2009 Nisan Anneleri

.))) allah iyiliğinizi versin. çingen çadırı heee..

baranın resimleri nerde ben görmedim nazarmi değdi demişsiniz ya

cuma akşaımı eklemiştim . tv ünitesinde ki baranın köşesinde çerveve faln avardı o düşüp kırıldı.
ona diyorlar nazar değdi diye..

birde sabah mayıs annelerinden resim olan sayfanın linkini eklemiştim. çoçuklar arasından baranı bulun diye :)))
melek dışında kimseden cevap gelmedi..
bulamadınız dimi..
işte böylee mayıs buluşması . 10-11 tane çoçuk olunca bulmak zorlaşıyor..

taşşş attım kimlerin kafasına geldi bilemiyorum artıkın..

şirvan barana aldıklarına bayıldım.gerçekten çılgınlık olmuş ben bu ara uğramamaya çalışıyorum zaraya. sezon sonu uğrıycam. daha geçen sene bu yaz için baya bişeyler almıştım onları bi giysin sonra alıcam.
ben genelde alışverişlerimi çiçek exporttan yapıyorum cichild diye bi markası var çok kaliteli ve çok güzel şeyler oluyo.
baranın resimlerine de bayıldım ne ara çektirdiniz onları hepsi ayrı güzel çıkmış
mügeyi okudum da aklıma geldi.
dün gece buraya girip hemen yattım bütün gece de mügeyi gördüm nüyamda. istanbula geliyolar ya. bize gelmiş demirle. çok şık giyinmişti ama ibzim ev darmadağın çekiniyorum o yüzeden
sonra selen ağladı uyandım bi daha yattım bu sefer sultanı da görüyorum o da istanbulda oturuyomuş demirin doğumgünü ile ilgli bişeyler varıdı ama hatırlayamıyorum şimdi oraları.

ekleiğin sayfada göremedim bi önceki sayfada buldum sonra. gerçekten ne kadar kalabalık
ben üstüme alınmadım artıkın:) her buluşmaya geldim çünkülüm:) karşıya da geldim.
yağmur çamur yaya geldim sirkeciye
20-27 iki tarih te bana uyar dedim ama çatı işi bozdu şeker.

Şirvan sen bu seferde viaporta gel cnm at var gokard lunapark ne ararsan var işte bu seferde ben ağırlarım...
Baran tanınmazmı kız maşallah kendi oğlum gibi görür görmez tanıyorum artık fotolardan da olsa...

merhaba kızlar
umarım herkesin keyfi yerindedir
haftasonu bakamadım bi geçmişi okuyayım demir uyanana kadar yetiştirebilirsem

çok oldu güzelim o resimleri çekileli ben daha işe başlamamıştım bile...

kız ben hergün ordan geçiyorum benim işyerim şekerpınarda ...
siz buluşma ayarlayın bengelirim şekerim..
ne zaman gelmedim. ..
at var gokard lunapark -- baranla gokard mı yapım...

merhaba kızlar
umarım herkesin keyfi yerindedir
haftasonu bakamadım bi geçmişi okuyayım demir uyanana kadar yetiştirebilirsem
afferim bacı.. bak selam verince bizi hala sevdiğini anlıyoruz.
öbür türlü okuyup kaçıyon diyoruz...sempatiksalakcinni

sağolun kızlar
ben buldum baranı resımlerde
selenede kocaman bı maşallah ne guzel çıkmış

aaa cnm ben tutarım Baranı sen yaparsın, benim ev yakın oraya 15 dk mesafede yolda kalırsan bana gel şeker...

sağolun kızlar
ben buldum baranı resımlerde
selenede kocaman bı maşallah ne guzel çıkmış

baran artık kalabalıktan etkilenmiyor..
alıştı sıpa..

zaten babası gibi aktif biri olsun istiyorum..
erkeklerde pısırıklığı hiç sevmiyorum..
o yüzden baranı elimden geldiğimce dışar işlerini yaptırmayı planlıyorum.

sağol sehercim
şirvan var ya bence bazı şeyler yapyla alakalı yani genetik denir mi bilmem ama mesela biz eşimle çekingenizdire şim benden de çok arkadaş ortamında rahattır ama. selen hiç bize benzememiş çok cazgır görüyosun sen de bi çene be çene. kızdığım zaman ona o da bana bağırıyo. çok hareketli. kime benzemiş diyoruz bazen. arkadaşımın kızı da tam tersi çok çekingen duruyo hep. annesi de hiç altta kalmayan herşeye cevabı olan biridir mesela. inşallah baran istediğin gibi olur. ama benim bu selenle işim var! hiç altta kalmıyo . dğum gününde kendinde büyüklere kafa tutuyo. oyuncak kavgası yapıyo

yakışır selene.. tuttuğunu koparsın boşver...

bu arada çamlıca yazımı da atladın.. keşke arasaydınız..
gelirdik..
tabii karı koca başbaşa kalacaksanız bişey diyemem..

şirvan yazını görmedim ama yemin ederim aynı şey aklıma geldi.ama plansız geldik biz de kahvaltıdan sonra aklıma geldi benim. hava esiyodu baya çok durmadık. YOKSA ARICAKTIM YAKIN OLDUĞUNUZU BıLıYORUMselen basmış büyük oldu.biz sık geliyoruz bi dahakine araRım2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…