sağ ayağını çek içe dışa doğru şimdide sağ ayak içe salla kalçanıı hoookiii pokiiii yap salla kalçanıııı işteee hepsi bu kadar
eysan allah bagışlasın canm dogumn nasıldı normal sezaryan ,,
normal canim ilkine gore 2. kolaydi ve hic yatmadim
ayyy canım gülmekten öldüm benimki sabaha kadar beni dövüyor iki tane olunca birden düşündüm allah yardım etsin
çok kötüyüm ya eşimin ananesinin vefat haberini aldık biraz önce kendi ananem gibi severdimmm
arkadaşlar sabah 6 da gülfem inleyerek uyandı.kucağiıma aldım yanıyodu yavrum.ateşini ölçtüm.38.2 olmuştu.soyundurup bekledim 37.8 e düştü sonra yine 38 oldu.ben de calpol verdim.1 saat sonra ateşi 37.4 e düştü.şimdi yeniden artıyo.
diş ateş yapmaz diyo doktorlar ama diş çıkarma sırasında bu şekilde ateş yaşayan var mı?emmesi normal keyfi yerinde .
isim bende varmısın yani ondan sordumm
yok ben burda kimseyle tanisamadim face de kimsenin adi yok bende
sağ ayağını çek içe dışa doğru şimdide sağ ayak içe salla kalçanıı hoookiii pokiiii yap salla kalçanıııı işteee hepsi bu kadar
isim bende varmısın yani ondan sordumm
normal canim ilkine gore bu daha iyidi ve hic yatmadimeysan allah bagışlasın canm dogumn nasıldı normal sezaryan ,,
hersey tamam gelebılır misafirler eehheeee
bende ayni durum dayim bekiyorum
herseyi hazirladim
bende makarna salatasi
tavuk gogsu
tuzlu kek
ve cig kofte vercem sadece bi kisi oldugundan fazla ozen medim
haaa cig kofte hazir
valla 3cesit daha yapardim eger 4 5 kisi osaydiçok hoş bir mönü olmuş özenmediğin buysa hazırlanmış halini düşünemiyorum :)
isimi soyadını söyle ekleyim tabi istersennnn
bende
börek
irmik tatlısı
tatlı kurabiye
patetes salatasıı
benimde4 kişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?