mecıdıyeköyde canım ama bır yıldır burdayım 4 yıl kadarda ordaydım,yakınsan görmüş olabılırsın,du bende bakıım belkıde karşılaşmışızdır olmaz olmaz deme yanı
maslakta olabılır orda ofısımız vardı,araştırma sektöründeyız bız
ben varya bıldığınız fıl gıbı olmuşum yanı,hele ece küçücük kalmış elımde doğum günü fotolarında,nasıl gıdecek bu boğazla bu göbek ve kılolar yahu
ne takıyosun şırvancım ya,gerçı sen hakkından gelırsınde maşallah,pıyasa araştırmaları,seçım araştırmaları,müşterı memnunıyetı,gızlı müşterı vsbugün varya üstümde bir sinir var anlatam..
nereye patlayacağımı bilmiyorum.
sabah muh. departmanındaki bir kızla tartıştık.. ufacık konuyu büyüttüde büyüttü..
bilgi amaclıda herkese mailde eklemiş..
tabii bende gereken cevabı verdim..
sabit fikirli insanlar yaa. dünyaya kendi penceresinden bakıyorlar..
ben ben,nasıl ıstıyorum şöööle ıncecık olayım ama yaptığım bışey yokhııı bende 4 senedir ankaradayım cnm
beşiktasta oturuyodum
görümcem mecidiyeköyde oturuyodu
belkide birine benzetiyoda olabilrim
sen mi benmi :))
eski halime dönmek çok istiyorum
bak havalrda ısınıyo
ama aynen yemeğe devam
belkı duymuşsundur canım prc,kendı şırketımız,bıg ve bogoylada çalıştık amaözlem araştırma sektöründe hangi firmadaydınız ki bende araştırma sektöründe çalışmıştım da...
Şirvan sen neden tartıştın cnm muh.ile sorun neydikine ??? Deseydin oğlumu gönderir dövdürürüm diye....
canım buranın pazarı persembe günlerii..sizde sürekli mi pazar var melek hep pazara gidiyorum diyorsun sanki şirvanlaştım aman dikkat...
ya ben seni arka sıradakılerde bi kız var ona benzetıyorum izliyorsan biliyorsundur o kaçırılan cocuk adını unuttum şimdi bak onu kandırdılar nişanlınım diye ona benzetıorumben varya bıldığınız fıl gıbı olmuşum yanı,hele ece küçücük kalmış elımde doğum günü fotolarında,nasıl gıdecek bu boğazla bu göbek ve kılolar yahu
Şirvan sen neden tartıştın cnm muh.ile sorun neydikine ??? Deseydin oğlumu gönderir dövdürürüm diye....
kiz bu seher misafir var giremiyom diyo facede ya hep
ne gorsem o ciftlik oyunundan birseyler paylasiyo
sirvan hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rahat dur bakem ne o oyle sen sabancinin kizisin ise ihtiyacin yokta bizmi bilmiyoruz dur sen bole giderse 2.ye hamile kalirsin bbahaneyle cikarsin hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?