2009 Nisan Anneleri

bu mevzuu bugün hiç kapanmadı ki güzelim. herkezde bi pani bi panik

kız aysuuun okudum şimdi gördüm süper yaa inşallah kız olur bu ihihihihihih canımmm hayırlı olsun egenin kardeşi:)

herkeze iyi akşamlar arkadaşlar. ben kaçar
aysuncum sanada yarınki doktor kontrolünda kolay gelsin. inş hakkına hayılrı olacak bi karar veririsin. allah yardımcın olsun.
byeeee

Allah kolaylık versin zor gerçekten

çok bulantılı geçmedi egede ama yinede vardı.
ama bu hissettirdi kendini.
kızlar panik olun bencede!!!!!!
malesef çiçek ben hamileyim

çiçek hiç 2.bebeği düşünmediğim için kararsızım ya!!!
egede daha küçük.
karar veremedim açıkçası daha

ya nie malesef aaaaaaaaaaaaaa ben hiç öyle düşünmüyorum yaaa ne güzel işte 2 yaş araları olcak hem öyle ki bizler tecrübeliyiz artık ikinciler kolayca büyüyüverio

ya bana şöyle bi durum oldu bende bu ay kendimi hamile zannettim pank oldum sonra eşimle konuştum hamileyim galiba dedim sonra hayal kurmaya falan başladık bi anda ayyy inşallah falan dedim hatta regli olunca üzüldüm

bence de ege ye çok uslu bir kardeş gelecek. ege de onu görüp akıllanacak çünkü abi olacak artık :)

şirvan ben ciddiyim bebek konusunda ya bu temmuza kadar korunmicam yapcam yada seneye kalcak çünkü nisana kadar doğsun istiorum yazın doğurmak zor

ege daha küçük çiçek.
ona zaman ayırmam lazımken bebişle uğraşıcam.
egecik kendi kendine mi oyalanıcak o zaman.

geçen misafirliğe gitmiştik orda 3 aylık bebek vardı. yasemin hep ona gitmek istiyor kanı kaynadı resmen. ayyyy deyip duruyordu. ben bebek resmi falan görünce ayy bebek diyordum ayyy demesini öğrenmişti. canım benim onun yanında kocaman abla gibi kaldı.

ege nerdeyse 2 yaşında olucak bebek doğduğunda ilk birkaç ay biraz zor olur belki. ama yardım edecek kimse yok mu annen falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…