slmmmmm
nasılsınızzz
biz dün annmde kaldık eve yenı geldik........
gecmişe bakmam imkansız 30 sayfa ege uyanıkkk
herkes iyidir umarım.........
Oh misler gibi olsun sudenela.....bimde dalin seti satılıyodu bugün ondan aldım. bebek yağı,pudra,krem,şampuan ve ıslak mendil.15 tl
önceden mi taktırdın , yoksa bugün korkuynan mı gidip takdırdın.
ay ılahı kız bu gun korkudsn gıdıp taktırılırmı önceden taktırdı melek bıldığım kadarıyla
Melek bence sende o kadar emin olma spiral olupta hamile kalanlarda var yok yan kaymış yok paslanmış bence herkes panik olmalı...
güle güle iyi günlerde kulllanınnnnnnnselam kızlar eşimin işyerine geldim tuğbayla çarşıdaydık o oto koltuğu aldı chicco 240tlye 9-18 kg sanırım bende kayınvalidemin adına yazlık baston aldım chicco dan ordan e bebeğe gittik smart trike lar kalmamış gelmemişte teşhir ürününü aldım valla:))o da annemin adına ehehe
balıklama daldım kusura bakmayın
ohhh iyisin bakalımmmmhadi bende kaçar ağdacı-spor-ev
yarın akşamda sevgili geliyor kaldı 1 gece:))
gecmişolsun canım bizde dün akşam egeyi uyuttum 8de cıktık kocişle annemlerdeydık yaaDün hamileliğimden beri ilk kez sinemaya gittik eşimle,akşam annemö bizde kaldı Miraya bakmak için.Ben çıkarken uyutuyordu,ben de hiç aramadım,nasıllar diye,uyandırırım diye.Meğer benim arkamdan kalkmış,hiç uyumamış,ve ateşlenmiş.Annm de 2. yarının yarısında bizi aradı,bir yere uğramadan gelin,ateşli diye.Calpol vermiş annem biz gelmeden.Üstünü de açmış elini yüzünü falan yıkamış,düşmüştü b.raz.Apar topar geldik eve,kucağıma aldığımda benim boynuma kafasını sokuşunu görmeliydiniz,iiiiyiiicee mayıştı yavrum.Babasına falan gitmiyor.O an dayanamadım,ağladım,sessiz ağlıyordum ama,baktım,o da başladı ağlamaya.Kıyamam kuzuma.
Gece de hiç uyumadık desem yeridi,bir ara o uyudu da,biz yine de başındaydık.
Allah güç kuvvet veriyor,okuldan izin alıp gelirim dyordum,uymadım ya hiç,ama hiç uykum bile gelmedi.
aynen aliyecim bende 1 haftadır hastayım yutkunamıyor ekmegın içini yoyorum o bile zorrrrrrrrrrselam kızlar
herkes aşkı memnu da galiba
aysun hamileymiş sanırım. hayırlısı olsun hakkında canım. gönlüne göre olur inşallah herşey.
kendi adıma böyle bi durumda üzülmezdim diye düşünüyorum. selen için üzülürdüm tabi biraz ama bu kadarcık üzülmek bile 2. ye haksızlık gibi geliyo bana. Allah izin verirse ben 2.ye de aynı duygularla aynı şekilde hazırlanmak istiyorum. hayırlısı bakalım.
kızlar ben çok hastayım geçen perşembe başladı. hala devam ediyo. dün acile gitmek zorunda kaldım. 2 gündürde bademcigim çok fena şişti. her yutkunma eziyet.
bide bıktınız benim çatı muhabbetinden biliyorum ama hala eksikler vardı. dün mutfak tezgahı geldi.mermeri içerde kestiler hiç başınıza geldimi bilmiyorum ama çok feci bişeymiş . bugün temizlikçiyle saat 7 ye kadar zor arındırdık.
sultancım hediyelerinizi güle güle kullanın canım.ben de baston puset istiyorum aynısından hem de ama yine selen binmicek diye korkuyorum zira ilki bi tarafımıza tıkaç oldu da. bisikleti de aynı şekilde düşündüğümden alamadım valla yoksa annemler de hediye onu alacaklardı.
tuğbanın aldığı oto koltuğu modelini öğrenebilirmiyim artık bişey almam lazım ve chicco düşünüyodum ben de. ama kesin ona da oturmak istemicek ama mecbur alışacak.
tuğba ile ecrini ben de merak etmiştim haber aldım sevindim
demirin doğumgününe gidecek olan varmı istanbuldan. ben gitmek isterim aslında.
allah yardımcın olsun allah güç kuvvet versin canımkime ne diim bilemiyorum ishali devam ettiği için halen zırıl zırıl ağlayan zeynebe mi hastalık ona bulaştığı için saat dokuzdan beri sürekli kusan zerenemi yoksa gecenin ikisinde ikisi birden çayır çayır ağlarken bana yardım edeceğine cinnet getirip kızlarımdan çok bağıran koca eşeğemi çocuklara ben bakıcam diye yırtınıp buralara taşınmama neden olduktan sonra şimdi 2 haftadır çok yoruluyorum diye dırdır kafamın etini yiyen kayınvalidememi sanki bunların hiç biri olmuyomuş gibi davranıp bana hiç yardım etmeyen annememi kızlarımın hatırına susup içime atmaktan kafamda çıkan bintane yarayamı kimeee.... kime ne diyim bilemiyorum
maşallah baranaaagünaydın güzeller..
güne güzel haberle başlıyım..
baran yürüyor...
korkusunu yenmiş gibi..
ordan oraya gidebilyor artık.
poposunun üstüne düştüğünde ağlamıyor alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkış da yapıyor.. öğrendi sonunda
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
maşallahh irfanaaaaaaaaee ben bugün aylakcıyım herhalde..
ozaman benim paşanın raposunu vereyim.
-irfanda yürüyor artık.yürüyo dediysem öle büyük adamlar gibi değil 2-3 adım atıyor sonra hop oturuyor.
-bide kitap okuyorum ben ona çok uzun zamandır ve benim aylık degilere bakıyoruz birlikte.öyle çok seviyorki kızlar kitapları.yerinde duramayan çocuk kucağıma alıp dergi karıştırırıken dikkat kesiliyor.cosmo yu açıyoruz. adam-kadın-elbise mayo bikini:))
-ağzını burnunu kulağını gözlerini pipisini gösteriyor.
-öpücük atıyor.
-kareleri üst üste dizip yıkıyor.
-kaşık tutmaya çalışıyor.kaşığı alıp çorbasına daldırıyor ama bir türlü ağzını tutturamıyor:)
-müzikte ritim tutuyor ayağıyla.en güzelide zeybek oynuyor:))(şaka tabi ama annem bu konuda çalışıyor)
-gezmek dolaşmak favori aktivitesi.
-çok cana yakın sevgi dolu sarılıyor sımsıkı,öpüyor..ısırıyor.
-merhaba irfan deyip el uzattığında alıp elini öpüyor.
-"hayır"-"evet" kelimelerini yavaş yavaş kavrıyor.
-ben "otorite" objesiyim onun için.(çünkü bunu başka kimse beceremiyor evde)
sanırım kızlar.iş sonrası birlikte geçirdiğimiz o kısıtlı zamanlar işe yarıyor."kaliteli zaman" bu olsa gerek.
bizim babamız otorıter ve kaşık olayı izdede varmaşallah irfana..
kaşık olayı bizdede var.. daldıryor. fakat boş olarak ağzına götürüyor..
ben otoriter değilim malesef.
o konuda babası çok ciddi..
ben kızıyorum bazen ,,ama birinin öyle olması şart..
oooooooooooooooooooooooooooooooslm kızlar uzun zamn oldu yazamdım nasılsınız................bebişler nasıl....
şenaycım bebişler hastaymış geçmiş olsun canım benim.................
hakkında hayırlısı olsun....slm kızlar...
dr.a gittik ve eşimle iyi düşündükten sonra zorda olsa bir karar verdik.
günah olduğunu biliyorum ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum bebeğe.
inanın çok üzülüyorum aslında ama kendimi de biliyorum aynı şeyleri yaşamak zor olur.
bugün saat 4 te randevumuz var...
bende gördüm onu gecenlerdebimde dalin seti satılıyodu bugün ondan aldım. bebek yağı,pudra,krem,şampuan ve ıslak mendil.15 tl
sanada canım iyi hafta sonlarıııben çıkıyorum kızlar herkeze güzel hafta sonları diliyorum. öptüm byeeee
woww keşke okumasaydın teşekkürler ajansssssssssssherkez iyide aysun bebeğini almaya karar verdiği için biraz üzgünüz. şenayın kızlar hasta.
baran yürümeye başladı. özlemin testleri biraz düşük çıkmış. selin saçını kestircek. şirvan puset alacaktı bulamadı. (ajans haberleri )
bizim şirkette de herkes erken dağılıyor. biri izlemeye gider yarışı diğeri yol kapanacak der . bende erken çıkayım bari de saçımı kestireyim bi havam değişsin
herkez iyide aysun bebeğini almaya karar verdiği için biraz üzgünüz. şenayın kızlar hasta.
baran yürümeye başladı. özlemin testleri biraz düşük çıkmış. selin saçını kestircek. şirvan puset alacaktı bulamadı. (ajans haberleri )
Oh misler gibi olsun sudenela.....
şirvanıda geçtin kız ne güzel de özetledin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?