2009 Nisan Anneleri

Seninkide güzel fikirmiş ŞirvanCım ama şu resimli magnetler güzel olacak yaptırabilirsem ama bakalım bu karmaşada artık....

slmmmmm

nasılsınızzz

biz dün annmde kaldık eve yenı geldik........

gecmişe bakmam imkansız 30 sayfa ege uyanıkkk

herkes iyidir umarım.........

slmmmmm

nasılsınızzz

biz dün annmde kaldık eve yenı geldik........

gecmişe bakmam imkansız 30 sayfa ege uyanıkkk

herkes iyidir umarım.........

herkez iyide aysun bebeğini almaya karar verdiği için biraz üzgünüz. şenayın kızlar hasta.
baran yürümeye başladı. özlemin testleri biraz düşük çıkmış. selin saçını kestircek. şirvan puset alacaktı bulamadı. (ajans haberleri )

bimde dalin seti satılıyodu bugün ondan aldım. bebek yağı,pudra,krem,şampuan ve ıslak mendil.15 tl

ben çıkıyorum kızlar herkeze güzel hafta sonları diliyorum. öptüm byeeee

önceden mi taktırdın , yoksa bugün korkuynan mı gidip takdırdın.

ay ılahı kız bu gun korkudsn gıdıp taktırılırmı önceden taktırdı melek bıldığım kadarıyla

Melek bence sende o kadar emin olma spiral olupta hamile kalanlarda var yok yan kaymış yok paslanmış bence herkes panik olmalı...

yok kız bilge seherın dedıgı gibi önceden 3 aylık falandı ege taktırdımmm

güvenmıyorum aslında ama muayene olmaya gıtsem ıyı olavcak ne durumda diye korkuyorum o masaya yatmaktannnn ac bacakları kanlı kanlı offffffffff

güle güle iyi günlerde kulllanınnnnnnn

hadi bende kaçar ağdacı-spor-ev
yarın akşamda sevgili geliyor kaldı 1 gece:))
ohhh iyisin bakalımmmm

iyi geceler sizeeeeeeeeeee

gecmişolsun canım bizde dün akşam egeyi uyuttum 8de cıktık kocişle annemlerdeydık yaa
dolaştık bizde gıtcektık ama sonra bıde uyanır dedık kalsın bırazdaha zamanı var sinemanın

cektık sahile arabayı denız ayagını altında tepeye cıktık karanlık ışıklar kociş ve ben sevgili gibiii güzeldi sohbet ettık 11 kadar ordan burdan iyi geldi ne zamandır böyle koyu sohbet etmıyorsukkk ege dolasıylaaa

aynen aliyecim bende 1 haftadır hastayım yutkunamıyor ekmegın içini yoyorum o bile zorrrrrrrrrr

allah yardımcın olsun allah güç kuvvet versin canım

maşallah baranaaa

maşallahh irfanaaaaaaaa
egede sokak delisi dışarda gık demzzzzzzzzz

bizim babamız otorıter ve kaşık olayı izdede var

slm kızlar uzun zamn oldu yazamdım nasılsınız................bebişler nasıl....
şenaycım bebişler hastaymış geçmiş olsun canım benim.................
ooooooooooooooooooooooooooooooo
hoşgeldin cnm nasılsın arada aklıma glıyorsun

hakkında hayırlısı olsun....

ege suansehpanın üzerınde kendi cıkıyorrrrr büyük sehpa var salonda onun tepesine cıkıyorrr

altına saklanıyorrrrrrrrr

delirtiyor beni...

azda olsa okudum...

bimde dalin seti satılıyodu bugün ondan aldım. bebek yağı,pudra,krem,şampuan ve ıslak mendil.15 tl
bende gördüm onu gecenlerde
bugun stoklarla sınırlıymış .. misler gibi koksun kuzucukk

ben çıkıyorum kızlar herkeze güzel hafta sonları diliyorum. öptüm byeeee
sanada canım iyi hafta sonlarııı
woww keşke okumasaydın teşekkürler ajansssssssssss

bende cıkıyorum artık ege mız mız başlamadannn
tv izliyorrr

bye

bizim şirkette de herkes erken dağılıyor. biri izlemeye gider yarışı diğeri yol kapanacak der . bende erken çıkayım bari de saçımı kestireyim bi havam değişsin

çık anacım çık..
biz burda kaldık..
çık diyen yok..
boşuna mail attım millete..

akşam trafikte kalınca anlarlar artık..

günün özeti...

Oh misler gibi olsun sudenela.....
şirvanıda geçtin kız ne güzel de özetledin....

anacım şirvan kadar başınıza taş düşsün diyecem ama... yazıkkk olur..düşmesin...

ooo çiçek kaynanayla gelip gitmeler günler başlamış:))
canın doğumgününü yaptınmı sen?

mısafırler geldı aşşağıda bende ne zaman cağırcaklarını beklıyom yukarda :)))
yemekler hazır karnıyrık yaprak sarma tavuk suyuna arpasehrıye corbası pılav yeter dımı tatalıda sutlaç var valla baskada yapamam zate selen uyududa azcık dınleneyım dedım

Son düzenleme:
ehehehh valla ya haftada 1 görüşüoruz idare eder aramız artık birbirime laf sokmuoruz en azından:)

denizcim yaptım can ın doğumgününü

oo yeterde arta bile güzelim menü.daha ne olsun..ama cacık yada salatada yaprsın 2 dk ya!

foto koymadın dimi canım yada ben kaçırdım.

bizde yaptık fotolar hala ablamda.
iyi canım ya aranız kötü olmasında...

denizcim foto koymadım ama koycam inşallah zaten yeni yeni giriorum nete giremiodum düzgün. ya bugün bi çarpıntım falan var niye acaba

cacaık yapıcam denız hazır bı suyu eklencek
aman dıkkat et cıcek kalp ten korkuyorum ben artık kayınpeder olayından berı adamın bışeyı yoktu hastaneye bı gıttı acıl amelıyat allah korusun
koyda görelım cancanın resımlerını

ohh çiçekçim allah muhabbetinizi arttırsın bizde terasta kosturduk ecemle ya cocuk acık havada nasıl kolay mama yedi maşallahhh evde olsa 1 saatte anca yerdi bundan sonra tüm öğünler terasta:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…