtm gelmiyorum dedi bana
aaa neden ya nolcak dedim giderz bişy olmaz
neyse eşim bileti aldı ama babam kırıldı ya ben söylemicektim yaaaa
aaaa ben veriyorum dr.umada sordm bişey demedi
açıklama yukarıda cnm yaa aynen böyle oldu
baranın kıyafetleri çok gzl bayıldım ist.da var mı bu mağaza ya
bende gidince almak istiyorum özelliklede o şortlar
muhteşemmiş
güle güle giyinsin inş.
Fotolarda süper şirvan
tuğbacım menün süpermiş keşke gelebilseydm
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?