2009 Nisan Anneleri

kağanı annemlere bıraktık..eşimle oturup film izliycez..önce evi temizledik biraz..kaçıomm...

amann betülcüm
bencee vinde otur hiç çıkma senin en gzl tatilin kendi evn
yazını bende okudm çok gzl
ama bence bi erkeğin kaleminden çıkacak bişy değil gibi geliyo

melekcim tşkler

ayşecm bende 9 buçukta yatırıyorum fakat
öğlen uykusnu erken uyuduğu için baylıyo
acaba sen gece uykusna geçmeden önce aralarında az mı süre bırakıyosun
yani 6 de fln uyanıyosa çabuk uyanır
demr 7 de uyanıy 1 de yatıyo 3 te kalkıyo sonra 9 a bayılıyo
ağrısı sızısı yoksa uyuyo maşallah

sagol cnm
kağanı annemlere bıraktık..eşimle oturup film izliycez..önce evi temizledik biraz..kaçıomm...
ohh iyisiniz ne güzel........vallaaa

bu arada seher nerelerde ya haberi olan varmı girmiyo bu aralar
seherin kayın pderi amelıyat olucaktı onlarla ilgileniyordur herhaldeee

fatoşda girmıyor pek artıkkk

bnde balkonları yıkadım camları sildim camaşırları serdim topladım

rondomu myvesuyumu aldım gldim ama kimseler yok bahcme bakayım bari....

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla

müge..

kağan günde 1 sefer uyuyo..onuda saat 4 gibi 1saat olarak..ondan sonra uyutmuyırum yoksa kesinlikle saatinde yatmaz..ama işte biküyüyolar ya o yüzden sanırım daha geç yatmak istiyor..

ama şuda var ki..kağan 10 dan önce uyanmaz sabah.gecede saat 5 buçukta uyanıp sütünü içer tekrar uyur..geç kalkıyor yani..o yüzden de erken yatmak istemiyo zannımca..

ama büyüme hormonuda en fazla 22-02 saatlari arasında salgılanırmış..o yüzden erken yatsın istiomm..

ohh melek ev miss olmuştur...hakkın meyve suyuuu..:))

acıktık..tost yapıozz..

buz gibi bi hava var.
sıkıcı ve kapalı.

eyşan çok zor valla canım.okurken bile bi fena oldum.allah yardım etsin

biz en son tatile baayımızda gitmiştik..
antalya the marmaraya...
çok güzeldi valla.
hele yemekleri muhteşemdi.
dün eşimle resimlere bakıyoduk.
içimiz gitti valla.

bu sene gitmeyiz tatile.
keremin ayagından dolayı.

slm kızlar
ege grip oldu
gözleri kırmızı,sürekli gözyaşları akıyor ,ateşi yüksek
eşimden geçti büyük olasılıkla.
ilaçlara başladık inş.kısa sürede geçer.

çok geçmiş olsun aysun..bu havalar hep insanı hasta eder ya..tam geçiş dönemi ya..çabucak iyileşsin inşallah..

ayşecim iyi uyuyomuş maşallah
geçmş olsun aysun
biz hasta olduğumuzda demir ayrı bi odada kalıyo
mutlaka çok korkarım babası hasta olduğunda
hiç yukarı gelmemişti inş. en yakın zmnda iyileşir

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, ugly, EDAAAA

eliifff denizin hediyesini yükledmm :))

Teşekkür ettim Mügecim,ilk o topiğe girdim , çok yakışmış Demir'e .Çekiliş olduktan sonra hediyelerin resimlerini koyalım ,merak ediyoruz)

Betül çok üzüldüm ya,o ne öyle,eşin memnun mu o halinden,tabi erkeklere olmuyor birşey,kadınlar hizmet ettikleri için.1 haftasını bari ayrı geçirebilseniz.
Benim kayınvalidemler de yurtdışında lduklarından bizim yazlar da onlarlayken yoğun geçiyor dediğin gibi.Çok misafirleri oluyor,bir geldiklerinde Hoşgeldin e geliyorlar,bir de gideceklerinde Güle Güle ye.Diyorum ,ben okul varken bile bu kadar erken kalkmıyorum)
Habire bulaşık...Normalde benim kayınvalidem de kimse yokken herşeyi kendi yapar-kahvaltımızı hazırlar,biz kalkınca sofrayı kurar.Ama başkası varken elini birşeye sürmez,gelinleri ne kadar becerikli görsünlermişşşşşşşşşşş.Çok da umrumdaydı.
Gerçi daha 2 yazımız geçti onlarla.İlk senemizde de eşimin izni bitti deyip kaçmıştık oradan,tatile gitmiştik)

Bugün Ekmek Yapma Makinası aldık,bakalım,inşallah kullanırım,koskocaman da birşey,çok yer kaplayacak.Kesin kullanmam lazım)Zaten kullanmazsam önce eşim başıma ekşir,tam aldık kasaya gidiyoruz,bana bir daha düşün,diyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…