2009 Nisan Anneleri

ayyyy fena oldumm Allah sabır versin

ayşe ne stajı senin kıskanç koca nası göndericek senikaydirigubbakcemile3
[
yargılamıyorum ben asla yapamazdım ellerim titremekten klavyeye basamazdım..derdini burda paylaşmasını değil hala düzgün cümle kurup tuşlara doğru basabilmesine şaşırdım bu kadar erken..
katılıyorum
bu doğum veya başka bişi değilkii acı bişi yaa
insanı yıkar
Allah kimseye yaşatmasın

yusuf uyurken sürekli hareket halinde ayaklarını öyle sert sert vuruyor ki yatağa bu gece kendi yatağında yatacak inşallah rahat uyur toplam 5 saatlik delik deşik uykuyla duruyorum....

sen benı gorsen bız 4umuz bı yatakta yatıyoruz bazen esım kacıyo kanepeye
evımız cok soguk cocuklarımızda kucuk oldugundan yanımıza alıyoruz
ama benı gormenız gerek uyuyormuyum dayakmı yıyorum bılemıyorum

Ben kaciyorum
demiri uyuyayim
eysan kiz supersin 2bebe ne guzel buyuduklerinde arkadas olacaksinizzz

melek tekrar tesekkurler yesilleri giydirip bi foto yapistiririz en kisa zamanda

rabbim kaduna sabir versin o acinin tarifi yok bence.....

eysan allah bagışlasın canm dogumn nasıldı normal sezaryan ,,

ayşe senn staj var hee bende öle bi dert yok benm ark geçen sene bitirdi aö okulöncesi kpss 65 le yerleşti bu sene yanii didime çıktı tayini

off feride nerden gösterdin şunu yaa gece gece ağla ağla bi hal oldum kadının eski yazılarını okuyorumda
off Allahım kimseye evlat acısı göstermee

kizlar size doyum olmaz iyi uykular

ayyy canım gülmekten öldüm benimki sabaha kadar beni dövüyor iki tane olunca birden düşündüm allah yardım etsin

Allahım ne insanlar var tüylerim diken diken olduuu

arkadaşlar sabah 6 da gülfem inleyerek uyandı.kucağiıma aldım yanıyodu yavrum.ateşini ölçtüm.38.2 olmuştu.soyundurup bekledim 37.8 e düştü sonra yine 38 oldu.ben de calpol verdim.1 saat sonra ateşi 37.4 e düştü.şimdi yeniden artıyo.
diş ateş yapmaz diyo doktorlar ama diş çıkarma sırasında bu şekilde ateş yaşayan var mı?emmesi normal keyfi yerinde .

arkadaşlar acil cevap lütfem.10 gün önce doktordaydık.şimdi tekrar çocuğu mikrobik bi ortama sokmak istemiyorum ama hemen götürsem mi acaba?babamız da yok.

canim gecenlede meriç te öyle olmuştu.. 3 gün falan calpol ile düsürdüm atesini ama iyi görünüyorsu sadece ateşi vardı.. disten dedik ama geçmedi sonra doktora götürdük ilaç verdi.. biraz bekle tekrar ederse götür bence çünkü bugün cuma...
ctesi pazar daha kötü olmasın Allah korusun..

günaydın...

huzurcum başınız sağolsun .. bende yazın ananemi kaybetmiştim..
allah sabır versin...

gülfemi yıkasan nasıl olur acaba... birde esenin dediği gibi hafta sonu geliyor dikkat et.

kızlar buluşma konusunda bir değişiklik varmı ...

ben bugün öğleden sonra dişciye gidecem....

arkadaşlar öğleye kadar bekleyim öğleden sonra yükselirse götüreyim o zaman.şu anda 37 ye düştü.ama ilaç verdiğim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…