çok kötüyüm ya eşimin ananesinin vefat haberini aldık biraz önce kendi ananem gibi severdimmm
yok tuğbacım ishali yok.en azından henüz.Allah korusun domuz gribi ateşle başlıyomuş ya ondan korkuyorum.ilk aşımızda ateşimiz olmuştu diğerlerinde bizimde olmamıştı.ilk kez bu kadar yükseldi .
isim bende varmısın yani ondan sordummvarım arkadasım olmaz mıyım burası yetmıyo yakaladım mı bıde orada gevezelık edıyorum ne yapıyım
hayırdır
başınız sagolsunçok kötüyüm ya eşimin ananesinin vefat haberini aldık biraz önce kendi ananem gibi severdimmm
canım dişden dolyı olur egenın ilk dişinde 39,5 du ateşi yıkadık calpol verdik gecti....arkadaşlar sabah 6 da gülfem inleyerek uyandı.kucağiıma aldım yanıyodu yavrum.ateşini ölçtüm.38.2 olmuştu.soyundurup bekledim 37.8 e düştü sonra yine 38 oldu.ben de calpol verdim.1 saat sonra ateşi 37.4 e düştü.şimdi yeniden artıyo.
diş ateş yapmaz diyo doktorlar ama diş çıkarma sırasında bu şekilde ateş yaşayan var mı?emmesi normal keyfi yerinde .
canım aspiratörle cekme cocugun beyın hücrelerine zararlııııııııısolisyonu damlat ve cekmeeeeeeeee doktor önerisiiiiiiiiiiiiiiiiigeçmişi okumadan bir soru sormak istiyorum.
bizim oğlanın çok sümükü oluyo bizde burnuna solisyon damlatıp aspiratörle alıyoruz yada banyodan sonra inat etmezlerse kendileri yumuşayıp çıkıyor.
yanlız benim oğlan deli gibi ağlıyor aspiratörle alırken
sizinkiler nasıl???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?