- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
aaaa biraz önce arkadaşımı aradım...
4-5 yaşında çoçuğu vardı..
tam ikinciye niyetlendikleri ay hamile klamıştı.
geçen hafta kürtaj olmuş.. 12 haftalık. dr. gitmiş.
2-3 haftalıkken kalbi durmuş demişler.
kızın sesi kötü geliyordu..
bende nediyeceğimi şaşırdım.
konuyu değiştirmeye falan çalışıyorum . yok olmuyor kapadım bende..
sen biraz kendini toparla. dedim üzülme bak. 2. leri beraber yaparız.
zor ablacim yaaaaa ama bak arada bu gunki gibi kacamak yapiyorum bu gun izinliyim mesela ev isi yok sadece cocuklarla ilgileniyom yemegimde var ole iste ben kucukten degilde buyukten yoruluyorum oyoyoyoy
sirvan ne diyosun ayyy yazik ya ama ben o 4 haftalikken olmus kismina bi mana veremedim o ara doktora gitmemeismi hic yoksa doktor mu anlamamis
zor ablacim yaaaaa ama bak arada bu gunki gibi kacamak yapiyorum bu gun izinliyim mesela ev isi yok sadece cocuklarla ilgileniyom yemegimde var ole iste ben kucukten degilde buyukten yoruluyorum oyoyoyoy
sirvan ne diyosun ayyy yazik ya ama ben o 4 haftalikken olmus kismina bi mana veremedim o ara doktora gitmemeismi hic yoksa doktor mu anlamamis
niye ki kiskandinmi kiz mihtarim senin yerin ayribetül ben kaçıncı arkadaşınımmm
boyun kac ki bende 60kiloyum ama birsey yapmiyorum ben hala anne sutuyle besliyorum rehayi ek gida cok az veriyorum o yuzden bekliyorumbide kilo takıntısı olan bi anne olarak 68 kloda kaldım zayıflamk istiyorum mutsuzum yani...............
ah o tartilar hep suc onlarda ama sirvan kiz benimkide2 kilo fazla tartiyo ole diyolar ben diyenlerin yalancisiyimbende 68 im.. görenler zayıflamışsıın diyor..
ama benim tartı hiç öyle demiyor... ayarları bozuk nedir...
niye ki kiskandinmi kiz mihtarim senin yerin ayri
boyun kac ki bende 60kiloyum ama birsey yapmiyorum ben hala anne sutuyle besliyorum rehayi ek gida cok az veriyorum o yuzden bekliyorum
ah o tartilar hep suc onlarda ama sirvan kiz benimkide2 kilo fazla tartiyo ole diyolar ben diyenlerin yalancisiyim
yok kız niye kıskanım sadece kaçıncı sırada senle tanıştığımı merak ettim .:))niye ki kiskandinmi kiz mihtarim senin yerin ayri
boyun kac ki bende 60kiloyum ama birsey yapmiyorum ben hala anne sutuyle besliyorum rehayi ek gida cok az veriyorum o yuzden bekliyorum
ah o tartilar hep suc onlarda ama sirvan kiz benimkide2 kilo fazla tartiyo ole diyolar ben diyenlerin yalancisiyim
öyle tabii.. takdiri ilahi....şirvan arkadaşına üzüldüm. hayırlısı olsun. sorunlu bebeklerin çoğu anne karnındayken daha ölüyorlarmış. Allahın takdiri işte. belki bir problem vardı ondan kalbi durdu.
1.66 boyum canım ah bende bi 60 olsam......................
şirvan belki vücudun toplanmıştır. bazen vücud toparlanıyor ama tartı bir fark göstermiyor en iyi sen bilirsin pantalonlarında falan fark oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?