zara cevahırde var şışlıde mügecım benımde en uğrak yerımdı bır zaman peh can sıkıntısından kendımı cevahıre atardım burnumun dıbı dıye
tuğbacım menün çok güzel,şımdıden ellerıne sağlık,ben akşam yapacam nasıpse yemeklı olacak ayıptır söylemesı balık,salata,humus ezmesı,babagannuş,haydarı,süzme yoğurt,acılı ezme,havuç salatası var yanı çoğu kolay zaman almayan şeyler,bende ıçecem kuzum uyuduktan sonra ohhhhhhh sefam olsun
denızcım çok teşekkürler ınşallah çok güzel geçer,belkı anlamayacak ama ılerde seyredınce o da ne kadar mutlu olduğumuzu görecektır,varlığına hayran annesı kuzumun,bugün çok tatlıydı oynadı foto çekımınde
şırvancım çok güzel barancığın köşesıde cıcılerıde sız çıkarken 2 yaşa kadar yok demışınız ama dayanamazsınızkı ben her çıktığımda kendıme çöp almıyorum eceye mutlaka küçükte olsa bırşey almış oluyorum,yalnız hep derler ya çocuğa alınan haram yedığı helal dıye,amaaan ne yapalım bızde acuk tadını çıkarıyoruz demı
sonraaaaa unuttum :)
ii geceler..yaklaşık yarım saattir geçmişi okuyorum..
ama hemen söylemessem çatlarımm..şirvannnn baranımaa yakışırr..çokk süperr hepsiii bayıldım vallaa..hele o baran bey köşenizz..çok tatlıı..allahım nazarlardan saklasın..tosuncukkk:)))
benim için o boğum boğum bacaklardan kollardan öpp annesiii..çok öpesimm geldii..kuzucuktaa uyuyoo yoksa oluşuu öperdimm...
İyi Geceler , bir kaç gündür rahatsızdım bakamadım. Hasta olan varsa geçmiş olsun Çocukla bin kat daha çekilmez oluyor...
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN AFİYETLE YİYİN...
ŞİRVAN Barancık güle güle kullaansın kıyafetlerini. Maşallah ona
Eyşan yazı gerçekten muhteşem. Okurken böyle hisli erkekler de olabiliyormuş dedim
Sınava girenlere başarılar
teyzoşlar hepinize tek tek teşekkür ederiz..:):):):)
birtel onlar bilir zatennn
yeim onu ben................
iyi günlerde giysin barancıkkk
dogum gününüz kutlu olsun şimdidenn.....
aaynen ege dogmadan önce kendime eşime neler alırdım şimdii
egeyle eşime ben almam var derim aman derim. sonra derım kalırım...
afiyetle yıyın
mutlulukla kutlayınnn
egede aynı canım gündüz 1 kere uyursa erken yatıyor 2 kere uyursa gec...
sinava girenlere RABBIM YARDIMCI OLSUN
paylastigim yaziyi okuyan sanirim 3kisi belkide 2 gormediniz sanirim ama cok guzel gecmisten bakinda okuyun kiz TAVSIYE EDERIM
melek cok gecmis olsun anim
tatil planlari yapiliyor zannimca ama ben tatili ruyasinda bile goremeyenlerdenim
size super tatilimi anlatayim iznimiz 20 gun 2cocuk 1kaynana 5kayin 15yigen ve sorumsuz umarsiz anneleri
tum gun hizmetini benim yaptigim evdeler yesek icsek gezsek beraber nerdeyse tuvaletede birlikte gidecegiz
yemek yaparsin tencerelerle 1ogun yeter temizlik yaparsin 1saat belli olur cocuguna birsey yediricen 3cocuga dahada yediricen
heee kaynanamin evinin yaz temizligide ayri ustelik bu 20 gunde ANNEMLEREDE DE KALAMIYORUM sorsan ben izne giden betul hanimim dusundukce kafayi yiyesim geliyor imdat diye bagirasim geliyor 5senelik evliyim bir izinnide esimle geciremedim DEGMEGIN YARAM BUYUK
eliifff denizin hediyesini yükledmm :))
canım bizimde dişimiz 4 tane.. üsttekiler daha yeni çıkıyor.. yarımcana...günaydın kızlar
6 nisanda d. gününmüz vardı fakat çağan 3 gün ateşli olduğu için kutlayamadık
doktor kontrolüde vardı tahlil falan da yaptırdık bişey çıkmadı
diş olabilir dedi.
sizinkilerin kaç dişi var?
çağanın 2 alt 2 üst toplam 4 dişi var
dr diyor normal kahvaltı yaptırabilirsin ama adamın dişii yok ki
bizim diş çok geç kaldı :)
Şirvan sen bence mayıs analarına takıl baksana bizde iş yok)) Sen d.gününde barana ne giydiriceksin ben acaba papyonlu takım mı alsam çokmu resmi olur hftsonu baktım çok tatlılardı birde görümcemin nikahı olacak orada da giydiririm diyorum bir taşla iki kuş çok hesaplı gördüm kendimi ))
nazar mı değdirk kızzteyzoşlar hepinize tek tek teşekkür ederiz..
dün tüm gün evdeydik.. dedim bugün dışarı çıkmak yok..
evle ilgilenicem.. söylemesi ayıp evi b...k götürüyordu..
baba oğul öğlen yattı bende ev temizliyorum.
evi süpürürken koltuların yerilerni falan değiştirdim. o anda tv. ünitesine çarptım..
ve baranın köşesindeki üstte duruna baranın fotoğrafı yere düştü ve paramparça..
dedim bu kadar olur.. daha dün resmini çekmiştim...
diğer tarafta da çerçeveler vardı onlara bişey olmadı.. o düştü..
dedim ne yapalım .. allah tan oğlum altında yokken düştü..
eheheh hadi ya vay melek ünlü oldun :))c.tesi günü mayıs anneleri arkadaşım gülşahta toplanıyordu..bende gittim..
maşallah o ne kalabalıktı..
beylikdüzünden bile gelen olmuştu. imrendim valla...bizin nisan anaları gibi tembel değiller..
gerçi büyük bir çoğunluğu nisanda doğum yapmış..yürüyorlar..
bu arada bana demezlerimi.. nisan anaları yabancıları hiç sevmiyor..
yok dedim seviyoruz da okuyup kaçmalarını sevmiyoruz. selam vermelerini istiyoruz dedim.
birde melek seni sordular. o niye öyle ikide bir yoklama alıyor dedi :)))
bende sınıf başkanıda o yüzden dedim. :)))
erken kalkmak zorundaydım . (bizimkiler ümreden gelmişlerdi. sabah.. onları yatırıp kaçmıştık.)
Sultan merhaba
sınavın nasıl geçti ?
günaydın kızlar sonunda atlattık doğum gününü ama hastalıklardan kurtulamadık benım grıbım hala geçmedi
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun acil şifalar
ayyy özlemişim burayı günlerdir doğru düzgün giremedim...
Şirvan sen bence mayıs analarına takıl baksana bizde iş yok)) Sen d.gününde barana ne giydiriceksin ben acaba papyonlu takım mı alsam çokmu resmi olur hftsonu baktım çok tatlılardı birde görümcemin nikahı olacak orada da giydiririm diyorum bir taşla iki kuş çok hesaplı gördüm kendimi ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?