mayıs annelerine baktım ne kadar kalabalık öyle ne güzel aşk olsun şirvan baranı farketmemek mümkünmü asker tıraşlı tombulu:))
amaaaaaaaaaaaaan bende merak ettim yaaa ama benim face 13une kadar dondu
Ben Baran ın resmini göremedim yaaa,hangi sayfada,mesaj linkini verseniz..Birkaç foto gördüm ama onlarda yoktu:-((
Ama orada bir kız gördüm,Gazel galiba adı,Şirvan onu Baran a alsana,çok güzelmiş!Cazgır da biraz hem,oyuncağını kapmış öbür kızın))
Gördüm gördümmmmmmmmmm Baran ı,kırmızı olan değil mi ???
Selamm. Ben de gördüm Baran'ı.
kimsecikler yok ilk günaydın benden olsun bari 1 haftadır ilk defa kendimi bu kadar iyi hissediyorum dün acile gittik serum verdiler sanıyorum o toparladı şükürler olsun sağlık gibisi yok
sehercim allah sabır versin gerçekten de işin zor..
aysun ege nasıl oldu cnm umuyorum iyidir bu aralar salgın var hastaneler nasıl dolu anlatamam...allah beterinden korusun
şirvan buluşma güzel geçmişe benziyor ne güzel kalabalık maşallah baranı orda ayırt etmemek mümkğn değil tosuncukk:)))
saol cnm kızamık salgınımı allah korusun bu arada ben doktora sordum su çiçeği aşısını yaptırmak sakıncalımı diye bana yaptırmamış bir bebeğin resmini gösterdi aman kızlar allah korusun berbat birşey
bu arada kızlar bilgisi olan varmı nutrigen vitamin kulllanan veya duyan varmı aranızda
günaydın kızlar...
egeyi uyuttum biraz daha iyi geceden beri.
birde ağlarken alt azı dişlerin patladığını gördüm sankii....
emin olmak için ağzını açtırma çabalarım olumsuz sonuçlanınca emin olamadım..
hiçbirşey yemiyoruz,içmiyoruz!!
dün sinirimden ağladım,eşimi aradım ist.daydı geldi.
benim kafam çalışmıyor bu yemek konusunda artık!!
ne verirsem eliyle kaşığı itiyor.
sadece yarım kase kaşık mamasıyla duruyor koca gün
bunuda yerken ağlayıp duruyor.
şaşırdımmm artık!!
kahvaltımızı yapmıyoruz,meyve yemiyoruz,yemek yada çorba yemiyoruz,yoğurtta uzak dursun bizden ee neyden vitamin protein vs alıcaz anlamadım.
anne sütü de 4 ay aldı bünye zayıf artık hastalığa kolay yakalanıyoruz.
iştah açıcı birşeyler biliyorsanız önerileri bekliyorummm..
birde o kadar değişik tarifler uygulamama rağmen yemiyor
siz neler yapıcaksınız bugün bebeklere
döküntü derken ..ya bende dün bakamadım aşı kartına sanırım yaptırdık ama kızamık salgını var tüm vücutta döküntü ve ateş olurmuş ancak sağlık bakanlığı ateş olmasa bile bütün döküntülü bebeklerden kan aldırıyormuş tahlil için...
günaydın kızlar...
egeyi uyuttum biraz daha iyi geceden beri.
birde ağlarken alt azı dişlerin patladığını gördüm sankii....
emin olmak için ağzını açtırma çabalarım olumsuz sonuçlanınca emin olamadım..
hiçbirşey yemiyoruz,içmiyoruz!!
dün sinirimden ağladım,eşimi aradım ist.daydı geldi.
benim kafam çalışmıyor bu yemek konusunda artık!!
ne verirsem eliyle kaşığı itiyor.
sadece yarım kase kaşık mamasıyla duruyor koca gün
bunuda yerken ağlayıp duruyor.
şaşırdımmm artık!!
kahvaltımızı yapmıyoruz,meyve yemiyoruz,yemek yada çorba yemiyoruz,yoğurtta uzak dursun bizden ee neyden vitamin protein vs alıcaz anlamadım.
anne sütü de 4 ay aldı bünye zayıf artık hastalığa kolay yakalanıyoruz.
iştah açıcı birşeyler biliyorsanız önerileri bekliyorummm..
birde o kadar değişik tarifler uygulamama rağmen yemiyor
siz neler yapıcaksınız bugün bebeklere
günaydın kızlar....kopyaladığınız sayfalarda göremedim ben baranı...şirvan 974 demisşsin ama bana göre
247.sayfadalar....nutrigeni duymadım ama ben idile kan üzümü veriyorum kurusunu yani günde 4-5 adet çekirdekleriyle yutuyor...su çiçeğini sanırım 15.ayda vurucak çünkü o zaman çağırdı doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?