İNANAMIYORUM KIZIM KOLTUKTA SIRALARKEN BEN ODADAN ÇIKIYORDUM PEŞİME YÜRÜDÜ BİR HALI BOYU İNANAMIYORUMMMM
maşallah maşallah. nazar değmesin elife. canım doğumgünün kutlu olsun. sevdiklerinle nice mutlu yıllara. buluşmadan haberin varmı yelizcim. yarın gelebilirmisinİNANAMIYORUM KIZIM KOLTUKTA SIRALARKEN BEN ODADAN ÇIKIYORDUM PEŞİME YÜRÜDÜ BİR HALI BOYU İNANAMIYORUMMMM
ay çok hoş kıyamam ben ona.vayyy vayyy maşallah yelizcimmm..kağanda sıralıoo ama saha ellerini bırakmaya cesaret edemioo..kendini okadar emniyete alıyokii çokk gülüozz..mutlakatutuncak biyer buluoo..hiç bi yer bulamazsa saçlaınıı tutuyooo..:))
durup durup gülüozz yaa..ama hakkımızıda helal ettik sonraa..allah ıslahh etsinnn..:))
ya ben unuttum ya.selen hasta olunca. teyzemi gönderdim sonra ama. alamamıştır herhalde.Bende aldım ÇamaŞır makı.nası ve supurgeden :))))
canım benim çok sağol düşünmem yeter.merhaba kızlar ....
yusuf uyuyor uyanınca dışarı çıkıcaz dün hava güzeldi bugün soğuk sabah saat 11 de bime gittim oğluşa uzaktan kumandalı araba aldım babasıda istedi gittim onada aldım yaza sitenin bahçesinde oynarlar baba oğul.....
kızlar için ç.makinası ve elektrikli süpürge kalmamış ondanda alacaktım yarın gelen arkadaşların kızlarına hediye için ama maalesef sabah millet kapıda beklemiş........
selam arkadaslar nasılsınız?
uzun zamandır gıremıyorum oğlum ayaklandı hıc durmuyor bıde laptopu elıme aldırmıyor hemen gelıp ya tuslara hızla vuruyor yada kapagı kapatıyor...kızlar üst dişlerini çıkaran varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?