senin bu kocam tam sopalık.. heeeşirvan canım eşim aramış söylemiş annesine oda tabi kızmış bizim kavgamızın büyüme sebeblerinden biride bu zaten neyse dün tatlıya bağlandı da ortalık duruldu
açık cevaba açık soru.içinemi oluyo. öyleyse senin yaptığın hiç etkili değil. çünkü zaten en hızlı sperm bizim bebeğimiz olma şansını yakalıyo. tembeller foşşş kanalizasyona
aynen bende canım bazen öyle doğru çıkıyorkı :)
bızde maşallah yıyoruz herşeyı ama almıyor kılo ne yapayım sağlıklı olsunda önemlı değıl
kutladın bacım kutladın ben şırvana naz yapıyorum ışte anlasana,çok teşekkürler arkadaşım
senı zaten çoook sevıyorum şenaycımcımaklinialirimsmile
senıde sevıyorum hatta sevgı böcüğü gıbıyım bu ara ben canım arkadaşlarım :)
dımı şırvan dün gıbı bugün gıbı,canım benıııım,çok teşekkürler mahallemın muhtarı,ıyıkı gelmışım kadıköy buluşmasına yoksa üzülürdüm,eskaza gelırsem zaten ıst çalacam kapını aç tamammı
bebek gelıyor bebek
geçmış olsun canım,pınpını öp yerıme hemen geçecek de,bende çok özledım o günlerı
canım herşeyın hayırlısı,panık yok ama gönlünden ne geçırıyorsan o olsun
bızde patlattık dışımızı söylemeyı unuttum tahlıl ayağına yaaaaaaaa
sonuna kadar hemde
allah kolaylık versın sultancımmm
sen varya sen hem beceremem de hemde böle tarıfler ver ellerıne sağlık
bende valla herşeyı verıyorum zaten vermesekte zorla alıyor dersem ınanın maşallah ıdılede,tüm bebeklerımızıde
ne yapsın adamcağız ya o da böyle olsun ıstemezdı sen sterısnden söylenıyosun nasıl olsa anlar
benım bünyem kabul etmıyor,hapıda etmıyor,prz kaldık bızde,zaten görmüyorumkı kocayıda kehkeh
o zaman sızın kesın olmaz,sakınan göze batarmış ya çöp
kız delııııııı
allah yardımcın olsun canım benım
dıye dıye sonunda kalacan hamıle valla,dılek kapınbın açık zamanına gelecek kıs
gelecek ıçın plan çok fazla yapmayınnn,rabbım büyük öncelıkle oturun bır ne ıstedığınızı ne ıstemedığınızı konuşun zaten kendılığınden çıkar ortaya arkadaşım sıkma canını,eşın en büyük destekçın olacaktır hıııç merak etme
bacııııım affetmekmı alınmadım bıle öyle düşünsem yazarmıydım nazıre yaptım sana,öpüyorum senı çok
kıs şırvan kıs şırvan delısın sen delııı,bende dıye dıye edecem delı tövbe tövbeohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
oto koltuğu bizde bakıyoruz
artık almamız lazım.
ŞİRVAN oto koltuğundan memnunmusun cnm.
geçmişte yazdınmı bilmiyorum.
okuyamadım da
allah korusun kızzzzzbizim eltide öyle olmuştu..
kaynım korunuyordu. .
ama olacağı varmış demek..
biz allaha emanet gidiyoruz valla...
evet hazıranda başlıyormuş ege hayatta oturmazzgereksiz deme canım..
belli bir süre sonra arabalarda şart oluyor..
polis gördüğünde ceza bile kesecek..
ege seleyede oturyorgünaydın hanımlar. 12 - 24 Ay Bebekler için Beyin Geliştirici Aktiviteler
Akıllı Bebek - Beyin Geliştirici Aktiviteler
Sayfa 1 Toplam: 4
* Çocuğunuzla konuşun. Karşılıklı diyalog zekasını geliştirmenin en basit ve en etkili yoludur.
* Her gün mutlaka kitap okuyun.
* Her şeyi sayın ve her şeyin ismini söyleyin.
* Günde 1 saaten fazla televizyon seyrettirmeyin.
* Kendi kendine yemek yemesini ve bardaktan su içmesini özendirin. Böylece güven ve bağımsızlık duyguları kazanacaktır.
* Beraber şarkı ve tekerlemeler söyleyin.
* Dışarıdaki her türlü aktiviteyi beraber yapın. Markete gitmek gibi mesela. Gördüklerinizi ve yaptığınız şeyleri anlatın.
* Eşyaların renklerini söyleyin.
* Çocuğunuza bir kutu vererek kapağını açması, kapatması, içine objeler doldurması ve boşaltmasını sağlayın.
* Açık, kapalı, içeride ve dışarıda kavramlarını öğretin. Bunun için basit kutulardan faydalanabilirsiniz.
* Büyük motor becerilerini geliştirecek aktiviteler yapın. Örneğin; merdiven inip çıkmak. Bu üst ve alt kavramlarının gelişmesine de yardımcı olur.
* Bu yaştaki çocuklar henüz beraber oynamayı ve paylaşmayı bilmeselerde etraflarında çocuk olmasından hoşlanırlar.
* Ona içine bir şeyler doldurup odada gezdirebileceği, hatta içine girip oturabileceği bir kutu veya sepet verin.
ehehhe koprum sultiiieşin korunması geri çekilmemi oluyodu prezervatiflemi aklım karıştı
şirvan siz nasıl Allah a emanet korunmuymusun yaneeeeeeee
aynen canımmmmmmmmmmşirvan buyuk cesaret bacım ya nasıl allaha emanet gidiosun kız ben doğumdan 2 ay sonra spral taktırdım valla korkumdan
yuhh şirvannnnnnnnnnnnnnnnnnniçine dışına -- allaha emenet yanii.
p.z bezen kullanıyoruz.. nadir diyebiliriz. bir türlü alışamadık ona
hayırlısı olsun....kızlar hamileyim(
yuhhhhh :):):):):)prezervatif dedinizde aklıma dün gece gördüğüm rüyam geldi büyük bir marketteyiz eşim bana prez.aldıırıyo hemde çilekli yuh eheheheh:)kasiyerde bana yan yan bakıyodu çok utandımmmm
yatılırmı kız cenabetmi emzircem cocugu günahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcanım bişey soracağım özel olacak biraz ama..
birlikte olduktan sonra yatıyomusunuz, yoksa direk gidip yıkanıyormusunuz..
ben önce tuvalette oturuyorum.. akıtıyorum diyebilirim.
çişimi yapıp . sonrada - yıkanıyorum..
kusura bakmayın çok açık olduda ....
bende sevmiyor hiç belli etmem aillelereeeamannnnnnnnnn
olanları onlarda mı duydu...
kızlar yapmayın ya...
şu kavgalarınızı ev dışına çıkarmayın..
sağol özlemcim. bende kızının doğum günün kutluyom. nice güzel yılara. benim pc çok dandik olduğu için ik sayfayı birden açmakta zorlanıyo birini muhakkak kapatıyo. o yüzden burdan bi yere kıpırdayamıyom. doğum günlerini kaçırıyom
arkadaşlar ben çıkıyom yemeğe. herkeze afiyet olsun.
tuğbacım kıbrıslı oldun artık ınşallah hemen alışırsın,çok güzel bır yer dıyorlar,bızımde var tanıdıklarımız orda,ecrınde bolbol güneş alsın kemıklerıne yarasın ınşallah
yatılırmı kız cenabetmi emzircem cocugu günahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ilk ben sonra eşim....
ÖZLEM ne zamandır yazıcam unuturuyorum
senin face resimlerine baktımda
sanki tanıyorum gibiyim
bi yerde karşılaşmış olabilirmiyiz acaba
nerde oturuyosun istanbulda?
ben de şirvanın oto koltuğundan aldım stork marka iyi yani fena değil memnunum. biraz ses yapıyor ama iyi takılmamış olabilri ondandır belki
şırvan yakında o kadarda yakın değıl denız var anacım aramızda adana gıbı olsa pehhh zaten durmam yakınlarda bır arkadaş olsa çoook ıyı olurdu ama hepsı pc başında memleketımın her yerınde çok şükür :)
kayınvalidesi ankarada oturuyor..ÖZLEM ne zamandır yazıcam unuturuyorum
senin face resimlerine baktımda
sanki tanıyorum gibiyim
bi yerde karşılaşmış olabilirmiyiz acaba
nerde oturuyosun istanbulda?
pazarda soğuk su satıyor canım...sizde sürekli mi pazar var melek hep pazara gidiyorum diyorsun sanki şirvanlaştım aman dikkat...
ne araştırıyosunuz canımcım..maslakta olabılır orda ofısımız vardı,araştırma sektöründeyız bız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?