2009 Nisan Anneleri

bide kilo takıntısı olan bi anne olarak 68 kloda kaldım zayıflamk istiyorum mutsuzum yani...............

geçmiş olsun canım arkadaşına üzülmesin bi daha olur inşallh....................

bende 68 im.. görenler zayıflamışsıın diyor..
ama benim tartı hiç öyle demiyor... ayarları bozuk nedir...

zor ablacim yaaaaa ama bak arada bu gunki gibi kacamak yapiyorum bu gun izinliyim mesela ev isi yok sadece cocuklarla ilgileniyom yemegimde var ole iste ben kucukten degilde buyukten yoruluyorum oyoyoyoy

sirvan ne diyosun ayyy yazik ya ama ben o 4 haftalikken olmus kismina bi mana veremedim o ara doktora gitmemeismi hic yoksa doktor mu anlamamis

Chicco Lite Way Top Puset - Fuego

Chicco Lite Way Baston Puset

aralarındaki fark nedir.. yaaa . birde 2010 diye bir şey çıkıyor..
kafayı yiyecem sonunda...

tamam biliyorum benim bu konumdan bıktınız ama neyapım . bu hafta son .. söz veriyorum

Son düzenleme:

valla beni ikiside yoruyo büyüğün dersleri,küçüğün kaprisleri heheh........................

ayy pardaon 2-3 aylıkken yazmışım .
2-3 hafta önce kalbi durmuş demiş dr.
yani 8 -9 haftalıkken oluyor

kızlar benim bebişin boyu 78 cm kısamı sizce..................................

betül ben kaçıncı arkadaşınımmm
niye ki kiskandinmi kiz mihtarim senin yerin ayri

bide kilo takıntısı olan bi anne olarak 68 kloda kaldım zayıflamk istiyorum mutsuzum yani...............
boyun kac ki bende 60kiloyum ama birsey yapmiyorum ben hala anne sutuyle besliyorum rehayi ek gida cok az veriyorum o yuzden bekliyorum
bende 68 im.. görenler zayıflamışsıın diyor..
ama benim tartı hiç öyle demiyor... ayarları bozuk nedir...
ah o tartilar hep suc onlarda ama sirvan kiz benimkide2 kilo fazla tartiyo ole diyolar ben diyenlerin yalancisiyim

şirvan arkadaşına üzüldüm. hayırlısı olsun. sorunlu bebeklerin çoğu anne karnındayken daha ölüyorlarmış. Allahın takdiri işte. belki bir problem vardı ondan kalbi durdu.

1.66 boyum canım ah bende bi 60 olsam......................

şirvan belki vücudun toplanmıştır. bazen vücud toparlanıyor ama tartı bir fark göstermiyor en iyi sen bilirsin pantalonlarında falan fark oldu mu

yok kız niye kıskanım sadece kaçıncı sırada senle tanıştığımı merak ettim .:))

şirvan arkadaşına üzüldüm. hayırlısı olsun. sorunlu bebeklerin çoğu anne karnındayken daha ölüyorlarmış. Allahın takdiri işte. belki bir problem vardı ondan kalbi durdu.
öyle tabii.. takdiri ilahi....

1.66 boyum canım ah bende bi 60 olsam......................

senin boyun gene ... 66 benimki .. 58 sen birde beni düşün...

şirvan belki vücudun toplanmıştır. bazen vücud toparlanıyor ama tartı bir fark göstermiyor en iyi sen bilirsin pantalonlarında falan fark oldu mu

valla ben bir fark görmüyorum.
koca göğüslü - koca göbekli. helede bugün göbeğim kocamannnn
biriyim işte
öyle malesef popo yok.. zaten oda olsa yuvarlanıp giderdim herhalde..

selin kiz pek kilolu sayilmazzin bence
sirvan kiz ne bileyim kacincisin anaaaaaaaaaaaaam sen benimle dakga mi geciyon kiz ben pek cakmam da ol
neyse esim geldi ben kacar opuldunuz

hadi bayanlar benden bugünlük bukadar..
karnım ağrıyor.. eve gidicem asil görevlerim beni bekliyor...
allahtan annem bizdeydi bugün..
ama sıkılmış.. akşam evine kaçabilir..

sELAM
Ay ben giriyorum kimsecikler olmuyor:-((
Cumartesi Miray ın dr.unu aramıştım,hala ateşi çıkıyor napalım diye,yarın ( pazar ) düzelecek demişti,düzeldi)Adam müneccim midir nedir)ılaçların etkisi ancak kendini gösterir demişti.Çok şükür iyi şimdi,ama iştahı sıfır,en sevdiği şeyleri bile yemiyor.Bir de diliyle dışarı çıkarmayı öğrendi ki,açıyor ağzını önce,sevmediyse dilini çıkarıveriyor,hooop yere)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…