aay sultan çok fenasın hemde bi kova :)) ama acımışsında banyodayken yapmışsın bari ehehe..
biz yarın kayınvalideye gidiyoruz..pazara döneriz..acaba annemlere mi gitsem bu haftada diyorum karar veremedim..orası kalabalık zaman geçiyo anlamadan ama evinin düzeni de olmuyo tabi ..pööf aydında otursak ne vardı((
geçmiş olsun bursasu güle güle kirlet.yetttiiim gariii
bittim gariii oh bee
günaydın ben geldimmm
sağol tuğbacım.ben kaçtım öpüyorum hepinizi
ayyy bi durun yetişemiyorum yaa
ne çok konuşmuşsunuz atlata atlaya okudum anca..
geçmiş olsun bilge kızında çok tatl maşallah
ben hipp in meyve pürelerinden stokladım mesela kayısı şeftali erik püresi açıyorum 1 kavanoz yanına da bir muz
yada 2 portakal suyu 2 muz karıştırıp veriyorum
oooooo süper fikir:))
bitmedi ya bitermi sabahtan beri yeni oturdum vallahi
dün tek başıma bütün camları sildim
bugünde mutfak dolaplarını yerleri mutfaktaki köşe koltukları
2 tanede halı sildim çok yoruldum
annem olmasa hayatta bu kada yapamazdım annemede kapılar sildi hep keremle ilgilendi Allah başımızda eksik etmesin vallahi..
hepsine maşallahaynen canım .. ya süper fikirler cıkmış......
hoşgeldin....
maşallahhhhh kızımızzaaaaaa
maşallah kereme. sanada geçmiş olsun. be çok merak ettim senin ben olayını ya. bende de çok ben var.ve giderek artıyo. eski halinle yeni halinin fotolarını özelden göndermeni istesem ayıpmı olur. sorunsuz bişeyse bende yaptırmak istiyorum.benlerime elveda dedim geldimm.
o sırada keremin doktorunu gördük.
bi kilosuna bakalım dedi.
1 haftada 150 gr almış
çok iyi dedi
mutlu oldum valla.
5 güdür ygüzel yiyodu.
neyse ben de yemek yiyeyim bari
üzüldüm canım. eşle kavgalı olunncada çok kötü oluyo ya. hele bir hiç yüzünden. ne olurmuş yani hoşgeldin dese. hem sonra hatasını kabul etmiş ne güzel özür dilemiş sana niye yükleniyo. ne bencil şu erkekler. ahhh ahhh. dertliyim bu kounuda. çok tartıştığınızı yazmışsın ilerde bence sen fazla üstüne gitme belliki bişeylere takılmış eşin senide huzursuz ediyo. evlilik böyle işte. ömür törpüleri. ahhhh şimdiki aklım olsa.ahhhhh.merhaba herkese umarım herkes çok iidir benim moralim çook bozuk eşimle kavgalıyız hatta dün ilkez ayrı yataklarda yattık ve barışmayada hiç niyetim yok .çok kırgınım.annemler ablamlar teyzemler doğum gününde geldiklerinde eşim hoş geldin dememiş annem de bana kırıldıklarını söylediler bende haklı olduklarını söyledim ve eşime söyledim oda sanki ben hatalıymışım gibi bana kızdı ve bişey varsa yüzüme söylesinler neden sana söylüyolar dedi.ben kimseye demedim falan diye üste çıkmaya çalıştı bende evine düşmanında gelse hoşgeldin demek zorundasın ki benimle evli olduğun sürece benim aileme saygı göstermek zorundasın dedim ben nasıl senin ailene gösteriyoam sen de göstereceksin dedim.dün annemlerdeydik ennemlere gelmek istemedi aşağdan arabayla alıp gidicekmiş beni bende gelmiyorum dedim.yukarı çıktı annem ve babam konuştular yani nasihat verir gibi gelirken ellerini öptü ve özür diledi ama benle konuşmuyo ve bende onunla kusura bakmayın başınızı ağrıttım
zeynom hasta ateşivar isal ve kusuyo kak tahlili temiz çıktı ama yavrum çok kötü
sizede geçmiş olsun dozkan. bu arada iki çocukla işler nasıl gidiyo. valla ben çoktannnnnn pes ettim.şenay zeynoya çok geçmiş olsun
demirde hala öksürüyo tam düzelemedi
baya salgın var ortalıkta ondan kapmıştır zeynoda
günaydın canım.günaydın
herkesi öpüyoruma.s.
günaydın arkadaşlar.
yarından sonra aktif olarak aranızda olacağım.
15 dk sonra benim kızım tam 1 yaşında olacak teyzeleri.
size iyi sohbetler görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?