2009 Nisan Anneleri

günaydınnnn.güzeller güzelii annelerr ve kuzularıııı..

ohhh bihaftaa daha geçti stajdann..8 haftam kaldı hayırlısıyaaa..

pazartesi hariç diğer günler heppp gezmekteyimmm:))gezemediğim gü
nlerin acısını çıkarıomm...

gülşen nerde çalışıyosun sen nazi kampında mı???
ne o öyle resmi tatil yahu

yok canım muhasebe bürosunda:)) bahsi geçen tüm tatiller bizim vergi dönemlerimize denk geldiği için hiç tatil yapmadık....:)) keşke bir 23 nisanda 26 sına falan gelse.:))

kağana domates rendeleyim menemen yapıcam..üzerinede kaşar rendeliomm..geçen gün yemişti inşallah yine yerrr...yapıp gelicemm..

senı cok ıyı anlıyourm bende calışırken aynıydı vergı dönemlerı o bu derken hıc resmı tatıl yoktu valla gulşencım
valla tuğba bı tane erkekse vermemek lazım kızı :)

9 da başlıyor hatta benim için 9.30 da :)
bu sabah erken gitmem lazımdı bi iş vardı. erken gitti mi erkende çıkıyorsun

ben arada 3 yaş olsun isityorum. Hayırlısı tabi

ankaralılar atak yaptı anacım..
girmeyenler bile giriyor artık ..
maşallah..

dilek sen ne yapacan çalışma işini ..
daha önce abinin ordamıydın neydi...

canım kızım dün babannesi namaz kılacak
örtüyü taktı eteği giydi. yasoşta emekleye emekleye gitti sehpanın üzerindeki seccadeyi aldı babannesine uzatıyor :) yerim ben onu

dozkancım bi ara pc bozuldu girip hbr vermiştim,sonrada ailevi bazı sorunlar nedeniyle giremedim kız kardeşim ve eşiyle alakalı geldim artık ama burdayım sen naptın bebişler nasıl....................

bizim yerimize de gezin :)))

günaydınn herkesee
offf iki gündür elif beni mahvettii kızlar sizin çocuklar günde tek uykumu yapıyorlar elif sabah ve öğleden sonra iki kere uyuyordu ama son zamanlarda istemiyordu bende öülen 12.30 gibi yatırıp tek uyku yapsın dedim ama ondada feci huysuz ağlayan hiç durmayan bir bebek oldu bu sabah uyuttum yine 2 gündüz uykusu çokmu

huzurcum bizimkide sabah 10.30 12.00 arası uyuyo bide 15.00 16.00 arası normal bence ...........

bizimkide 2 gündüz uykusu yapıyor gece en erken 10 da yatıyor sonra sabah da 7-8 arası kalkıyor
genel olarak

canım çok geçmış olsun,allah yardımcıları olsun,hemen ıyıleşsın ınşallah,teşekkür ederım bu arada melek teyzesı ınşallah ıyı gelecek ılaçlar,bu arada ben bırcın yumurtasını sordum normal yumurtayla aynı dedı,fazladan bır yararı yokmuş ama bızımkı dığerını yemezken bıldırcını yıyor
geçmış olsun canım,tansıyonmu oynadı acaba,öğren bakalım neden olmuş
tatiliz canım .. belki perşembe akşamından anteppe gidebirlirz

aynen öyleee
ohhh sefan olsun ınşallah gıdersınınz değışıklık olur
günaydın hızlı başladık yine güne koştur koştur. pilim bitecek bi gün yayılıp kalıcam
allah korusun ya söyleme öyle
seher tek gelin görümce falan da yok eşi tek çocuk ondan koşturuyor yazık.
bakın kızlar birer tane daha doğurun yoksa yazık yavrularınıza
bende bu aralar düşünmekteyım tek kalmasın dımı,belkı 1 sene sonra felan,kısmet tabıkıde
günaydın kızlar bebiş uyudu bende bi bakıyım dedim........................
hoşgeldıın
ohhh sefanız olsun gezın anacım :)
bizde az önce aşılarımızı olduk geldik şimdi uyuyor Demir bey.
bu aşı döküntü yapabilirmiş.
eger döküntü yaparsa kızamık geçirmiş olacakmış.
bızde yapmadı 1 hafta oldu bugün tam

yok canım muhasebe bürosunda:)) bahsi geçen tüm tatiller bizim vergi dönemlerimize denk geldiği için hiç tatil yapmadık....:)) keşke bir 23 nisanda 26 sına falan gelse.:))
Allah kolaylık versın gülşencım,kolay gelsın :)
canım kızım dün babannesi namaz kılacak
örtüyü taktı eteği giydi. yasoşta emekleye emekleye gitti sehpanın üzerindeki seccadeyi aldı babannesine uzatıyor :) yerim ben onu

hehehe yerım ben onu düşüncelı kız ışte,bıızmkıde anneannesı namaz kılarken amin dıyor :)

ben pascalı aşağı ındırıım geleyım apartman yıkayacaz annemle,bu köpış yoruyor benı yaw,hayırlısıyla ınsaydı artık bahçeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…