HALIME ACIYAN VE DUA EDEN HERKESE TESEKKURLERallah yardımcın olsun valla.. işin zor.. doğunuın vermiş olduğu kültür bu işte..
bende bir muşlu olaraktan bilirim. ama bana göre değil tabikide..
allah dağına göre kar verirmiş..
..
kiz o kimkikontrol memuru gene beni yokluyor :))
her zaman canım hatta.. kahvaltı hazırla size geliryoruz bile diyebilirsiniz.şirvan yazını görmedim ama yemin ederim aynı şey aklıma geldi.ama plansız geldik biz de kahvaltıdan sonra aklıma geldi benim. hava esiyodu baya çok durmadık. YOKSA ARICAKTIM YAKIN OLDUĞUNUZU BİLİYORUMselen basmış büyük oldu.biz sık geliyoruz bi dahakine araRım2
ne yapcan canım atsan atılmaz satsan satılmaz işte..HALIME ACIYAN VE DUA EDEN HERKESE TESEKKURLER
sirvan canim aslina bakarsan dogu kulturunden degil benim gelin oldugum evden kaynakli ablamlarda izne geliyor 1 gunlerini bile evde gecirmiyorlar benden baska bircok gurbetci var geldiklerinde hizmet etmiyor hizmet goruyorlar piyango bana vurmus sadece neyse hatirladikca sinir oluyorum mugenin dedigi gibi benim tatlim evim
kiz o kimki
canım eve gidince ben sana kapının resmini çekim .. fikir olur en azından..evet görmemişim şirvan cevabını şimdi baktım
aklıma yattı en iyisi öyle kapı.benim de iki duvar arası.
bidaha çamlıcaya gelirsek kesin senle anlaşır geliriz kahvaltı falan beraber ederiz uyarsa size de
tamam ordu. aklımda öyle kalmıştı zaten:)
kiz o kimki
evet canım...himmmmmmmm anladim mayis annesiydi dimi
seherin msn acik ama kk da yok neden girmiyo acaba
kiz nereye gezcen izin alama hemen surat asar kaynanacimEvet şirvan arabayla işte 10-15 dk gibi yürüyerekte gitmişliğimiz var, araya birsürü şey girmiş viaport bende rapor hazırlıyorum ondan arada bakıyorum kopuk kopuk hep,
Dişlerini göster artık eyşan ne o öyle sende herkesden önce kap çocuklarını yallah dışarıyı gez gel)
benim kontrol memuru arkadaşım gülşah...
arada girip bakıyor da. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?