2009 Nisan Anneleri

allah yardımcın olsun valla.. işin zor.. doğunuın vermiş olduğu kültür bu işte..
bende bir muşlu olaraktan bilirim. ama bana göre değil tabikide..
allah dağına göre kar verirmiş..

..
HALIME ACIYAN VE DUA EDEN HERKESE TESEKKURLER
sirvan canim aslina bakarsan dogu kulturunden degil benim gelin oldugum evden kaynakli ablamlarda izne geliyor 1 gunlerini bile evde gecirmiyorlar benden baska bircok gurbetci var geldiklerinde hizmet etmiyor hizmet goruyorlar piyango bana vurmus sadece neyse hatirladikca sinir oluyorum mugenin dedigi gibi benim tatlim evim
kontrol memuru gene beni yokluyor :))
kiz o kimki

şaka yaptım canım ya. havalar ısınsın biraz bi c.tesi yaparız katılım olur ozaman. ya açk hava ya ev olur. bana da gelebilirsiniz.

evet görmemişim şirvan cevabını şimdi baktım
aklıma yattı en iyisi öyle kapı.benim de iki duvar arası.
bidaha çamlıcaya gelirsek kesin senle anlaşır geliriz kahvaltı falan beraber ederiz uyarsa size de
tamam ordu. aklımda öyle kalmıştı zaten:)

bugün ben burdayım kimse yazmıyo.
aslında birsürü işim var heryerde işler beni bekliyo ama canım hiç istemiyo
mügeyi merak ettim ne yaptılar acaba nasıl geldiler. rüyama da girdi ya!

her zaman canım hatta.. kahvaltı hazırla size geliryoruz bile diyebilirsiniz.

ne yapcan canım atsan atılmaz satsan satılmaz işte..

canım eve gidince ben sana kapının resmini çekim .. fikir olur en azından..

Evet şirvan arabayla işte 10-15 dk gibi yürüyerekte gitmişliğimiz var, araya birsürü şey girmiş viaport bende rapor hazırlıyorum ondan arada bakıyorum kopuk kopuk hep,
Dişlerini göster artık eyşan ne o öyle sende herkesden önce kap çocuklarını yallah dışarıyı gez gel)

amaaaaaaaaaaaaan seherin isi cok anacim sim di msn den konusuyomda oyy oyyyyyyyy oyyyyyyyyyy

kiz nereye gezcen izin alama hemen surat asar kaynanacim
esimle gezeyim desem dur bende geleyim der kaynana yigenler aglar bende gitcem eeeeeee ben kendi cocugumami bakiyim onlarami tabi yemesi icmeside ayri
zaten koy bizim orasi kiz her yere arabayla gidiliyo esim olmadan gidemem yani
gecen sene aydere gidek dedik birak bizim evi amcasinin ailesi gelinleride dokuldu bizde vaz gectik

2010 nisan analarina baktimda 30 dogumun icinde sadece 9u normal 3te biri bile degil kiz amaaaaaaaaaaaaan sezaryan kolaydir belki ama benim gibi dogum yapana zor gozukuyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…