2009 Nisan Anneleri

bizim alt cıktı ıkı ay oldu ama üstler yok henuz gece uyumuyor sureklı kalkıyor huzursuz ondanmı bılemıyorm

ıNANAMIYORUM KIZIM KOLTUKTA SIRALARKEN BEN ODADAN ÇIKIYORDUM PEŞıME YÜRÜDÜ BıR HALI BOYU ıNANAMIYORUMMMM

benimde akşama misafirim varrr..ama karı koca 2 kşi sadecee..daha yapmadım bişiyyy..açma yapmayı düşünüyorummm..sonrada meyvee tamammm.

vayyy vayyy maşallah yelizcimmm..kağanda sıralıoo ama saha ellerini bırakmaya cesaret edemioo..kendini okadar emniyete alıyokii çokk gülüozz..mutlakatutuncak biyer buluoo..hiç bi yer bulamazsa saçlaınıı tutuyooo..:))

kızlar dünn dolandırıldık yaaa..hemde yaşlı bi dede tarafındannnnn..kapı çaldı saat 2 gibii..bende açtım bi .elindede iki parça bişeyyy..nasıl yalvarıoo kızımmm torunlarım evde açç diee..eşimde lavabodaydıı kusura balma amca dedimkapıyı kapattıımm..ama kapıyada nasıl yaklaşıoo..duymuomm duymuomm diee..korktumm..

neyse eşim lavabodan çıktıı ya bi dede var yazık acıdım azcık para verelim dedim tamam dedii..daha partmandaymış çağırdık kapının önüne geldii..amca bunlar ne kadar dedi..adam eşimin elinden 20 lirayı kaptı tinn tinn tinn merdivenlerden kaçtı yaaa..şokk oldukkk..amca hoppp durrr filan dedikk laçtı gitti vallaa..eşim arkasından hakkımı helal etmedim billl dedi..oda dioki namaza yetişcemmmm...

durup durup gülüozz yaa..ama hakkımızıda helal ettik sonraa..allah ıslahh etsinnn..:))

merhaba kızlar ....
yusuf uyuyor uyanınca dışarı çıkıcaz dün hava güzeldi bugün soğuk sabah saat 11 de bime gittim oğluşa uzaktan kumandalı araba aldım babasıda istedi gittim onada aldım yaza sitenin bahçesinde oynarlar baba oğul.....

kızlar için ç.makinası ve elektrikli süpürge kalmamış ondanda alacaktım yarın gelen arkadaşların kızlarına hediye için ama maalesef sabah millet kapıda beklemiş........

selam kızlar. selen çarşambadan beri raharsız giremedim o yüzden. burnu akıyo hapşırıyo ve uyuyamıyo.gözleri kapalı ağlıyo. bugün biraz daha iyi gibi ama.
İNANAMIYORUM KIZIM KOLTUKTA SIRALARKEN BEN ODADAN ÇIKIYORDUM PEŞİME YÜRÜDÜ BİR HALI BOYU İNANAMIYORUMMMM
maşallah maşallah. nazar değmesin elife. canım doğumgünün kutlu olsun. sevdiklerinle nice mutlu yıllara. buluşmadan haberin varmı yelizcim. yarın gelebilirmisin
ay çok hoş kıyamam ben ona.

durup durup gülüozz yaa..ama hakkımızıda helal ettik sonraa..allah ıslahh etsinnn..:))

gerçekten Allah ıslah etsin.geçmiş olsun

valla sehercim yaaa..adam bide kapıya çok yaklaşıoduu..duymuomm dieee..iiki eşim evdeydi korktum valaaa..lafımdanda dönemedimm..

oyyy kıyamam gelinimeee..hastamı olmuşşş..kağana sölemeyim barii..yavrum gece uyayamaz sıkıntıdann..öpüyoruzzz seleniii..çabuk iyileşsinn inşallahh..

Mrb kizlar
mutlu gunler
yeliz basin sagolsun
AMA super kizini op bizim icin supergrillll o masallahhhhh

Gulsen demirin rahatsizligida oyle basladi ateslendi
bende dis diyodum AMA ayaklarinda kabarikliklar oldu cok korktum
AMA enfeksiyondan dedi doktorbayaklari icin
6igne Verdi 4u bitti
tahlillerde enf cok az kalmis gozukuyo
ateslenince hep soyduk
dus aldik bol bol
sirkeli su koyduk eklemlerine AMA 39dereceyi gorunce yoksa sadece bezle gezdi mudahele etmedim ates ve agri kesici vermedik
zaten dr dedikidemir dogdugundan beri hic ilac kullanmadigi icin igne bukadar cok tsir etti
sukur simdi iiyizzz
rabbim hepsine sifa versin
onlarin bi gulucugu nelere bedel::))))

Bende aldım ÇamaŞır makı.nası ve supurgeden :))))
ya ben unuttum ya.selen hasta olunca. teyzemi gönderdim sonra ama. alamamıştır herhalde.

canım benim çok sağol düşünmem yeter.

aynen selen de laptopu elletmiyor. bizim sadece altta 2 tane. 5.5 aylıkken çıktı.daha bişey yok.

GecmıŞ olsun mınıkkuŞa alıyecım tez zamanda ıyılesıre ınŞallah benımde selen bılg oturtmuyo(

kızlar bu arada dün kuzenim sözlendii..ama ben gitmedimm..8 ocakta nişan varr ..buraya geldi sabah hemen sarıldım nasıl ağladımm yaaa..19 yaşındaa büyümüşte nişanlanıoo...yarın bi günde kardeşimi nişanlıycazz..çok duygusalım yaa..hamilemiyim neyimmm..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…