2009 Nisan Anneleri

Allah isteyene versin bebek benim ablamlar istiyor şimdi bebek. onun olsun ondan sonra tekrar bana sıra gelsin. ısmarlama olur mu :))))

Allah isteyene versin bebek benim ablamlar istiyor şimdi bebek. onun olsun ondan sonra tekrar bana sıra gelsin. ısmarlama olur mu :))))

ayyy canım keşke olsa. ablamında olmadı artık umutlarını kestler.

iskender Pala'nın katre-i matem kitabını okuyom kızlar. kitap bitmiyo bir türlü. sıktı iyice beni. yavan ekmek gibi gitmiyo bir türlü.

bir de sabiha hnm demişti tv de bir tan çocuk oldu diye ikinci olacak diye kesin bişi yokmuş.ikinciye çocuk sahibi olamama oranı %40 mış

bir de sabiha hnm demişti tv de bir tan çocuk oldu diye ikinci olacak diye kesin bişi yokmuş.ikinciye çocuk sahibi olamama oranı %40 mış

evet ikinci çocuk için tedavi gören tanıdıklarım var etrafta.

bende uzun yıllar hap kullandıktan sonra korkmuştum ya olmazssa diye ama doğurgan karıymışım. ikinci denemde tutturdum-tatlicadiarzu-

offf ne yapsak acep!
bende 23 ünde hasat olacağım.
paranoya oldum!!

herkes herkes paniktee
ben spriel taktırdım ama titreye tittreyeeeeeeee

korkuyorum zamanı geldimi nasıl cıkartcam diyee
ama hamşle kalmaktan daha iyidir diy takdırdım korka korkaaa

herkes herkes paniktee
ben spriel taktırdım ama titreye tittreyeeeeeeee

korkuyorum zamanı geldimi nasıl cıkartcam diyee
ama hamşle kalmaktan daha iyidir diy takdırdım korka korkaaa

önceden mi taktırdın , yoksa bugün korkuynan mı gidip takdırdın.

ay ılahı kız bu gun korkudsn gıdıp taktırılırmı önceden taktırdı melek bıldığım kadarıyla

Melek bence sende o kadar emin olma spiral olupta hamile kalanlarda var yok yan kaymış yok paslanmış bence herkes panik olmalı...

Melek bence sende o kadar emin olma spiral olupta hamile kalanlarda var yok yan kaymış yok paslanmış bence herkes panik olmalı...

ay kızlar abartmayın bence. sen tedbirini al gerisini allaha bırak. o bi yolunu bulup olacaksa kabul etmekten başka ne gelr elden.

ay kızlar hamilelik mevzusu geçmiş yineakannehir
bende ne yapıcam bakalım.yarın sabah dr.uma gidicez,önce kontrol edilip,karar vermem lazım.
bizim birde çanakkaleye gitme işimiz çıktı.bu durumda daha kötü oldu
yanlız tekrar mide bulantısı hiç çekilmiyor kızlar.
tam çocuklar büyüyor rahat edicez derken 2.mafoldumben

cnm kıyamam vardır herşeyde bir hayır çok mu bulantılı geçiyordu senin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…