amin amin amin...........
ben oynuyordum öncedenn....
bizde tam tersi...........
arkadaş var giden yok... gezmeyi pek sevmıyor.............
aynennnnn,
hep benım ailem yardım edr zaten. onlarda tıkkkkkkkkkkkkk
geldim anaım bittim mutfak bıttı parladı resmennnnn
eltide kısır yapmış geldi kapının önunde attık kilim komşularda geldi çay kısr iyi gitti şimidedeege uyudu bende bi duş alıcam yemeyıde koydm ohhhhhhh
yaparlar canım yapalarrrrrrrrrrrrrr
eehehhe tamam siz ordan ben burdannnnnnnnnnnnn
ohh be yürü deniz kim tutar seni............................
eheheh koptum şirvoşşş
yuhh desemmmm nasıl yani senın set ona gıttı ne alakaa utanmadılarmı............
sende salakmısın verdınnnnnnnnn
ahahahhahaha şirvan anam ne oluyor sana sende azmışsın belli....
ben zengin fala degılım evimdde yok tiplexx v.s
2 katlı müstakıl vir evde 1. katta oturuyor denız görüyor o kadar
deli sana diyom adama cilve yap degişiklik yapppppppppppp
ben gecen akşam degişiklik yaptım hoşta oldu yani.............
sendemi yoruldun.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden
aynen battıp cıkıyor sultan evvvvvvvvvvvv
he izmire delü karı topige geldi
maşallahhhhhhhhh kerreme
sanada gecmiş olsun. zeynp...
bende seni seviyorum ,, dün biraz cık çenem düşmüştü.. bütün herşeyi atlatmışım.yuh be ögleden beri ne ok konuşmusunuz ya ancabıttıııı
ya sizleri sevıyorum herseyi paylaşıyoruz burda
derdımızı sıkıntımızı bebegimizi ailemizi kocamızı ...
iyiki varsınız............
canım çok geçmiş olsun ..zeynom hasta ateşivar isal ve kusuyo kak tahlili temiz çıktı ama yavrum çok kötü
aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnndün spordan sonra arkadaşlarla bir kahve içelim dedik.
herkez dertli valla evliliğinden.
o kadar çokki boşanmalar.
allah kimsenin yuvasını bozmasın ya.
azcık iş güç bakayım..
geleceğim.
havalarda soğudu gene ya.
dün nasıl üşüdüm.şimdide soğuk klimayı açtık.haftasonuda cumartesi yağmur varmış.şansa bak ya!!
merhaba herkese umarım herkes çok iidir benim moralim çook bozuk eşimle kavgalıyız hatta dün ilkez ayrı yataklarda yattık ve barışmayada hiç niyetim yok .çok kırgınım.annemler ablamlar teyzemler doğum gününde geldiklerinde eşim hoş geldin dememiş annem de bana kırıldıklarını söylediler bende haklı olduklarını söyledim ve eşime söyledim oda sanki ben hatalıymışım gibi bana kızdı ve bişey varsa yüzüme söylesinler neden sana söylüyolar dedi.ben kimseye demedim falan diye üste çıkmaya çalıştı bende evine düşmanında gelse hoşgeldin demek zorundasın ki benimle evli olduğun sürece benim aileme saygı göstermek zorundasın dedim ben nasıl senin ailene gösteriyoam sen de göstereceksin dedim.dün annemlerdeydik ennemlere gelmek istemedi aşağdan arabayla alıp gidicekmiş beni bende gelmiyorum dedim.yukarı çıktı annem ve babam konuştular yani nasihat verir gibi gelirken ellerini öptü ve özür diledi ama benle konuşmuyo ve bende onunla kusura bakmayın başınızı ağrıttım
kızlar denızden haberı olan varmı elamı hasta acaba
anaaa şirvan gelmiş:)
bacım bugün şirketin için ne yapmayı düşünüyorsun hihi:))
az öncede bizim odaya genel müdür girdi.bende rahat rahat yazıyorum buraya:)ne yapıyor bu kız diyodur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?