2009 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsnz herşey yolunda dr inşş
zeynep 2 gündür yürüyo çok tatlı oluyo yaaa bi görsenizzzz

acimak iyi degilmis kiz dua et bene bu yaz liseden kankamin artvinde dugunu var bize sadece 1.5 saat tutuyo dua edinde oraya gidebileyim

yine de bizim topik iyi normal doğumda etraftaki arkadaşlara akrabalara bakıyorum hiç yok normal

amaaaaaan bebeler yuruyo artik masallah zeynebe
benim koca popolu daha yurumuyo denemelerini arrtirdi desteksiz 1 2 metre gidiyoda ole duzeltemedi henuz surunuyoya onda n yurumuyo sanirim

masallah zeynebe
bende normal doğumu cok ıstedım ama catı darlığı yuzunden sezeryaan oldum keske normal doğura bılseydım
butun ıslerım bıtı ev temızlendı nevresımler utulendı değişti yemekler hazırlandı mısafırlere hazırız 1 hafta mısafır var evde gene pek sık gıremıcem vala tek gelın ve eşımın tek cocuk olmasının dez avantajı bu ya resmen butun yuk bende ben selenı kardessız bırakmıcam valla bu zor gunlerde yardımcı olurlar bırbırlerıne1 haftada 1 kıo verdım 58 oldum sonunda dahada verırım bu kosturmayla

ssengün diğer tarafta ssormuştum ama bakmamışın kaçırmadan soruyum Kaplumbağa Pocadaki maya yaş maya mı

evet canım yas maya yada kuru maya kullaırsam 1 yemek kasığı koyabılırsın

kulaklarım cınladı baktımkı benı anıyosun ama sen koybolmuşsun sekerım
biraz çalışım dimi..

slm kızlar nasılsnz herşey yolunda dr inşş
zeynep 2 gündür yürüyo çok tatlı oluyo yaaa bi görsenizzzz

maşallah

acimak iyi degilmis kiz dua et bene bu yaz liseden kankamin artvinde dugunu var bize sadece 1.5 saat tutuyo dua edinde oraya gidebileyim
inşallah canım herşey istediğin gibi olur..

durumun birde iyi yönünden bak. şekerim.
bak diyet yapmadan zayıflıyosun..

yok sırvancım ıyı nıyet kalmadı bende bu ara valla baya yoruldum kayınpederde en azz selen kadar ınat ve yoruyo selen desen duzenı bozuldu kıyamet gıbı maşallah bıde mısafır eklendı ıyıce tırlattım

inşallah beyenırsın canım çoğunu denedım ben guzel oldu ama doğum gunu ısı ne olucak ona karar veremedım ben amelıyat ısınden sonra bıde onun telasının altından nasıl kalkarım bılmem

Şirvan internetten bir yerden süs vs. sipariş ettim demiştin ya geldimi nasıllar beğendiysen adresi yazar nısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…