2009 Nisan Anneleri

bugün varya üstümde bir sinir var anlatam..
nereye patlayacağımı bilmiyorum.

sabah muh. departmanındaki bir kızla tartıştık.. ufacık konuyu büyüttüde büyüttü..
bilgi amaclıda herkese mailde eklemiş..
tabii bende gereken cevabı verdim..

sabit fikirli insanlar yaa. dünyaya kendi penceresinden bakıyorlar..

üffff yaa yapacak bir şey yok canım çok sıkılıyor..
yemek yedim geldim . masamda oturuyoruum.

herkes aşağıya inmiş. kapının önünde geyik yapıyor..
eskiden iyi gelirdide artık sarmıyo be kızlar..

burası daha cazip geliyor..

mecıdıyeköyde canım ama bır yıldır burdayım 4 yıl kadarda ordaydım,yakınsan görmüş olabılırsın,du bende bakıım belkıde karşılaşmışızdır olmaz olmaz deme yanı

maslakta olabılır orda ofısımız vardı,araştırma sektöründeyız bız

hııı bende 4 senedir ankaradayım cnm
beşiktasta oturuyodum
görümcem mecidiyeköyde oturuyodu

belkide birine benzetiyoda olabilrim

ben varya bıldığınız fıl gıbı olmuşum yanı,hele ece küçücük kalmış elımde doğum günü fotolarında,nasıl gıdecek bu boğazla bu göbek ve kılolar yahu

sen mi benmi :))

eski halime dönmek çok istiyorum
bak havalrda ısınıyo
ama aynen yemeğe devam

özlem araştırma sektöründe hangi firmadaydınız ki bende araştırma sektöründe çalışmıştım da...

Şirvan sen neden tartıştın cnm muh.ile sorun neydikine ??? Deseydin oğlumu gönderir dövdürürüm diye....

Sultan face de yazdım ama çook güzel olmuş davetiyeniz benimde yapmayı düşündülerimden birisi idi inş.herşey çok güzel geçer fotolarıda merakla bekliyorum cnm benim..

ne takıyosun şırvancım ya,gerçı sen hakkından gelırsınde maşallah,pıyasa araştırmaları,seçım araştırmaları,müşterı memnunıyetı,gızlı müşterı vs
ben ben,nasıl ıstıyorum şöööle ıncecık olayım ama yaptığım bışey yok
ankarada kayınvalıdem var ,öveçlerdeler onlarda,bır ara sık gıdıyordum ama artık ıııhh sayelerınde yanı
özlem araştırma sektöründe hangi firmadaydınız ki bende araştırma sektöründe çalışmıştım da...
belkı duymuşsundur canım prc,kendı şırketımız,bıg ve bogoylada çalıştık ama
Şirvan sen neden tartıştın cnm muh.ile sorun neydikine ??? Deseydin oğlumu gönderir dövdürürüm diye....

evet baranım gelır haklarından erkek oldu be

sizde sürekli mi pazar var melek hep pazara gidiyorum diyorsun sanki şirvanlaştım aman dikkat...
canım buranın pazarı persembe günlerii..

bi kere eltımle carşamba pazarına gıtmıştıkk
o aklıda kaldı herhalde.....
ben varya bıldığınız fıl gıbı olmuşum yanı,hele ece küçücük kalmış elımde doğum günü fotolarında,nasıl gıdecek bu boğazla bu göbek ve kılolar yahu
ya ben seni arka sıradakılerde bi kız var ona benzetıyorum izliyorsan biliyorsundur o kaçırılan cocuk adını unuttum şimdi bak onu kandırdılar nişanlınım diye ona benzetıorum

neyse ben kaçtım pazara

bugun anneme gıdecegım belki orda kalırız almaya gelecekler 4,5 --5 gibi

akşam üzeriye dogru ugrarım yıne byeeeeeeee

kiz bu seher misafir var giremiyom diyo facede ya hep
ne gorsem o ciftlik oyunundan birseyler paylasiyo

gereksiz bir konuydu. uzadı işte.. birazdan bölümler toplantı yapacak.

kiz bu seher misafir var giremiyom diyo facede ya hep
ne gorsem o ciftlik oyunundan birseyler paylasiyo

çiçekte öyle... kk da yok. face de

esasında konuyu gereksiz yere uzatıp kavgamı çıkarsam..
belki beni atarlar..

heee ne dersiniz.

sirvan hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rahat dur bakem ne o oyle sen sabancinin kizisin ise ihtiyacin yokta bizmi bilmiyoruz dur sen bole giderse 2.ye hamile kalirsin bbahaneyle cikarsin hehehehe

bence attır valla evde oturursun 3-5 ay sonrada ikinciyi yaparsın cnm sen ikinci olduktan sonra çalışmayacaksın herhalde dimi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…