Şirvan internetten bir yerden süs vs. sipariş ettim demiştin ya geldimi nasıllar beğendiysen adresi yazar nısın
gülegüle giysin selencik......
maşallah zaynepe.........saoln kızlarrr darısı yürümeyen kuzucuklara
amaaaaaaaaaaaaan bende merak ettim yaaa ama benim face 13une kadar dondumayıs annelerine baktım ne kadar kalabalık öyle ne güzel aşk olsun şirvan baranı farketmemek mümkünmü asker tıraşlı tombulu:))
aman aman aman nasilda yakismis tabii guzele ne yakismaz
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum baya uzun zamandır.neler oluyor merak ediyorum bakamıyorum ege mahvetti beni bütün gece memem ağzında emiyor gündüz aynen uyurken bile yanında yatıyorum napıcam bilemiyorum nefret ettim memelerimden az önce yine çıldırttı beni kaçtım kızıma bırakıp yani anlayacağınız sosyal hayat sıfır umarım sizler rahata ermişsinizdir en yakın zamanda bakıcam geçmişe hepinizi bebişlerinizi öpüyorum :)))
4 dişi var,bir tanesi de yarım.Ama hiç dişi yokken bile yiyebiliyordu,kahvaltı,makarna,pilav...günaydın kızlar
6 nisanda d. gününmüz vardı fakat çağan 3 gün ateşli olduğu için kutlayamadık
doktor kontrolüde vardı tahlil falan da yaptırdık bişey çıkmadı
diş olabilir dedi.
sizinkilerin kaç dişi var?
çağanın 2 alt 2 üst toplam 4 dişi var
dr diyor normal kahvaltı yaptırabilirsin ama adamın dişii yok ki
bizim diş çok geç kaldı :)
Teşekkür ederim Şirvancım,bakıcam oraya,inş tutulmamıştır,öğretmen evleri yazın özellikle pek dolu oluyor.elif tatillerden bahsedilmiş. çeşmede istiyomussun..
çeşme öğretmen evini tavsiye ederim.
biz 2 sene önce gitmiştik. çok güzeldi. denize karşında..
hem sen öğretmensinde ... rezervasyon yap derim. ön odalar olsun ama...
hadi canım kolay gelsin..
dün de beni eşimle temizlik yüzünden kavga ettim...
dün ikide bir şuna mı gidelim . yok orayamı gideilim . yok onu bize çağıralım..
aaaaa dedim evinde tek oturamıyorsun...evimi temzilemem lazım..
açtı ağzını yumdu gözünü..
neden kadın tutmuyormuşum .. da pazar günü temizlik mi olurmuşta..
dedim zaten kadın kapıda bekliyor..
anasını satım bulamıyorum söyle iyi bir kadın.
ya yaptırdık ama yukarı çıkana yaptırmadık aşağı inen merdivene yaptırdık çatıya çıkan merdiven açık orayada yaptırmak lazım çocuk uçmadan merdivenden
Çok geçmiş olsun!slm kızlar
gecemiz berbattıı..
egenin ateşi , burun tıkanıklığı rahat vermedi ve uyuyamadı kuzum.
eşiminde bu sabah 05:30 istanbula gitmesi gerekiyordu sen yat ben ilgilenicem dedim.
ege uyusun diye ilk kez ayaklarımda bile salladım ama tam dalıyor nefes alamayınca uyanıyor.
bugünde huzursuz,ateşi var!!
az önce uyuttum kafasını toplasın diye.
gözleri kapanıyor uykusuzuktan ama direniyor.
çok yorgunummm,uykusuzum...
ya geçmışı okursam zamanım kalmayabılır çünkü ece ha uyandı ha uyanacak,huzursuz çünkü kaka yapamadı yıne,şırvan nazarmı değırdık barancığın fotolarına ya kıyamam,bence nazar çıktı üzülme,çıçek bence zamanlama güzel yıl olarak bılememde bende kova burcuna denk gelsın ısterdım kaan kova ben çok memnunum,tabıkı arada ıstısnaı huylar yok değıl ama o kadarda olsun demı
aysuncum ççooook geçmış olsun hemen ıyıleşsın kuzucum
kızlar benı yalnızz bırakmayıp mınık kızımın doğum gününü kutlayan ve sevıncımı paylaşan(9 ay da olduğu gıbı)gerçek arkadaşlarıma çooook teşekkür ederım,sızı sevıyorum ıyıkı varsınızopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsnz herşey yolunda dr inşş
zeynep 2 gündür yürüyo çok tatlı oluyo yaaa bi görsenizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?