.))) allah iyiliğinizi versin. çingen çadırı heee..sağol canım ilgilendiğin için.
bizim de yaptırmamız lazım ama pimapen istemiyorum narmal ahşap olurmu bilmiyorum çünkü minare merdiveni gibi çok dar.ben de çok soğuklarda çivi çakıp battniye germiştim çingeneler gibi:) ama artık köklü bi çözüm lazım
baranın resimleri nerde ben görmedim nazarmi değdi demişsiniz ya
ekleiğin sayfada göremedim bi önceki sayfada buldum sonra. gerçekten ne kadar kalabalık.))) allah iyiliğinizi versin. çingen çadırı heee..
cuma akşaımı eklemiştim . tv ünitesinde ki baranın köşesinde çerveve faln avardı o düşüp kırıldı.
ona diyorlar nazar değdi diye..
birde sabah mayıs annelerinden resim olan sayfanın linkini eklemiştim. çoçuklar arasından baranı bulun diye :)))
melek dışında kimseden cevap gelmedi..
bulamadınız dimi..
işte böylee mayıs buluşması . 10-11 tane çoçuk olunca bulmak zorlaşıyor..
taşşş attım kimlerin kafasına geldi bilemiyorum artıkın..
Resim çok büyük aliyeCim birşey anlamadım ama güle güle giysin selencik eşofman takım sanırım
çok oldu güzelim o resimleri çekileli ben daha işe başlamamıştım bile...şirvan barana aldıklarına bayıldım.gerçekten çılgınlık olmuş ben bu ara uğramamaya çalışıyorum zaraya. sezon sonu uğrıycam. daha geçen sene bu yaz için baya bişeyler almıştım onları bi giysin sonra alıcam.
ben genelde alışverişlerimi çiçek exporttan yapıyorum cichild diye bi markası var çok kaliteli ve çok güzel şeyler oluyo.
baranın resimlerine de bayıldım ne ara çektirdiniz onları hepsi ayrı güzel çıkmış
mügeyi okudum da aklıma geldi.
dün gece buraya girip hemen yattım bütün gece de mügeyi gördüm nüyamda. istanbula geliyolar ya. bize gelmiş demirle. çok şık giyinmişti ama ibzim ev darmadağın çekiniyorum o yüzeden
sonra selen ağladı uyandım bi daha yattım bu sefer sultanı da görüyorum o da istanbulda oturuyomuş demirin doğumgünü ile ilgli bişeyler varıdı ama hatırlayamıyorum şimdi oraları.
kız ben hergün ordan geçiyorum benim işyerim şekerpınarda ...Şirvan sen bu seferde viaporta gel cnm at var gokard lunapark ne ararsan var işte bu seferde ben ağırlarım...
Baran tanınmazmı kız maşallah kendi oğlum gibi görür görmez tanıyorum artık fotolardan da olsa...
afferim bacı.. bak selam verince bizi hala sevdiğini anlıyoruz.merhaba kızlar
umarım herkesin keyfi yerindedir
haftasonu bakamadım bi geçmişi okuyayım demir uyanana kadar yetiştirebilirsem
aaa cnm ben tutarım Baranı sen yaparsın, benim ev yakın oraya 15 dk mesafede yolda kalırsan bana gel şeker...
sağolun kızlar
ben buldum baranı resımlerde
selenede kocaman bı maşallah ne guzel çıkmış
sağol sehercim
şirvan var ya bence bazı şeyler yapyla alakalı yani genetik denir mi bilmem ama mesela biz eşimle çekingenizdire şim benden de çok arkadaş ortamında rahattır ama. selen hiç bize benzememiş çok cazgır görüyosun sen de bi çene be çene. kızdığım zaman ona o da bana bağırıyo. çok hareketli. kime benzemiş diyoruz bazen. arkadaşımın kızı da tam tersi çok çekingen duruyo hep. annesi de hiç altta kalmayan herşeye cevabı olan biridir mesela. inşallah baran istediğin gibi olur. ama benim bu selenle işim var! hiç altta kalmıyo . dğum gününde kendinde büyüklere kafa tutuyo. oyuncak kavgası yapıyo
şirvan hadi bi buluşma ayarla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?