2009 Nisan Anneleri

Sultan güzelmiş hotel,bu daha uygun herhalde,1750 çıktı bizim için.Bu hotel daha iyiymiş eheheheee

kemere gitmek isterseniz belport beach tercih edebilirsiniz....buranın finans müdürü benim abim:)) bende daha gitmedim:)) ama gidersem sanırım burası olur...

Sultan Marmaris 'e gitmek istiyorsan İçmeler veya Turuç u tercih et bence merkez çok iyi değil çok kalabalık
turunça da baktım o da güzel kalabalık tatil yerlerini sevmiyorum
Sultan güzelmiş hotel,bu daha uygun herhalde,1750 çıktı bizim için.Bu hotel daha iyiymiş eheheheee

ben haziran sonuna doğru baktım 2500 tuttu ramazan ağustosta başlıyo ya belki ondan indirmişlerdir
iyi bari:)

Bide bu fotoğraflar çok yanıltıcı olabiliyor,güzel gözüksün diye,farklı açılardan çekiyorlar.

Bide bu fotoğraflar çok yanıltıcı olabiliyor,güzel gözüksün diye,farklı açılardan çekiyorlar.

Evet ya kesinlikle. Biz geçen sene internetten otel beğendik ve gittik. Resimlerde kumsalda çok güzel yataklar vardı. Fakat gidince hiçbirini göremedik. Birkaç kişi itiraz ettik de zoraki 3 tanesini kullanabildik.

Sultan sınavında başarılar,Allah zihin açıklığı versin.

Annem ilkokuldayken,her sabah bize böyle deyip uğurlardı okula,ondan belki de zihnim bu kadar açık ahahahahaaaaa

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, gulshenidil, nesoc, didem1981, Ayshe, burcu_arda, bursasu+

cocuklar uyudu kadınlar pc başına toplandı sabah yıne görev bizi beklıyor çavuş kalkkkk saaat 7 anne acıktım dıye aglayan bi ses...... öff yarın pazar herkesler ne güzel 12 lere kadar uyur bizler sabahın köründe ayaktayız saat 1 oluyor byeeeeeeeeeee

Halbuki çocuklar uyuynca git uyusana dimi.
Ben buraya girmesem çoktaaan uyurdum,ama kk ya girince uykum kaçıyor resmen)

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla

günaydın..............................

kimsee yukk.

yinedee günaydınn..az önce uyandımmmm..uyumak gibisi var mı yaa ohhh..:))

Müge Deniz in gönderdiği hediyelerin fotolarını da eklesene gitmeden???
işimn biterse koyarm cnm
aaaaa ben sıyırmışım valla
http://www.didimtur.com/Marmaris-Otelleri/Grand-Yazici-Club-Turban/Fotograflar-Videolar
şu otele bayııldım ne kadar güzel yeşilik deniz doğa hepsi bir arada tam bizler için çocuklular yani bi bakın yorum bekliyom
oralara gidipte boşuna para verme sultan gel bize aynısı burdada vaarrrr hmede bedevveeeee

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayşe gördm fotoları süperrr demrle babasıda böyle uyuyolr
bayılıyorum onlara
ama ben seni hep kendi adınla arıyodum :)))

sabhtan beri valiz hazırlıyorum aklıma geldkçe
bişyler ekliyorum
demrn eşyaları bnmkinden çok
yarın sabah yola çkıyorum inş.
giremezsem herkese sağlıklı huzurlu günler diliyorum

sinava girenlere RABBIM YARDIMCI OLSUN
paylastigim yaziyi okuyan sanirim 3kisi belkide 2 gormediniz sanirim ama cok guzel gecmisten bakinda okuyun kiz TAVSIYE EDERIM
melek cok gecmis olsun anim
tatil planlari yapiliyor zannimca ama ben tatili ruyasinda bile goremeyenlerdenim
size super tatilimi anlatayim iznimiz 20 gun 2cocuk 1kaynana 5kayin 15yigen ve sorumsuz umarsiz anneleri
tum gun hizmetini benim yaptigim evdeler yesek icsek gezsek beraber nerdeyse tuvaletede birlikte gidecegiz
yemek yaparsin tencerelerle 1ogun yeter temizlik yaparsin 1saat belli olur cocuguna birsey yediricen 3cocuga dahada yediricen
heee kaynanamin evinin yaz temizligide ayri ustelik bu 20 gunde ANNEMLEREDE DE KALAMIYORUM sorsan ben izne giden betul hanimim dusundukce kafayi yiyesim geliyor imdat diye bagirasim geliyor 5senelik evliyim bir izinnide esimle geciremedim DEGMEGIN YARAM BUYUK

canım sagol.....

evet yaran büyükmüş.... allah yardımcın olsun..
hayırlı yolculuklarrr

ben temızlık yapıyorum ufaktan yarın görümcem kayınvalidem eşimin 3 yengesi gelıceklrmış sabah aradılar
komalık hastayım başka gün gelin diyemedim

eşim ve egem uyudular az önce 2 makine camaşır yıkandı camları siliyorum sessiz işleri yapıyorum yani.........

ikramların yarısını dışardan alacagım yapmaya gücüm yok kollarımı zor kaldırıyorum evide en son carsamba günü temizlemiştim
o üzden hryer toz... yapmak zorundayım of...........

iyi tatillr herkese......

Ben 10 30 gibi yatırıyorum sabah 6 yada 7 gibi kalkıyor.. Sanki biraz daha geç iyi olur gibi.

ALLAH kolaylık versin Sinirlerin iyice yıpranıyordur.

kolay gelsin melekcim çok çok geçmiş olsun dün gözden kaçırmışım..

müge..sizede ii yolculuklar..ii eğlenceler..

eysancım valla işin harbiden zormuş..gitme daha iyi..benim kayınvalide herşeyi kendi yapar..nerdeyse yatağımıza kahvaltı getircek o kadar yanii..onunda kötü huyları var ama en azından hiçbir sorumluluğunu birilerinin üzerine yıkmazz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…