çok kötüyüm ya eşimin ananesinin vefat haberini aldık biraz önce kendi ananem gibi severdimmm
arkadaşlar sabah 6 da gülfem inleyerek uyandı.kucağiıma aldım yanıyodu yavrum.ateşini ölçtüm.38.2 olmuştu.soyundurup bekledim 37.8 e düştü sonra yine 38 oldu.ben de calpol verdim.1 saat sonra ateşi 37.4 e düştü.şimdi yeniden artıyo.
diş ateş yapmaz diyo doktorlar ama diş çıkarma sırasında bu şekilde ateş yaşayan var mı?emmesi normal keyfi yerinde .
yok tuğbacım ishali yok.en azından henüz.Allah korusun domuz gribi ateşle başlıyomuş ya ondan korkuyorum.ilk aşımızda ateşimiz olmuştu diğerlerinde bizimde olmamıştı.ilk kez bu kadar yükseldi .
burnuna dokunduğumuz an cingar çıkarıyo evdegeçmişi okumadan bir soru sormak istiyorum.
bizim oğlanın çok sümükü oluyo bizde burnuna solisyon damlatıp aspiratörle alıyoruz yada banyodan sonra inat etmezlerse kendileri yumuşayıp çıkıyor.
yanlız benim oğlan deli gibi ağlıyor aspiratörle alırken
sizinkiler nasıl???????????
melekçim çok tşk ederimmm
ayy canm allah rahmet eylesinnnçok kötüyüm ya eşimin ananesinin vefat haberini aldık biraz önce kendi ananem gibi severdimmm
canm benmki onnla aldrmıyo bende alamıyorum zatenn ya banyoda çıkıyo yada kipritin arkasıyla çekiyorum yakın bir yerde isee kaydirigubbakcemile3geçmişi okumadan bir soru sormak istiyorum.
bizim oğlanın çok sümükü oluyo bizde burnuna solisyon damlatıp aspiratörle alıyoruz yada banyodan sonra inat etmezlerse kendileri yumuşayıp çıkıyor.
kız melek mİsafİrlerİn kİm gÜnlerdİr hazırlık yapıyosun..dÜn tatlı yaptın sanırım.ne yaptın bakalım?
ılık suyla yüzünü yıkarmış gibi yapıyorum ama bu arada burnuna 1-2 damla su damlatıyorum.yumuşayınca burnuna hafif bastırarak alıyorum .geçmişi okumadan bir soru sormak istiyorum.
arkadaşlar sabah 6 da gülfem inleyerek uyandı.kucağiıma aldım yanıyodu yavrum.ateşini ölçtüm.38.2 olmuştu.soyundurup bekledim 37.8 e düştü sonra yine 38 oldu.ben de calpol verdim.1 saat sonra ateşi 37.4 e düştü.şimdi yeniden artıyo.
diş ateş yapmaz diyo doktorlar ama diş çıkarma sırasında bu şekilde ateş yaşayan var mı?emmesi normal keyfi yerinde .[/QUOT
geçmiş olsun canım.dişten dolayı ege ateşlenmişti.ama hafif ateşle atlattık.
allah korusun inş.önemli birşey değildir.
egeninde üst sağ dişi patlamış ama yara olmuş
ağzına herşeyi götürüyor sanırım çizildi
yelizcim başınız sağolsun.doğum gününde kutlu olsun canım.
egeye bimden pille çalışan şirin bir araba aldım sabah.
müzik çalıyor,gidiyor.
araba nereye ege oraya.arabayı tam tutuyor araba gidiyor.sinirlenip duruyor oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?