kızlar 1 yaŞ aŞılarını yaptırıp kolunda reaksİyon gÖsteren veya ateŞİ Çıkan var mı?
Yada dr.unuz 10 gÜn sonra burnu akıcak ÖksÜrÜk baŞlİcak ateŞİ Çok Çıkıcak dedİmİ?
kıyamam sarı kuzuyaaa...Ateş dememişti bize,Gülşenin dediği gibi dmküntü olabilir demişti.1 hafta sonra vücutta,2.hafta unuttum nerede,3. hafta kabakulak yerinde olabilir demişti,çok az bir ihtimal.
Şimdi sen deyince,düşündüm acaba,Miray ın ateşi aşıdan mı oldu?
Aysuncum,hakkınızda hayırlı olsun canım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruma arkadaşlar,Allah razı olsun hepinizden.
Dün buraya yazdıktan sonra Miray ın ateşi yükseldi yeniden,bir ölçtüm,39 du:-((Apar topar acile götürdüm,orada da 39,6 ölçtü dr.Kontrolleri sonunda ateşin çıkmasına sebep vücutta herhangi bir bulgu olmadığını söyledi.Kan tahlili yaptı,bir değer yüksek çıktı,bu vücutta mikrop kaptığını gösteriyor olabilir dedi.9.ayda da kan aldırmıştık,bu sefer de damar bulamadı hemşire,parmaktan aldı,topuk kanı alınır gibi,çok ağladı kuzucum.1 yaş kontrolünde de ağlamıştı muayene olurken,bu sefer de öyle,ağzına göğsüne bakılırken bile ağladı yaaa
Akşama doğru düştü ateşi,uyuyor şimdi.
2-3 tane daha çocuk vardı hastanede,onların da ateşi yüksekmiş,çamaşırla dolaştıklarından belliydi zaten.
Akşama doğru düştü ateşi,uyuyor şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?