canım yaa! güldürdün beni. çok sağol. ateş falan yok maşallah. bugün de daha iyi gibi. endişelenmesin güzel kağan paşa:)ben de öptüm çok.oyyy kıyamam gelinimeee..hastamı olmuşşş..kağana sölemeyim barii..yavrum gece uyayamaz sıkıntıdann..öpüyoruzzz seleniii..çabuk iyileşsinn inşallahh..
Mrb kizlar
mutlu gunler
yeliz basin sagolsun
AMA super kizini op bizim icin supergrillll o masallahhhhh
Gulsen demirin rahatsizligida oyle basladi ateslendi
bende dis diyodum AMA ayaklarinda kabarikliklar oldu cok korktum
AMA enfeksiyondan dedi doktorbayaklari icin
6igne Verdi 4u bitti
tahlillerde enf cok az kalmis gozukuyo
ateslenince hep soyduk
dus aldik bol bol
sirkeli su koyduk eklemlerine AMA 39dereceyi gorunce yoksa sadece bezle gezdi mudahele etmedim ates ve agri kesici vermedik
zaten dr dedikidemir dogdugundan beri hic ilac kullanmadigi icin igne bukadar cok tsir etti
sukur simdi iiyizzz
rabbim hepsine sifa versin
onlarin bi gulucugu nelere bedel::))))
başın sağolsun canımçok kötüyüm ya eşimin ananesinin vefat haberini aldık biraz önce kendi ananem gibi severdimmm
aynen denizcim. dün gece seleni duyan katlediyorum sanar. töbe töbe. çok ağladı yavrum ama rahat uyusun diye aspiratörle çektim eşim de çk üzüldü bi daha yapmayalım dedigeçmişi okumadan bir soru sormak istiyorum.
bizim oğlanın çok sümükü oluyo bizde burnuna solisyon damlatıp aspiratörle alıyoruz yada banyodan sonra inat etmezlerse kendileri yumuşayıp çıkıyor.
yanlız benim oğlan deli gibi ağlıyor aspiratörle alırken
sizinkiler nasıl???????????
canım ben en üst yemek katında e-bebek standı ve mama sandalyeleri olan bi oturma alanı var orda buluşalım demiştim. yada en alt kat otoparktan gireceğimiz için e bebek mağazası da olabilir.öncelikle yalizcim doğum günün kutlu olsun elifle ve tüm sevdiklerinle huzurlu,sağlıklı,bereketli uzuuuuuun yıllar diliyorum .............
ve başınız sağolsun allah sabır versin...........
alp demirciğe hediyemiz ulaşmış sabah aramış annem konuşmuş ben bime gitmiştim sevindim......
gülşen ve diğer istanbul bulşmasına gelecek kızlar saat kaç ve forum istanbulun hangi katı daha belli değilmi gelecek arkadaşlardan biri bana mesaj atsın bi zahmet....
on line olucam ama bugün fazla bakamıycam ......
aliye burda mısın selen nasıl oldu maşallah selenin kısmetleri çok benim oğlanda dün resimlere bakarken aaaa çok tatlı bu kız dedei bana oğlum yarın görüşcez dedim utandı bizimkide göz koydu selene eeeee bir kızı 40 kişi ister bir kişi alırmış talipleri artıyor......
geçenlerde yani bayağı oluyor geçmişe bakıyordum diş kınası yapılan bir fıstığın resmine bakıyorduk ya seherin fıstığına yada elifiniyeğenim var 4 yaşında kerem hala dedi bu kız yusufun sevgilisimi çok güldüm evet dedim aynen şöyle dedi maalesef çok güzelmiş gözleride koyu maviymiş yusuf çok şanslı yerlere yattım gülmekten,halacım sanada bulalım böyle güzel bir kız dikkatli dikkatli baktı ve ama bunlar çok küçük daha büyükleri yok mu ? zamane çocukları çok akıllı ya
sağol canımselenciğe çok geçmiş olsun
ama selen bizim esracımm..valla benim oğlum beyaz peynirrr olduğuu için esmerlerden hoşlancak gibime geliooo..eşim beyaz ben esmerr...3 eltim daha varr onlarda esmerrrr..eeee bana da esmer bi gelin yakışırrr..gelin kayanan toprağından derlermişş eheheee..
kız şaka yaptım muhabbet olsun diye küsme:))gelin gelin iyi olur valla. bursa yakın görüşürüz belki. kolay gelsin sana canım.aşkolsunnnnnnn..küstükkkkk..bizde bursaya gelicezz amaaa..küstük çıkıozzz topiktennn..bu iş burda biterrrr..ehehheeh..
ben kaçtımm..misafir gelicekkk..açma yapicimmm..by byyyee..
aliye çok geçmiş olsun..havalar çok soğudu şu kışı hastalıksız atlatsak başka bişey istemicem.seneye kış kocaman olacaklar kardan adam bile yaparlar.
esra çok şekermiş yeğenin ya cin gibi zamane maşallaah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?