2009 Nisan Anneleri

09.04.2010 22:54 en son giriş tarihi..

kayınvalidesinden belki annesine geçmiştir...

aman öyle olsunda hastalık olmasın valla zor hasalık
anca senı takıp eden bı dedektıf olması lazım sıtede sırvan :)

bu arada bizde doğum gününü belki erteleyebiliriz..

23 nisan tatil ya.. herkes 3 günlük tatil planları yapıyormuş..

bizde dedik acaba 1 mayıs- 2 mayıs tarihinde mi yapsak..

aman benim adam dün demezmi pastayı düz bir pasta alsak ne olur..
2 tane yaptıracak ya .. çok geldi.. sanırsam...

dur bakalım ne yapacaz..

bız mecbur öyle yapıcaz malum kayınpeder olayı gelen gıden mısafır

günaydın arkadaşlar.
yarından sonra aktif olarak aranızda olacağım.
15 dk sonra benim kızım tam 1 yaşında olacak teyzeleri.
size iyi sohbetler görüşürüz.

hos geldın tuğbcım
valla selen ayaktaysa be fazla bakamıyorum açık sayfa ama

hoşbulduk sehercim ya güler az önce aklıma geldin dedım hiç girmıyor artık şimdi anladım canım nice mutlu senelere inşallahhhhh iyiki doğdun gülfemcik

Zeynebimize çok geçmiş olsun.Şenay bu aralar kız çocuklarına , kıyafetlerine taktım ay ne şeker şeyler var. Kızlarını benin için yüreğine bastıra bastıra öp lütfen....

ıYı Kı DOĞDUN GÜLFEM.... Allah kızına huzurlu uykular bol iştah versin inşallah.....

Ey kadınlar bahar azgınlığı mıdır nedir....Ne oldu size..........hihihii........

Şemşamer kızına maşallah o saçsız da çok güzel maşallah

ya şirvan sende olmasan çok tatlısın ya bizde ailelerle çok sorun yaşıyoruz benimde yaram çok büyük biz aynı zamanda eşimlede tartışıyoruz aileler için sende o yok sanırım....
bizde 1 mayıs diye planladık şu anlık doğru bencede millet 3 günlük tatil programı yapar.....

sağol canım.

aynen canım .. ya süper fikirler cıkmış......
hoşgeldin....

maşallahhhhh kızımızzaaaaaa
hepsine maşallah

benlerime elveda dedim geldimm.

o sırada keremin doktorunu gördük.
bi kilosuna bakalım dedi.
1 haftada 150 gr almış
çok iyi dedi
mutlu oldum valla.
5 güdür ygüzel yiyodu.

neyse ben de yemek yiyeyim bari
maşallah kereme. sanada geçmiş olsun. be çok merak ettim senin ben olayını ya. bende de çok ben var.ve giderek artıyo. eski halinle yeni halinin fotolarını özelden göndermeni istesem ayıpmı olur. sorunsuz bişeyse bende yaptırmak istiyorum.

üzüldüm canım. eşle kavgalı olunncada çok kötü oluyo ya. hele bir hiç yüzünden. ne olurmuş yani hoşgeldin dese. hem sonra hatasını kabul etmiş ne güzel özür dilemiş sana niye yükleniyo. ne bencil şu erkekler. ahhh ahhh. dertliyim bu kounuda. çok tartıştığınızı yazmışsın ilerde bence sen fazla üstüne gitme belliki bişeylere takılmış eşin senide huzursuz ediyo. evlilik böyle işte. ömür törpüleri. ahhhh şimdiki aklım olsa.ahhhhh.

zeynom hasta ateşivar isal ve kusuyo kak tahlili temiz çıktı ama yavrum çok kötü

gwçmiş olsun şenay. tüm çocuklar hasta ya .allah acil şifalar versin.

şenay zeynoya çok geçmiş olsun
demirde hala öksürüyo tam düzelemedi
baya salgın var ortalıkta ondan kapmıştır zeynoda
sizede geçmiş olsun dozkan. bu arada iki çocukla işler nasıl gidiyo. valla ben çoktannnnnn pes ettim.

günaydın
herkesi öpüyoruma.s.
günaydın canım.
günaydın arkadaşlar.
yarından sonra aktif olarak aranızda olacağım.
15 dk sonra benim kızım tam 1 yaşında olacak teyzeleri.
size iyi sohbetler görüşürüz.

oy maşallah gülfeme kuzusuna . yaramaz cadıya. nice mutlu senelere.hadi bakalaım bekliyoz senide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…