2009 Nisan Anneleri

günaydın...

yeliz başınız sağolsun.doğum gününde böyle acı bir haber almak ne kötü...doğum günün kutlu olsun canım

güler çok geçmiş olsun inşallah bir daha çıkmaz gülfemin ateşi.ecrin diş çıkarırken ateşlenmedi gerçi ecrin doğduğundan beri hiç ateşlenmedi aşılarından sonra bile bana çekti sanırım benim hiç ateşim çıkmaz...ama ishal falan olmuştu ishal de var mı gülfemde?.

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))

nassınız bakam..
ben bomba gibiyim bugün..
kararlıyım boğazıma hakim olacağım...

yok tuğbacım ishali yok.en azından henüz.Allah korusun domuz gribi ateşle başlıyomuş ya ondan korkuyorum.ilk aşımızda ateşimiz olmuştu diğerlerinde bizimde olmamıştı.ilk kez bu kadar yükseldi .

geçmişi okumadan bir soru sormak istiyorum.
bizim oğlanın çok sümükü oluyo bizde burnuna solisyon damlatıp aspiratörle alıyoruz yada banyodan sonra inat etmezlerse kendileri yumuşayıp çıkıyor.
yanlız benim oğlan deli gibi ağlıyor aspiratörle alırken
sizinkiler nasıl???????????

cnm kaloriferli mi eviniz ben nemlendirici açmazsam hemen kuruyo elanında burnu..neme ihtiyaçları var kalorifer bizi bile mahvediyo..ben alabilirsem elimle alıyorum alamazsam şu serum fizyolojikten sıkıyorum kendi yumuşuyo çıkmasa da daha ii nefes alıyo en azından..aspiratör hiç kullanmadım..

kıslar günaydın bu arada.dün akşam yılbaşı için alışveriş yapdım.eşimle hala konuşmuoruzz 5 gün oldu.
akşamda arkadaşlarımıza gitcez yemeğe

yok tuğbacım ishali yok.en azından henüz.Allah korusun domuz gribi ateşle başlıyomuş ya ondan korkuyorum.ilk aşımızda ateşimiz olmuştu diğerlerinde bizimde olmamıştı.ilk kez bu kadar yükseldi .

güler yaa öyle şeyler getirme hemen aklına ben çekim yasasına çokkk inanıyorum böyle düşünme iyi şeyler düşün.bir de bakmışsın incisi çıkmış.ama ateş devam ederse dr a götür

gunaydıın kızlar gecmişi okuyup geldım
yelızcım başınız sağolsun canım bu aradada doğum gunun kutlu olsun
bu bebeği ölen anneye allah sabır versın çok zor bı durum
ayşe kız hakıkaten eşin bu kadar kıskançken sen o stajı nasıl yapıcaksın canım
gulercım gulfeme gecmiş olsun canım sen hafta sonunu duşunde bı doktora göster ıstersen canım öle hemen kötü şeyler getirme aklına canım selenınde hiç ateşi çıkmadı daha şükür
denızcımselende aspirötöru sevmıyo ve çok ağlıyo alırken
sevdacım senınde allah yardımcın olsun

yeliz başınız saolsun canım......
güler hemen kötü düşünme domuz gribi o kadar basit değil...idili 2 ay önce 39.5 ateşle götürdük sabaha keyfi yerindeydi endişe etme hemen düşürmeyede çalışma ateşi...38.2 çok yüksek değil korkma soy biraz ......ateş savunma mekanizmaları onların hemen düşürürsek dayanma kalelerini yıkarız...
ben okumadım akşam ki yazıyı etkisini kolay atamıyorum üzerinden..Allah kimseye yaşatmasın öyle acılar hele ki evlat acısı......biz babaanneme sorardık"anneni,babanı,kocanı,oğlunu(babam oluyor) kaybettin en çok hangisi zordu diye....en çok babanız yaktı beni derdi....Mevlam iyi yazılar yazsın herkese....
yarın inşallah büyük katılımlı bir toplantı olur..heyecanlıyız:))

yelizcim doğum günün kutlu olsun canım sözde ilk mesajda yazıcaktım ama şaşkınlık hat safhada...gece yine zordu uyku açısından da...

başağalığı dileyen herkese çok tşk ederim.ayrıca tuğba gülşen ve seher doğum günmü kutladığınız için tş ederim.gerçekten bugün böyle haber almak çok kötü yüce rabbim çocuklarımızla birlikte bize uzun ömürler nasip etsinnn

gülercim çok geçmiş olsun aklına getirme domuz gribi felan diş ateşidir o evet doktorlar diş ateş yapmaz diyo ama bazı bebeklerde oluyorrr

varım arkadasım olmaz mıyım burası yetmıyo yakaladım mı bıde orada gevezelık edıyorum ne yapıyım
hayırdır
isim bende varmısın yani ondan sordumm

çok kötüyüm ya eşimin ananesinin vefat haberini aldık biraz önce kendi ananem gibi severdimmm
başınız sagolsun
canım dişden dolyı olur egenın ilk dişinde 39,5 du ateşi yıkadık calpol verdik gecti....

canım aspiratörle cekme cocugun beyın hücrelerine zararlııııııııısolisyonu damlat ve cekmeeeeeeeee doktor önerisiiiiiiiiiiiiiiiii

yelizcim nice mutlu senelereeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gülercim geçen gün bizimde öle oldu bende senin gibi calpol verdim sadece onla düştü ama sonunda antibiyotik kullanmak zorunda kaldım 5günde anca geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…