2009 Nisan Anneleri

betul yokluğuna denk gelıyom anacım sabahtan berı burdaydım bı carsıya ınıp geldım

bilge sen de yoğunsun herhalde bugün çok yazmıyorsun

ah canım yoğun değilde moralim bozuldu. günlerdir leyla leyla dolanıyodum en sonunda ceremesi çıktı. öğretmenlerin maaşında yanlışlık yapmışım. onu düşünüyom nasıl düzeltecem diye.

Ay cnm bilirim insan çok kafaya takar bir kişide mi hepsinde mi var yanlışlık, söylersin düzeltilir gerçi kamuda nasıl işleyiş bilemem az hesapladıysan bir sonraki aya ilave edersin çoksada düşersin...

inanmıyorummmmmmm..
ilk hamilemiz çıktı..
söyleye söyleye oldu işte..

yanlız ben tırsıyorum şu anda.bizde p..f le korunuyoruz!!!!!

inanmıyorummmmmmm..
ilk hamilemiz çıktı..
söyleye söyleye oldu işte..

yanlız ben tırsıyorum şu anda.bizde p..f le korunuyoruz!!!!!
aman bende onla korunuyordum iştee hamile kalmadan önce ne oldu EGE oldu eheheheh

senınde elif olmasın dikkat ettt:))))

canım kafamızda 100 tane dert oluyor öyle şeyler düzeltirsin merak etme

Ay cnm bilirim insan çok kafaya takar bir kişide mi hepsinde mi var yanlışlık, söylersin düzeltilir gerçi kamuda nasıl işleyiş bilemem az hesapladıysan bir sonraki aya ilave edersin çoksada düşersin...

yok ben de ve iki öğretmende. bilenlere danışcam ite. bordo felan hazırlamam lazımmış sanırım .bakalım araştırıymda yapacaz bişeyler.

bende onla korundum 1 yıl bişi olmadı sonra yasoş olsun diye bıraktık oldu bebişimiz. şimdi yine onla korunuyoruz. inş. biz istemeden yine olmaz. benim kadın doğumcum en riskli yöntem demişti onun için. ama emiyor ilça kullanamıyoruz napalım

neeeee kızlar korkutmayın ya!!

ee akıl verin ozaman iğnelermi işe yarıyor?aman onlarda zararlı diyorlar ya..

spiral taktıramam benim jinekolojik muayene fobim var.o masaya yatınca psikolojim bozuluyor.kalktığımda gözümden yaşlar süzülüyor

bide spiral bazılarında alerji yapıyormuş anneme yaramamış mesela. aman off evliysen derdin var :)

valla spral bende kanama yaptı yazz dıye bı hap var oda kanama yaptı şimdi yasmın kullanıyorum oda bıraz sınır yapıyo
banada yaptı selın

valla spral bende kanama yaptı yazz dıye bı hap var oda kanama yaptı şimdi yasmın kullanıyorum oda bıraz sınır yapıyo

spiral ablamda çok kanama yaptı. bende adını unuttum bi hap kullanmıştım acayip germişti beni. sonra yasminle devam ettim. hiç bi yan etksi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…