ilk defa duydum zehirli bademcik iltihabı çok geçmiş olsun canımgünaydın kzlar
şenaycım çok geçmiş olsun çok üzüldüm en yakın zamanda iyileşirler inşallah
miray da ateşlenmişti geçen şimdi nasıl acaba acil şifalar elifçim size de
ben hala iyileşemedim kızlar dün yine dr. gittim. zehirli bademcik iltihabı olmuşum bu yaşıma kadar böyle bişey görmedim ama canıma okudu 2 gündür. iğne verdi sonra da hapa devam ediem
bizim de bugün gündüz düğün var ona gidicez eşemen amca oğlu çok yakın yani
hangi yeme şirketi yada hangi lokanta müge ya merak ettim. bizim şirket de oralara yakın
......kızlar hamileyim(
Dün hamileliğimden beri ilk kez sinemaya gittik eşimle,akşam annemö bizde kaldı Miraya bakmak için.Ben çıkarken uyutuyordu,ben de hiç aramadım,nasıllar diye,uyandırırım diye.Meğer benim arkamdan kalkmış,hiç uyumamış,ve ateşlenmiş.Annm de 2. yarının yarısında bizi aradı,bir yere uğramadan gelin,ateşli diye.Calpol vermiş annem biz gelmeden.Üstünü de açmış elini yüzünü falan yıkamış,düşmüştü b.raz.Apar topar geldik eve,kucağıma aldığımda benim boynuma kafasını sokuşunu görmeliydiniz,iiiiyiiicee mayıştı yavrum.Babasına falan gitmiyor.O an dayanamadım,ağladım,sessiz ağlıyordum ama,baktım,o da başladı ağlamaya.Kıyamam kuzuma.
Gece de hiç uyumadık desem yeridi,bir ara o uyudu da,biz yine de başındaydık.
Allah güç kuvvet veriyor,okuldan izin alıp gelirim dyordum,uymadım ya hiç,ama hiç uykum bile gelmedi.
kime ne diim bilemiyorum ishali devam ettiği için halen zırıl zırıl ağlayan zeynebe mi hastalık ona bulaştığı için saat dokuzdan beri sürekli kusan zerenemi yoksa gecenin ikisinde ikisi birden çayır çayır ağlarken bana yardım edeceğine cinnet getirip kızlarımdan çok bağıran koca eşeğemi çocuklara ben bakıcam diye yırtınıp buralara taşınmama neden olduktan sonra şimdi 2 haftadır çok yoruluyorum diye dırdır kafamın etini yiyen kayınvalidememi sanki bunların hiç biri olmuyomuş gibi davranıp bana hiç yardım etmeyen annememi kızlarımın hatırına susup içime atmaktan kafamda çıkan bintane yarayamı kimeee.... kime ne diyim bilemiyorum
günaydın güzeller..
güne güzel haberle başlıyım..
baran yürüyor...
korkusunu yenmiş gibi..
ordan oraya gidebilyor artık.
poposunun üstüne düştüğünde ağlamıyor alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkış da yapıyor.. öğrendi sonunda
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
pasta yaptıran bayanlar..
pasta yaptırırken şeker hamuru olandan mı yapırdınız..
öyle olunca fiyatlar ikiye katlıyor. birde şeker hamuru yenmiyor diye duydum..
doğruluk payı nedir.. bilen yardımcı olsun lütfeniz...
normal pasta dilimi 3 ,
şeker hamurlu olursa 6,
slm kızlar uzun zamn oldu yazamdım nasılsınız................bebişler nasıl....
şenaycım bebişler hastaymış geçmiş olsun canım benim.................
pazar günü oğlumun sınavı var teyzeleri. bilim sanat merkezinde.heyecanla bekliyo, hergün soruyo. adınıda söyleyemiyo. anne , bilim edebiyat, sanat ve kültür merkezindeki sınavıma kaç gün kaldı.
slm kızlar...
dr.a gittik ve eşimle iyi düşündükten sonra zorda olsa bir karar verdik.
günah olduğunu biliyorum ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum bebeğe.
inanın çok üzülüyorum aslında ama kendimi de biliyorum aynı şeyleri yaşamak zor olur.
bugün saat 4 te randevumuz var...
kızlar anesteziyle aldırdım,evdeyim.
kasıklarımda ağrı var sadece
Ateş dememişti bize,Gülşenin dediği gibi dmküntü olabilir demişti.1 hafta sonra vücutta,2.hafta unuttum nerede,3. hafta kabakulak yerinde olabilir demişti,çok az bir ihtimal.
Şimdi sen deyince,düşündüm acaba,Miray ın ateşi aşıdan mı oldu?
Aysuncum,hakkınızda hayırlı olsun canım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruma arkadaşlar,Allah razı olsun hepinizden.
Dün buraya yazdıktan sonra Miray ın ateşi yükseldi yeniden,bir ölçtüm,39 du:-((Apar topar acile götürdüm,orada da 39,6 ölçtü dr.Kontrolleri sonunda ateşin çıkmasına sebep vücutta herhangi bir bulgu olmadığını söyledi.Kan tahlili yaptı,bir değer yüksek çıktı,bu vücutta mikrop kaptığını gösteriyor olabilir dedi.9.ayda da kan aldırmıştık,bu sefer de damar bulamadı hemşire,parmaktan aldı,topuk kanı alınır gibi,çok ağladı kuzucum.1 yaş kontrolünde de ağlamıştı muayene olurken,bu sefer de öyle,ağzına göğsüne bakılırken bile ağladı yaaa
Akşama doğru düştü ateşi,uyuyor şimdi.
2-3 tane daha çocuk vardı hastanede,onların da ateşi yüksekmiş,çamaşırla dolaştıklarından belliydi zaten.
Akşama doğru düştü ateşi,uyuyor şimdi.
günaydın kzlar
şenaycım çok geçmiş olsun çok üzüldüm en yakın zamanda iyileşirler inşallah
miray da ateşlenmişti geçen şimdi nasıl acaba acil şifalar elifçim size de
ben hala iyileşemedim kızlar dün yine dr. gittim. zehirli bademcik iltihabı olmuşum bu yaşıma kadar böyle bişey görmedim ama canıma okudu 2 gündür. iğne verdi sonra da hapa devam ediem
bizim de bugün gündüz düğün var ona gidicez eşemen amca oğlu çok yakın yani
ayyy yarın demirim 1 yaşındaaa içimde kelebekler uçuyoooooo
sk olsun hic etmez olur muyuz yani yasiniz mutluluklar getirsin nice yillara resimleride coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo......
Bir sürü resim çektim. Gerçi kimse merak etmiyor ama ben başarabilirsem 1-2 resim ekleyim daha sonra...
tmm cnmelıfcım çok geçmış olsun,ecede çok ağladı,öncelerı pek anlamıyorlardı şımdı hem dr.teyzesını hemde kan alma odasını görür görmez başlıyor ınanın
melek bıze 1 ay sonra dedı su çıçeğını sağlık ocağındakı hemşıre üstelık eczaneden alınma aşıya güvenme pek aramızda kalsın ama soğuk zıncır olayı nasıl bılemezsın dedı,nerde götürüyorsan hastaneye orda vurdur dedı
aysuncum geçmış olsun canım,dınlenırsın ınşallah
kk problemlı bende yıne her sayfada hata verıyor hayırdır ınşallah
maşallahh rehayaaamiraya zeynebe zerene gecmis olsun vallaha SENAYIN ISIDE COK ZOR
BARANA VE BENIM KUZUMADA MASALLAH rehada yuruyo
burcu bugun bende cikardim cocuklari cok sevindi yavrularim
evet canım hekesler hasta salgın var ...sanada çok geçmiş olsun aliyecim ya hepimiz sırayla hastalık atlatıyoruz benim 2 haftadır burun akıntım geçmedi ama ıyıyım çok şükür ecemin doğum günü haftası berbattım
salgın var hastaneler full allahım acil şifalar versin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?