gülşen nerde çalışıyosun sen nazi kampında mı???
ne o öyle resmi tatil yahu
amann boşver..
hem sizin mesai 8de mi başlıyor.. 6 da bitiyor. günde kaç saat öyle çok değilmi yaa.
sen milleti bırakta sen nezaman doğuruyosun..
bizde yemeğe gidiyorz zaten dermişim...
allah klaylık versin valla. çok zor..
sen şimdi kızını tek çoçukluğa vermezsin dimi..
bu arada takidr ediyolarmı bari..
resmi tatil canımmm..
erkek çalışmayınca gerçeken zor oluyor.
günaydın kızlar melekçim çok geçmiş olsun çok üzüldüm cnm(
seher allah sabırlar versin sana valla bencede tek bırakmamak lazım ...
şirvan kız allah iyiliğini versin emi benim pc çalışıyoda ekran alacalı kola döktü ecem saolsun:)))bu aradada dün kuaföre gıttık sultişle ordanda benim kayınvalideye gıttık cocukları ona sattık gece oturmasına gittik ohhhh sefamız olsun :))))
eşlerimiz bile artık dıyor bizde sizin gibi gezicez bu ne ya kıskanıyoruz dıyorlar:)))
canım çok geçmış olsun,allah yardımcıları olsun,hemen ıyıleşsın ınşallah,teşekkür ederım bu arada melek teyzesı ınşallah ıyı gelecek ılaçlar,bu arada ben bırcın yumurtasını sordum normal yumurtayla aynı dedı,fazladan bır yararı yokmuş ama bızımkı dığerını yemezken bıldırcını yıyorgecmiş olsun özlemcim küçük kızımızaa
ya eşimin kuzenı dogum yapmıştı 8 nisanda kızda
yüksektansıyon varmış dogumdan sonra olmuş bir türlü inmiyormuş tansıyon
dikiş yerlerıde devamlı kanıyormuşşşş
3 günür hastanede yatıyormuş kız bebekte dogal olarak yanında cok kötü ya allah yardımcısı olsun
yaın hava burada yagmurllu sanırım
yarın evine gidecktık ögrendıkki hastanede carsamba belki hastney gıderız
geçmış olsun canım,tansıyonmu oynadı acaba,öğren bakalım neden olmuşkısa değil normal canım..
geçmiş olsun çok üzüldüm.
dünden beri sol kulağımda tıkanıklık vardı hiç geçmedi simdi de sağ kulağımda olmaya basladı..
doktora gideceğim saat 1,30 a randevu aldim.. salak gibiyim yaa...
ohhh sefan olsun ınşallah gıdersınınz değışıklık olurtatiliz canım .. belki perşembe akşamından anteppe gidebirlirz
aynen öyleee
allah korusun ya söyleme öylegünaydın hızlı başladık yine güne koştur koştur. pilim bitecek bi gün yayılıp kalıcam
bende bu aralar düşünmekteyım tek kalmasın dımı,belkı 1 sene sonra felan,kısmet tabıkıdeseher tek gelin görümce falan da yok eşi tek çocuk ondan koşturuyor yazık.
bakın kızlar birer tane daha doğurun yoksa yazık yavrularınıza
hoşgeldııngünaydın kızlar bebiş uyudu bende bi bakıyım dedim........................
ohhh sefanız olsun gezın anacım :)günaydın kızlar melekçim çok geçmiş olsun çok üzüldüm cnm(
seher allah sabırlar versin sana valla bencede tek bırakmamak lazım ...
şirvan kız allah iyiliğini versin emi benim pc çalışıyoda ekran alacalı kola döktü ecem saolsun:)))bu aradada dün kuaföre gıttık sultişle ordanda benim kayınvalideye gıttık cocukları ona sattık gece oturmasına gittik ohhhh sefamız olsun :))))
eşlerimiz bile artık dıyor bizde sizin gibi gezicez bu ne ya kıskanıyoruz dıyorlar:)))
bızde yapmadı 1 hafta oldu bugün tambizde az önce aşılarımızı olduk geldik şimdi uyuyor Demir bey.
bu aşı döküntü yapabilirmiş.
eger döküntü yaparsa kızamık geçirmiş olacakmış.
günaydınnnn.güzeller güzelii annelerr ve kuzularıııı..
ohhh bihaftaa daha geçti stajdann..8 haftam kaldı hayırlısıyaaa..
pazartesi hariç diğer günler heppp gezmekteyimmm:))gezemediğim gü
nlerin acısını çıkarıomm...
çıkar valla hakkındır
Allah kolaylık versın gülşencım,kolay gelsın :)yok canım muhasebe bürosunda:)) bahsi geçen tüm tatiller bizim vergi dönemlerimize denk geldiği için hiç tatil yapmadık....:)) keşke bir 23 nisanda 26 sına falan gelse.:))
canım kızım dün babannesi namaz kılacak
örtüyü taktı eteği giydi. yasoşta emekleye emekleye gitti sehpanın üzerindeki seccadeyi aldı babannesine uzatıyor :) yerim ben onu
ben pascalı aşağı ındırıım geleyım apartman yıkayacaz annemle,bu köpış yoruyor benı yaw,hayırlısıyla ınsaydı artık bahçeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?