2009 Nisan Anneleri

mayıs annelerine baktım ne kadar kalabalık öyle ne güzel aşk olsun şirvan baranı farketmemek mümkünmü asker tıraşlı tombulu:))

amaaaaaaaaaaaaan bende merak ettim yaaa ama benim face 13une kadar dondu

Gördüm gördümmmmmmmmmm Baran ı,kırmızı olan değil mi ???

Selamm. Ben de gördüm Baran'ı.

saolun teyzoşlar.. valla doğruyu söylemek gerekirse herkesin kendi grubu bir bambaşka..
tamam onlarda iyi kızlardı , bebekleri çok şekerdi. ama ben kendimi yabancı hissetttim.
ne de olsa burda nerdeyse 2 senedir birbirimizi tanıyoruz.. yazıylada olsa az çok karakterlerimizi biliyoruz..
sizleri seviyorum..
mayıs annelerinden okuyan varsa alınmasın lütfen..

tuğbacım geçmiş olsun.. ..iyi olduğuna sevindim..
su çiçeği aşısını ben sormuştum.
dr. sorduğun için ağrıca teşekkür ederim.
ben zaten yaptırmayı düşünüyorum..

birde kızamık mı dediniz.. bir kızamık aşısı yaptırmışmıydık :uhm::uhm:

Benim yeğenim 6 yaşında filan suçiçeği aşı olduğu için hafif atlatmıştı aşı olmazsa çok ağır olur bize dr 13.ayda dedi....

ya bende dün bakamadım aşı kartına sanırım yaptırdık ama kızamık salgını var tüm vücutta döküntü ve ateş olurmuş ancak sağlık bakanlığı ateş olmasa bile bütün döküntülü bebeklerden kan aldırıyormuş tahlil için...

günaydın kızlar...
egeyi uyuttum biraz daha iyi geceden beri.
birde ağlarken alt azı dişlerin patladığını gördüm sankii....
emin olmak için ağzını açtırma çabalarım olumsuz sonuçlanınca emin olamadım..
hiçbirşey yemiyoruz,içmiyoruz!!
dün sinirimden ağladım,eşimi aradım ist.daydı geldi.
benim kafam çalışmıyor bu yemek konusunda artık!!
ne verirsem eliyle kaşığı itiyor.
sadece yarım kase kaşık mamasıyla duruyor koca gün
bunuda yerken ağlayıp duruyor.
şaşırdımmm artık!!
kahvaltımızı yapmıyoruz,meyve yemiyoruz,yemek yada çorba yemiyoruz,yoğurtta uzak dursun bizden ee neyden vitamin protein vs alıcaz anlamadım.
anne sütü de 4 ay aldı bünye zayıf artık hastalığa kolay yakalanıyoruz.
iştah açıcı birşeyler biliyorsanız önerileri bekliyorummm..
birde o kadar değişik tarifler uygulamama rağmen yemiyor
siz neler yapıcaksınız bugün bebeklere

kızlar bizim amma çenemiz düşükmüş..
tabii muhtarın çenesi düşük olunca mahalleli ne yapsın...

2439 sayfadayız..
mayıslar.. 975 ..
gerçi onların yazıları çok uzun..
nefes almadan yazıyorlar..

buluşmada da söylemişti bir arkadaş.. siz çok koyu sohbet ediyosunuz diye...
evet biz birbirimizi seviyoruz...

allah sabır versin aysunCum ya bizimkide hiç yoğurt yemiyor bir kaşık sabah mamasına katıyoruz şimdilerde peyniride sevmiyor sabahları bulamaç yapıyorum öyle yiyor çok güzel çiğnemesine karşın ağzından çıkarıyor ama yemek yiyor yemekte sorun pek yaşamıyoruz....

canım 12.ayda yapılyor kızamık kızamıkçık kabakulak biz yaptırdık birdahaki ay su çiçeği
önemli değil şirvancım hepimiz bilgilerimizi paylaşalımkş doğruyu bulalaım dimi ama ben yaptırmaya karar verdim çok ağır bir hastalıkmış

aysuncum nutrigen duydum dün üzüm çekirdeğiymiş ecemde bu ara hiçbirşey yemıyor eczacı söyledi ama doktora sormadan almadım onu kullandınmı çok faydalı dedı eczacı bana

oh ecem koruma altına alınmış bizimki ayın 28de daha dikkatli gezelim bari...Bence dr a danışmadan vitamin vermeyin derim bende balık yağı aldım ama içiremiyorum ...

bu arada ben günaydın demeyi unutmuşum

pardon yaaa..

günaydın canlar... günaydın
gününüz aydın olsun .. neşeniz bol olsun..
bebişleriniz hep güler güzlü olsun..
kocalarınız hep sizi sevsin...
aileniz hep mutlu olsun. .
anne babalarınız sağlıklı olsun...

yetermiii :))))

ohhh şirvan içimi açtın sabah sabah ne güzel dilekler bunlar :))))
bencede aysuncum doktora sormadan alma derim ama nutrigeni bir sor istersen

Ben de oğluma aşırı zor yediriyorum ama bin bir oyunla güçlükle de olsa en azından yedi diye rahatlıyoyırum. Allah kolaylık ve bolca sabır versin çünkü sürekli öyle yemeyince insan tırlatıyor resmen.

Bugün öğlen tavuk kaynanıp mini mini dğorayıp ezeceğim. Çünkü benim miniş çiğnemeyi iyi yaptığı halde başka türlü verirsem atıyor. Yanında yoğurt. Akşama da fırında sebzeli köfte. Bugun et ağırlıklı oldu dün de sebzeydi öyle rastgeldi işte.

Sakıncası yoksa kaç kilo olduğunu sorabilir miyim. Bu arada Enes burdaki en zayıflardan heralde 10 aylıkken 8500 falandı Cumartesi öğreneceğim bakalım ne kadar aldığını ....

döküntü derken ..
baranın vücüdü bu aralar çok kuru ..
her banyodan sonra bebe yağı yada bebe lasyonu sürüyoum.
ama pul pul. kuruluktan ama...

canım öncelikle sakin olmaya çalış bence..
çünkü diş çıkardığından yemiyor.. baranda aynıydı..
hiç bir şey yemiyordu..
ama dişler ne zaman patladı biraz çıktı.. ondan sonra sakinleşti...

günaydın kızlar....kopyaladığınız sayfalarda göremedim ben baranı...şirvan 974 demisşsin ama bana göre
247.sayfadalar....nutrigeni duymadım ama ben idile kan üzümü veriyorum kurusunu yani günde 4-5 adet çekirdekleriyle yutuyor...su çiçeğini sanırım 15.ayda vurucak çünkü o zaman çağırdı doktorumuz

parti paketinden kargom geliyor.. biraz önce kargo firması aradı...
kargonuz var diye..

tuğba buraya bişey yazmadığına göre , bu internet siparişim.

işte resimler ..

Eklentiler

• $f2.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 26
günaydın kızlar. çok kötü bir hafta sonu geçirdik. önce sueda , sonra eşim. şimdi ben. hastalıktan kırıldık. eşim pazar akşamı sabahlara kadar ateşler içinde yandı. sürekli sayıkladı. aksi gibi bende hastaydım. neyse o atlattı sabah ben ağırlaştım. boğazlarım kapandı. bel ağrısı, sızlama, ateş. ilaçlarla falan biraz toparlandım. bugün geldim işe. aslında gelecek durumda değildim ama raporu bir günlük almıştım geçer iyi olurum diye.

sueda da dış çıkartıyo. azımıdır nedir bilmem. sizin anlattığınızın hepsi onda da var. yemek yemiyo. akşam eşimi çıldırttı.kaydirigubbakcemile3 o bir yandan oğlan bir yandan bi taraftan da bana hizmet ediyo. adam kafayı yiyecekti ama iyi dayandı.

herşey harika olmuş valla diş buğdayını böyle yaptıysa ben doğum gününü düşünemıyorum ben hiç duymamistım diş buğdayı sonra arkadaşlar anlattı ama bilseydim yapardım hatıra sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…