2009 Nisan Anneleri

ay sehercim allah kolaylık versin işin zor hem selen hem hasta hem misafir
zeynebe de maşallah yürüyo artık nerdeyse bütün kuzucuklar

mayıs annelerine baktım ne kadar kalabalık öyle ne güzel aşk olsun şirvan baranı farketmemek mümkünmü asker tıraşlı tombulu:))

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum baya uzun zamandır.neler oluyor merak ediyorum bakamıyorum ege mahvetti beni bütün gece memem ağzında emiyor gündüz aynen uyurken bile yanında yatıyorum napıcam bilemiyorum nefret ettim memelerimden az önce yine çıldırttı beni kaçtım kızıma bırakıp yani anlayacağınız sosyal hayat sıfır umarım sizler rahata ermişsinizdir en yakın zamanda bakıcam geçmişe hepinizi bebişlerinizi öpüyorum :)))

gülegüle giysin selencik......

saoln kızlarrr darısı yürümeyen kuzucuklara
maşallah zaynepe.........

egede 1-2 adım atıyor pat düşüyor ayaktatada sabit tutmadan durunca cok mutlu oluyor gülüyor alkış yapıyor....

misairler gıttı yemegimi yaptım
bulaşıkları makineye attım...
egeyi uyuttum baktım :)

Balgınetka
belgın hosgeldın merak ettımde etka ımıs oglunun adı manası ne

ARKADASIM BURADA KK DA BI YONTEMDEN BAHSEDIYORLARDI
bak şimdi canım ben sana kabaca anlatıyım.ama googlea yaz yatır kaldır yöntemi diye uzun uzun açıklamalar var
yada mümkünse kitabı al derim ben.
şimdi bebişin uykusu geldiği anda yatağına yatırıyorsun.o ağlıyor tabi
sen kaldırıyorsun.kucağında dik olark tutuyorsun.susunca hatta sustuğu anda.1 saniye bile gecikmeden tekrar yatağına koyuyorsun.ağlayınca tekrar alıyorsun.ve bu böyele belki 10-15 hatta daha uzun sürüyor.birde yatırınca yatağa yan çevir bebişi.sırtına pat pat diye vururken aynı anda kulağına eğilip pişş-pişş diyorsun.pat ve pişş senkronize olucak ama canım.
ben ilk gün uyuttum bu şekilde.kolay değil ama bence başarılı.3 gecedir 2-3 kez kalktı gece.en azından 6-7 kez değil.
bu yöntemin amacı bebişe kendi kendine uyumayı öğretmek.gece uyanıncada meme yerine kendi kendine uykuya geçmeyi başarsın diye
sen sor aklına geleni canım.
bak kitapta yazıyor max 2 hafta içinde başarı sağlanıyormuş
ama birde bebişi bir rutine oturtman lazım.
yani yemek ,aktivite uyku zamanı olucak.hergün aynı devam edicek.düzenli bebk iyi uyur diyor.
inşallah anlatabilmişimdir
KUCUK HARFLE YAZILI YERLERI Tracy'nin yatır-kaldır yöntemi.Başarı hikayelerimizi paylaşalım mı?
BASLIKLI TOPIKTEN ALDIM BURADAN BI BAKSAN BELKI SANADA FAYDASI OLUR 10GUN COK ZORLUYORMUS AMA SONRA GERCEKTEN BASARI ORANLARI YUKSEK MIS
ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, eysan

eyşan face neden 13 kadar dondu ..

Yaaaaaa bı boykot vardı bende destek oldum
face soz konusu ıslam karsıtı eylemler olunca cok duyarlı
bakalım ıslam yanlısı bızlere nasıl tepkı verecek

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, EDAAAA, eysan, ceyo16

4 dişi var,bir tanesi de yarım.Ama hiç dişi yokken bile yiyebiliyordu,kahvaltı,makarna,pilav...

Teşekkür ederim Şirvancım,bakıcam oraya,inş tutulmamıştır,öğretmen evleri yazın özellikle pek dolu oluyor.

Aynen ben de tam kafama göre birini bulsam düzenli tutacağım da,2 kişi var arada alıyorum,çok sıkıştığım zamanlarda.Ama ayrıntı iş yapmıyorlar malesef,insanın kendi yaptığı gibi olmuyor.

ya yaptırdık ama yukarı çıkana yaptırmadık aşağı inen merdivene yaptırdık çatıya çıkan merdiven açık orayada yaptırmak lazım çocuk uçmadan merdivenden

Çiçekim,siz bir asansör koydurun en iyisi)Uğraşmayın merdivenle,kapıyla:-D
Çok geçmiş olsun!

Ben de Kova Burcu erkeğinin özelliklerini beğeniyorum.

slm kızlar nasılsnz herşey yolunda dr inşş
zeynep 2 gündür yürüyo çok tatlı oluyo yaaa bi görsenizzzz

Maşallah Zeynep e,bak emeklemiyor derken yürüyor bile kuzucuk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…