turunça da baktım o da güzel kalabalık tatil yerlerini sevmiyorumSultan Marmaris 'e gitmek istiyorsan İçmeler veya Turuç u tercih et bence merkez çok iyi değil çok kalabalık
Sultan güzelmiş hotel,bu daha uygun herhalde,1750 çıktı bizim için.Bu hotel daha iyiymiş eheheheee
Bide bu fotoğraflar çok yanıltıcı olabiliyor,güzel gözüksün diye,farklı açılardan çekiyorlar.
işimn biterse koyarm cnmMüge Deniz in gönderdiği hediyelerin fotolarını da eklesene gitmeden???
aaaaa ben sıyırmışım vallasultancım hayırlısı canım..bende 2 dersten baya düşük bekliomm çok zor hem çocuk hem ders..
kızz mügee..geçen gün sana istek gönderdimmm yaa..sende eklemişsinnn..şaşırdın mı tatlımmmm..hihihiiii..
elif ve zeyno..teşekkürler kızlarr..normalde kağanın fotoğrafını çekmek çok zorrr..1 dk yerinde durmadığı için fotolar hep kaymışşş olurdu..uyurkenn kolay oluyomuş:)))
oralara gidipte boşuna para verme sultan gel bize aynısı burdada vaarrrr hmede bedevveeeeehttp://www.didimtur.com/Marmaris-Otelleri/Grand-Yazici-Club-Turban/Fotograflar-Videolar
şu otele bayııldım ne kadar güzel yeşilik deniz doğa hepsi bir arada tam bizler için çocuklular yani bi bakın yorum bekliyom
canım sagol.....sinava girenlere RABBIM YARDIMCI OLSUN
paylastigim yaziyi okuyan sanirim 3kisi belkide 2 gormediniz sanirim ama cok guzel gecmisten bakinda okuyun kiz TAVSIYE EDERIM
melek cok gecmis olsun anim
tatil planlari yapiliyor zannimca ama ben tatili ruyasinda bile goremeyenlerdenim
size super tatilimi anlatayim iznimiz 20 gun 2cocuk 1kaynana 5kayin 15yigen ve sorumsuz umarsiz anneleri
tum gun hizmetini benim yaptigim evdeler yesek icsek gezsek beraber nerdeyse tuvaletede birlikte gidecegiz
yemek yaparsin tencerelerle 1ogun yeter temizlik yaparsin 1saat belli olur cocuguna birsey yediricen 3cocuga dahada yediricen
heee kaynanamin evinin yaz temizligide ayri ustelik bu 20 gunde ANNEMLEREDE DE KALAMIYORUM sorsan ben izne giden betul hanimim dusundukce kafayi yiyesim geliyor imdat diye bagirasim geliyor 5senelik evliyim bir izinnide esimle geciremedim DEGMEGIN YARAM BUYUK
hayırlı yolculuklarrrayşe gördm fotoları süperrr demrle babasıda böyle uyuyolr
bayılıyorum onlara
ama ben seni hep kendi adınla arıyodum :)))
sabhtan beri valiz hazırlıyorum aklıma geldkçe
bişyler ekliyorum
demrn eşyaları bnmkinden çok
yarın sabah yola çkıyorum inş.
giremezsem herkese sağlıklı huzurlu günler diliyorum
beyefendi tekrar uyudu..bakalım kaç dk sonra uyancak..
acaba yanlış mı yapıom kızlar..saat 9 buçukta uyuttumm..2 saat uyuyor 11 de uyanmak istiyor..ee bu saatte uyanırsa anca gece 2 de uyur..bende yatağında sallayarak tekrar uyutuyorumm..
acaba 10 buçuk gibi mi yatırsam..sizinkiler kaçta uyuyorr...uyku konusunda karışığım birazz??
sinava girenlere RABBIM YARDIMCI OLSUN
paylastigim yaziyi okuyan sanirim 3kisi belkide 2 gormediniz sanirim ama cok guzel gecmisten bakinda okuyun kiz TAVSIYE EDERIM
melek cok gecmis olsun anim
tatil planlari yapiliyor zannimca ama ben tatili ruyasinda bile goremeyenlerdenim
size super tatilimi anlatayim iznimiz 20 gun 2cocuk 1kaynana 5kayin 15yigen ve sorumsuz umarsiz anneleri
tum gun hizmetini benim yaptigim evdeler yesek icsek gezsek beraber nerdeyse tuvaletede birlikte gidecegiz
yemek yaparsin tencerelerle 1ogun yeter temizlik yaparsin 1saat belli olur cocuguna birsey yediricen 3cocuga dahada yediricen
heee kaynanamin evinin yaz temizligide ayri ustelik bu 20 gunde ANNEMLEREDE DE KALAMIYORUM sorsan ben izne giden betul hanimim dusundukce kafayi yiyesim geliyor imdat diye bagirasim geliyor 5senelik evliyim bir izinnide esimle geciremedim DEGMEGIN YARAM BUYUK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?