herkese iyi geceler ........
bende koca yok şu ara paso geziyorum,saat 22-45 te yusufu yıkadım yavrum dengeyi kaybetti ve zannedersem canı yandı ve çok ağladı moralim çok bozuldu,kuşum uyuyor melekler gibi yarında bi arkadaşa gidicez aman gezmeler iyi geliyor aslında yusufu yarın fotoğroflar için stüdyoya götürcektim belki biraz geç gideriz babamızı beklersek oğlan büyüyecek eşim geldiğinde yine çekiliriz ...
sanırım ankaralılar buluşuyor bende bu haftasonu ank gidecektim ama otobüsle zor olacak kendi aracımla gitsem yusuf sıkılır kalıcak amaaan kocam gelcek zaten.........
Emelcim pınarın doğum günü kutlu olsun nice yaşlara sağlıkla annesiyle babasıyla mutlulukla erişsin
Hayırlı bir ömür diliyorum Pınar'ı kocaman öpüyorum
güzel miraycığımıza geçmiş olsun..
aliyecim sanada geçmiş olsın.. bende ilk kez duydum. zehirli bademcik diye..
aysın hakkınızda hayırlısı buymuş demekki.. geçmiş olsun..
reha yada kocaman maşallah...
demirin ve keremnin doğum günleri kutlu olsun. ömür boyu mutlu olurlar insallah.
allah hep karşılarına doğru insanları çıkartır..
pın pın hanımada geçmiş olsun..
allah korusun canım. kocanada geçmiş olsun. geçende bizimki yattı. dünde eniştem hastaydı. kocalara kıranmı girdi nee.
geçmiş olsun gedi. tüm hasta bebekler egeçmiş olsun.
allah yardımcınız olsun. zor taşınmak hemde yakın aralıklarla. hakkınızda hayırlısı olsun.
geçmiş olsun aysun.
sen olunca değil güzelim. şirvan olmayınca ilerlemiyo. hatunun kendi kendine yazma kabiliyeti de olduğundan......
selamlarrr öncelikle çook geçmiş olsun herkesee yaa hastalıkla boğuşuluyo sanırım havalardan.bende biraz temizlik yapıcam bugun ama kayra hiç bırakmıyo beni bide pat küt düşüyo yürürken heycan yapıyo çok korkuyorum.
Böyle olur geldi mi üst üste......O çabuk atlatsa bari.....
Şurubu Özlem yazmış sana ama ben çatlak için ane.....l diye bir krem önermişti bizim dr. kanama olunca çatlaklar için.....onu söyliyim.
Mutlu yıllar Pınar'a......
İyi ki doğdun Sueda........
al işte bide hüselin çıktı başımızakafamçokkarıştı
bu arada benimkiyle adaşmış:hulya:
anam muhtarın borusu artık ötmüyor..acaba şirvan mı gelse Ankaraya bizi toplamaya
valla muhtar olmadan beceremiycez herhalde
Kızlar bugün ilk kez Kayra yı arabayla aldım ve eve geldik. Cumartesi araba koltuğu aldık bugün de işten dönüşte anneme uğradım Kayra yı aldım. Cama oyuncaklar astım onlarla oynayarak geliyoruz. Önceden 1 saat eşimi bekliyodum şimdi eve geldim yemeğimi yaptım, Kayra yı uyuttum falan derken baya faydası oldu.
niye kız önce face de tanışıyosun.. tipini beğenmezsen buluşmayacan mıçok uzaktan çok yakına geliyosun ne güzel :))
o kadar yakında kesin bulusuruz
bulusmazsak olmaz
sende face varmı dilek
varsa beni eklesene
zeynep gursoy ozdemir
önce ordan tanışalım :))
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, oslem1907, tugbiş123, zeyno5, roseberry
herkese iyi gecelerrr
odan burdan konuşulmuş işlerden kocalardan v.s
gecmişe şöyle azcık baktım.....
bizde 10 da geldik güzel bi hafta sonu ve güzel bir pazartesi günü gecırdık
bende yatıyorum
şirvan olmayınca sayfalar pek ilerlemıyor
yahu ben okuyana kadar sürem doldu geldım gıttım olacak yıne kuzum süt ıçın uyanmak üzere kıpırdanıyor,herkes ıyıdır umarım,bıızm tahlıl sonuçalrımız pek ıyı değıl antıbıyotık kullanmaya başladık bu akşam hadı hayırlısı,ne yapalım 10 gün kullanacaz ınşallah hemen geçecek,çok yüksek olmamak üzere mıkrop çıktı ıdrarda
ıyı geceler,tatlı rüyalar,öpüldünüz çooooook
allah sifa versin.. zor valla.. bebişide kucağına alamaz şimdik.gecmiş olsun özlemcim küçük kızımızaa
ya eşimin kuzenı dogum yapmıştı 8 nisanda kızda
yüksektansıyon varmış dogumdan sonra olmuş bir türlü inmiyormuş tansıyon
dikiş yerlerıde devamlı kanıyormuşşşş
3 günür hastanede yatıyormuş kız bebekte dogal olarak yanında cok kötü ya allah yardımcısı olsun
yaın hava burada yagmurllu sanırım
yarın evine gidecktık ögrendıkki hastanede carsamba belki hastney gıderız
Merhabalar kızlar laptopum bozuldu külüstürle yazıyorum şu an inşallah herkes iyidir
geçmişi okumam mümkün değil keremin doğum gününü kutladık telaşem vardı anca kendime geldim
melekçim çok üzüldüm kuzeninize yaa Allah şifa versin çok kötü
kısa değil normal canım..kızlar benim bebişin boyu 78 cm kısamı sizce..................................
geçmiş olsun çok üzüldüm.gecmiş olsun özlemcim küçük kızımızaa
ya eşimin kuzenı dogum yapmıştı 8 nisanda kızda
yüksektansıyon varmış dogumdan sonra olmuş bir türlü inmiyormuş tansıyon
dikiş yerlerıde devamlı kanıyormuşşşş
3 günür hastanede yatıyormuş kız bebekte dogal olarak yanında cok kötü ya allah yardımcısı olsun
yaın hava burada yagmurllu sanırım
yarın evine gidecktık ögrendıkki hastanede carsamba belki hastney gıderız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?