2009 Nisan Anneleri

şenay zeynoya çok geçmiş olsun
demirde hala öksürüyo tam düzelemedi
baya salgın var ortalıkta ondan kapmıştır zeynoda

teşekkür ederim kızlar ateşini fitille yeni düşürebildik 3 dört saattirde kusmadı ama on dk bir uyanıyo tipik zeyno klasiği evet salgın var sanırım ve bizdede üç çocuk dolayısıyla çarpı üç salgın diğerleri ne zaman kapacak bakalım
dilekcim demirede çok geçmiş olsun offffff şu hastalıklar offff

Günaydınlar.....
ŞenayCım zeynoya çook geçmiş olsun benim ikiz yeğenlerin ikiside hasta dr.üst solunum yolu enfeksiyonu dedi onlar daha 7 aylıklar senin kızlar artık genç kız oldu allahtan bu arada senin kızlardan birinde üfürüm vardı dimi geçti mi acaba bizim ikizlerden birindede varda ...

gunaydılar zeynebe gecmıs olsun seny hasta olmasın su bebekler ya
kereemde maşallah zeynep
sultan bıtırmıs temızlığı darısı bıze artık ben doğum dununden sonra dusunuyorum bu ara mısafırde sık gelıcek malum
dile demırede gecmıs olsun
melek senın ev annemın evı gıbı mustakıl onu bahclı falan gercı bızımkı dağ tepesındde tek fark o
burcu en kısa zamand duzelırsınız ınşallah

Nasıl oldu seher k.pederin sen hangi gün yapıcan d.gününü malum bizim bebekler aynı gün doğdu Alp Demir, Baran ve Selen

su an gıdıshat ıyı gıbı canım onumuzdekı ıkı hafta yatılı mısaffırım var sehır dısından o yuzden ben mayıs 2 gıbı yapmayı dusunuyorum

günaydın kızlar..

vaktim vardı geçmişe baktım.arkamdanmı konuştunuz ne:)

sultancım fotoları ekleyeli çok oldu canım sen yeni gördün herhalde.

doğumgünü fotolarını eklemek istiyorum ama bir ulaşabilsem.bizim makine arızalıydı ablamların makşnesiyle çektik.ama ablamla ben aynı şehirde yaşamadığımız için.ona gittiğimde alıp aktarmam lazım.eklicem ama.kavonozlarıda yaptım onarında fotolarını çektim sizin için özellikle şirvan bacım için:)
haftaya eklerim şekerler:))

dün spordan sonra arkadaşlarla bir kahve içelim dedik.
herkez dertli valla evliliğinden.
o kadar çokki boşanmalar.
allah kimsenin yuvasını bozmasın ya.

anaaa şirvan gelmiş:)

bacım bugün şirketin için ne yapmayı düşünüyorsun hihi:))

az öncede bizim odaya genel müdür girdi.bende rahat rahat yazıyorum buraya:)ne yapıyor bu kız diyodur kesin

azcık iş güç bakayım..
geleceğim.

havalarda soğudu gene ya.
dün nasıl üşüdüm.şimdide soğuk klimayı açtık.haftasonuda cumartesi yağmur varmış.şansa bak ya!!

salak değilimde ne yapım istediler.. bizimde en kötü yanımız hayır diyemeyişimiz işte..

bende seni seviyorum ,, dün biraz cık çenem düşmüştü.. bütün herşeyi atlatmışım.

zeynom hasta ateşivar isal ve kusuyo kak tahlili temiz çıktı ama yavrum çok kötü
canım çok geçmiş olsun ..

dün spordan sonra arkadaşlarla bir kahve içelim dedik.
herkez dertli valla evliliğinden.
o kadar çokki boşanmalar.
allah kimsenin yuvasını bozmasın ya.

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn

azcık iş güç bakayım..
geleceğim.

havalarda soğudu gene ya.
dün nasıl üşüdüm.şimdide soğuk klimayı açtık.haftasonuda cumartesi yağmur varmış.şansa bak ya!!

havayı ne yapcan akıllım.. açık havada mı sevişcen yoksadelikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım seni çok iyi anlıyorum. aynılarını bende yaşadım ve bazende yaşıyorum.
arada kalmak zor..
ama keşke sen direk annemler böyle söylüyor demeseydin. ben hoşgeldin dediğini duymadım falan diye konuya girseydin..
baktın uzatıyor.. sende onun ailesine aynı şekilde davranırsın .. anlar hatasını..

ben annemlerde kalıyroum ya akşamları ..ilyas gelmiyordu.. rahat edemiyor diye..
annem başladı. bişeymi var niye gelmiyor.
bizmi bişey yaptık..
babam ayrı bir şey.. tek tek dert anlat..

hele daha dün akşam ; pazartesi akşamı . şirketin toplantısı vardı. 22:30/23:00 gibi bitmiş . akşam direk eve geçti . annemlere gelmedi..
dün akşamda dedem annemlerde kebap yapmış.(beraber yemek önemlidir onlarda)
yemeğe gelmedi işim var diye. sonra beni arıyor müşterisi geliyor, hadi sende gel beraber bir yerlerde oturacağız. iş görüşeceğiz . dedim ben gelmiyorum. gitsem evdekiler laf edecek.
-- saat 22:00 oldu. bu sefer dedem demezmi ben burdayım diyemi gelmiyor..
hoppalaaa dedim o nerden çıktı. işi var.. bu ne biçim iş.. bu saate. anlatsan anlamaz..
benim eşim memur değilki belli bir saati olsun.
işte her işe atlayınca (ticaretle uğraşınca) zaman dilimi yok malesef..
23:00 de geldi allahtan da ortalık düzeldi...

kısacası aileler arasında kalmak ve ortamı idare etmek çok zor....
yarama bastın burcu ne yapım gene çenem açıldı bak..

anaaa şirvan gelmiş:)

bacım bugün şirketin için ne yapmayı düşünüyorsun hihi:))

az öncede bizim odaya genel müdür girdi.bende rahat rahat yazıyorum buraya:)ne yapıyor bu kız diyodur kesin

valla bugün şirket için ;
dün masama bırakılan evrakları toparlamak istiyorum.
bunun yanında da bir kaç teklif ve sipariş girersem yeter..

daha ne olsun..
ama bu saat oldu. sadece birine işle ilgili mail yolladım..

bu yazdıklarım şirketin eline geçiyormuş..
beni tazminatsız gönderiyorlarmış.. eyvahedigeldismile

günaydın güzel anneler.hepinize güzel sağlıklı , mutlu, huzur dolu bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…