bilge sen de yoğunsun herhalde bugün çok yazmıyorsun
Ay cnm bilirim insan çok kafaya takar bir kişide mi hepsinde mi var yanlışlık, söylersin düzeltilir gerçi kamuda nasıl işleyiş bilemem az hesapladıysan bir sonraki aya ilave edersin çoksada düşersin...ah canım yoğun değilde moralim bozuldu. günlerdir leyla leyla dolanıyodum en sonunda ceremesi çıktı. öğretmenlerin maaşında yanlışlık yapmışım. onu düşünüyom nasıl düzeltecem diye.
aman bende onla korunuyordum iştee hamile kalmadan önce ne oldu EGE oldu ehehehehinanmıyorummmmmmm..
ilk hamilemiz çıktı..
söyleye söyleye oldu işte..
yanlız ben tırsıyorum şu anda.bizde p..f le korunuyoruz!!!!!
ah canım yoğun değilde moralim bozuldu. günlerdir leyla leyla dolanıyodum en sonunda ceremesi çıktı. öğretmenlerin maaşında yanlışlık yapmışım. onu düşünüyom nasıl düzeltecem diye.
Ay cnm bilirim insan çok kafaya takar bir kişide mi hepsinde mi var yanlışlık, söylersin düzeltilir gerçi kamuda nasıl işleyiş bilemem az hesapladıysan bir sonraki aya ilave edersin çoksada düşersin...
Valla ben hapla korunuyorum ama onda bile korkuyorum üfff şu iğnelerden mi yapsak ki acep
spiral taktıramam benim jinekolojik muayene fobim var.o masaya yatınca psikolojim bozuluyor.kalktığımda gözümden yaşlar süzülüyor
Bende buz gibi bakıyorum hattabende spirale sıcak gözle bakamıyom nedense
valla spral bende kanama yaptı yazz dıye bı hap var oda kanama yaptı şimdi yasmın kullanıyorum oda bıraz sınır yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?