benim bulunduğum yer de doğuya kaçıoo..ama burda hiç öyle değildir ya..kimse gelinin canına okumaz..zaten akdeniz kültüründen etkilenmiş bir yer..hiç doğuluculuk oynamaz kimsee..çok üzüldüm valla eysancım..
tamam aileye büyüklere saygı gösterilir ama bu kadar da yüklenilmez kii..bence bu yıl sende diğer yengelerin gibi,
davran..2 çocuk sahibisin onlarla ilgilenmen lazım..sen hizmette koştururken çocuklarını ne kadar da olsa ihmal edeceksin..suya sabuna dokunma..yada yüzünden yap geç yazık sana..
annem gelicek bugün cam silcem halılarımı yıkamaya vercem bugün gelcekler
poff inşallah sildikten sonra yağmur yağmaz
hadiyin bende kaçtım canlarım çenem açlırsa kapayamam işler kalır by
şirvancım gerçekten bu kadar olur..fotolara nazar değdii..aslında kem gözle bakan yoktur ama içimizdee..çok tatlııı o pofudukkk...benim için öpeceksin unutmaaaaa..
yok kız olucağı varmış olmuş..nazar mı değdirk kızz
eheheh hadi ya vay melek ünlü oldun :))
şimdi gördüm cnm yazını sayısallar hariç özellikle türkçe iyi geçti süre kısıtlı gerçekten
herkeslere günaydınlar
cumartesi yada pazar keremin doğum gününü yapçaz kısmetse aslnda pazar dedik ama pazar günü babam çalşıyormuş ondan cumartesi diyoruz
dün ecemin doğum günündeydik
çok güzel geçti ecemde çok tatlıydı maşallah
gelen hediyelerede bayıldım zürafalar atlar :))çocuk olasım geldi
hala aklımda 5 yaşndaki doğum günüm biri doktor seti almışt habire babamı muayene eder iğne vururdum aahh ahh ne günlerdi bee
kolay gelsin canım..
bu arada dün sınav nasıl geçti...
gülşah hhhhh ne yaptınız benden sonra..
resimleri ekleyemedim..
eklicem en kısa zamanda inş.
tatillerden konuşulmuş. eşimin ailesi yazın mersine gittikleri için ve normalde de ço ksık gidemediğimiz için oraya gidiyorduk 2 yazdır. gerçi sağolsun bana iş yaptırmıyordu. ama bu sene kayınvalide ile iç içe yaşadığımızdan ailecek bi tatil planı yapıcaz gibi bakalım hayırlısı.
gunaydın canım
bende resım ekledınmı dıye bakmaya geldım
ıyıydı oturduk 5gıbı dagıldık guzel bı gundu geldıgın ıcın saol canım
resımlerı bızım tarafa gonderırsın optum senı opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?