2009 Nisan Anneleri

hastalarımıza gecmıs lsun
sultan re sımlere baktımda maasallah dıyorum sıze yani
şirvn yaz gelıyo buralar tenhalasır artık

günaydın hızlı başladık yine güne koştur koştur. pilim bitecek bi gün yayılıp kalıcam

gunaydın kızlar dun bursadaydım kayınpederı kontrle göturdum dıkıs falan aldırdım hafta sonu kıs ıstee vaar bı b eksıktı bu ara 2 gunde ımdı onların hazırlıkla uğrasıcam pöffff

seher senden başka ilgilenecek kişi yokmu canım yaa..
herşeyle ssen ilgileniyosun

ben zaten metrobüsle gelecektim bugün vapurdan haberim yok ama aşırı trafik vardı. off 8 de gelmem lazımdı işe 8.45 de geldim çaktırmayın :)

seher tek gelin görümce falan da yok eşi tek çocuk ondan koşturuyor yazık.
bakın kızlar birer tane daha doğurun yoksa yazık yavrularınıza

antepemi ooo süper..sen biraz zor kilo verirsin orda manyak menüler vardır:)

günaydın kızlar.

urla kuzeninize çok geçmiş olsun.
ne kadar zordur şimdi hem bebek küçücük hem kendi rahatsız of of.

vaalla aynen selının dediği gibi tek gelınım ve hersey baana kalıyo sirvan benden baska ılgılenıcek yokkı kaynanamlar gelın görumce bı tane doğurmuslar

gidin gezin bakalım...biz hep çalışıyoruz....23 nisan,19 mayıs,29 ekim hiçççççç farketmez....eşim evde olacak ben çalışıyorum...:))

ben zaten metrobüsle gelecektim bugün vapurdan haberim yok ama aşırı trafik vardı. off 8 de gelmem lazımdı işe 8.45 de geldim çaktırmayın :)
amann boşver..
hem sizin mesai 8de mi başlıyor.. 6 da bitiyor. günde kaç saat öyle çok değilmi yaa.

seher tek gelin görümce falan da yok eşi tek çocuk ondan koşturuyor yazık.
bakın kızlar birer tane daha doğurun yoksa yazık yavrularınıza

sen milleti bırakta sen nezaman doğuruyosun..

antepemi ooo süper..sen biraz zor kilo verirsin orda manyak menüler vardır:)

bizde yemeğe gidiyorz zaten dermişim...

vaalla aynen selının dediği gibi tek gelınım ve hersey baana kalıyo sirvan benden baska ılgılenıcek yokkı kaynanamlar gelın görumce bı tane doğurmuslar
allah klaylık versin valla. çok zor..
sen şimdi kızını tek çoçukluğa vermezsin dimi..
bu arada takidr ediyolarmı bari..

gidin gezin bakalım...biz hep çalışıyoruz....23 nisan,19 mayıs,29 ekim hiçççççç farketmez....eşim evde olacak ben çalışıyorum...:))

resmi tatil canımmm..
erkek çalışmayınca gerçeken zor oluyor.

günaydın kızlar bebiş uyudu bende bi bakıyım dedim........................

gülşen nerde çalışıyosun sen nazi kampında mı???
ne o öyle resmi tatil yahu

günaydın kızlar melekçim çok geçmiş olsun çok üzüldüm cnm(
seher allah sabırlar versin sana valla bencede tek bırakmamak lazım ...
şirvan kız allah iyiliğini versin emi benim pc çalışıyoda ekran alacalı kola döktü ecem saolsun:)))bu aradada dün kuaföre gıttık sultişle ordanda benim kayınvalideye gıttık cocukları ona sattık gece oturmasına gittik ohhhh sefamız olsun :))))
eşlerimiz bile artık dıyor bizde sizin gibi gezicez bu ne ya kıskanıyoruz dıyorlar:)))

bizde az önce aşılarımızı olduk geldik şimdi uyuyor Demir bey.
bu aşı döküntü yapabilirmiş.
eger döküntü yaparsa kızamık geçirmiş olacakmış.

gülşen benimde öyle yeni evliyken ben pazarlarıda arada çalışıyordum eşim evde zor oluyor gerçektende allah kolaylık versin cnm

sagol kızlar evet zordur bbegıyke ılgılenemezzz

şirvan esen gecmişler olsun ikinizede....

hava kararıyor burdadda rüzgar cokk
ege sandelyenın altında dolaşıyor uykusu var uyumuyor

sonra gelırım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…