2009 Nisan Anneleri

off ferıde ya....ben Çok etkılenıyorum bÖle Şeylerden Şımdı sabahtan varolna enerjım gıtttı..
allah sabır versın..
hergÜn ŞÜkretmelıyız.

yelızcım baŞın saolsun..

doĞumgÜnÜn kutlu olsun.

hayat ıŞte bÖle bıŞey acı tatlı..

kız melek mısafırlerın kım gÜnlerdır hazırlık yapıyosun..dÜn tatlı yaptın sanırım.ne yaptın bakalım?

çok kötüyüm ya eşimin ananesinin vefat haberini aldık biraz önce kendi ananem gibi severdimmm

yok tuğbacım ishali yok.en azından henüz.Allah korusun domuz gribi ateşle başlıyomuş ya ondan korkuyorum.ilk aşımızda ateşimiz olmuştu diğerlerinde bizimde olmamıştı.ilk kez bu kadar yükseldi .

burnuna dokunduğumuz an cingar çıkarıyo evde
prensipli çocuk burnuma dokundurmam diyolmaz:
ha bu arada yelizcim doğum günün kutlu olsun nice yıllara ...
melekçim çok tşk ederimmm

çok kötüyüm ya eşimin ananesinin vefat haberini aldık biraz önce kendi ananem gibi severdimmm
ayy canm allah rahmet eylesinnn
dogumn gününn kutlu olsnn nice mutlu yıllaraaaa

canm benmki onnla aldrmıyo bende alamıyorum zatenn ya banyoda çıkıyo yada kipritin arkasıyla çekiyorum yakın bir yerde isee kaydirigubbakcemile3

benmde misafirim gelcekkk şimdi zeynebi uyutucmm sonra kek yapcamm görüşürzz byyy

anaa alıntıların arasına yazdığım yazılar yok..neyse
yelizcim başınız sağolsun cnm
güler bizimde ateşimiz olmamıştı dişte ama her çocuğun bünyesi farklı..aklına öyle kötü şeyler getirme..
gülşeninde söylediği gibi ateş o kadar da korkulacak bişi değil mikropların vücudu esir almasını engelliyo..bi an önce geçer inşallah

kız melek mİsafİrlerİn kİm gÜnlerdİr hazırlık yapıyosun..dÜn tatlı yaptın sanırım.ne yaptın bakalım?

irmik tatlısı
patetes salatası
börek
tatlı kurabiyee......

komşularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelecek arada bakıyorum ege daha sabh uykusunu yapmadııı
yapsaa patetesler haşladı onu hazırlıcam gerisi tamam
evimide topladımmm...

urla, bigudi54, chveneburi, denizela, EDAAAA, ekim.29, Esennn+, huzur84, nesoc, poseidon80+, rosemaryy, SEAASIA, ssengun+, şen_ay

oy maşallah bayağı bir kalabalığız
öğleye doğru kalabalıklaşıyor burası
hayırlı cumalar bu arada

Şenaycım ŞÜkÜr kavuŞturana canım.
nerelerdesın ne yapıyosun.
taŞındınmı kım bakıyor kızlara?
baŞladınmı gÖreve.

slm....
ılık suyla yüzünü yıkarmış gibi yapıyorum ama bu arada burnuna 1-2 damla su damlatıyorum.yumuşayınca burnuna hafif bastırarak alıyorum .
elleriyle tutmaya çalışıyor ağlıyor bizimki de ama mecburum.

hediyelerim geldiiii
çok sağol şirvancım. o şekilli oyuncak seti tam istediğim gibi. hatta daha dün eşime alalım demiştim. oda olur alırız demişti. tam isabet oldu. bir de bebek yollamış ona da bayıldım saçının da olmaması çok iyi yoksa yasemin saçlarını yiyor. kızımın eline bebek veremiyordum oynasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…