kızlar çocuklarınızda halsizlik uykusuzluk falan gibi belirtiler yoksa kan aldırmayın yazık bence
çiçekcim bende bizim dr sordum 1 yaş için sadece göz hastanesine götrün dedi..kan idrar çocukta bi sorun yoksa gerek yok durup dururken canını acıtmaya da gerek yok dedi..ben sadece göze götürücem allah korusun o konuda bi sorun varsa çocuklar anlayamıyo ya kaç yaşına kadar o yüzden
acıbadem de aldıracağına özel laboratuvarlarda aldır daha iyi zaten. bizim müşterilerimiz diye demiyorum öyle güzel muamele edenler var ki. ben kendim için bile onlara gidiyorum. hiç acı hissetmiyorsun
çiçek siz hiç demir damlası kullandınız mı..................?
reklamlar
biruni var mesela ben tavsiye ederim
kızlr ben dün maslak acıbadem de azıcık doktorla tartıştım bana dioki bu muayeneden sonra kan alınacak göz doktoru diş doktoru kulak doktoru görecek idrar testi verecek. neeeeeeeeeeeee dedimmm nasıl yani bi gariplik mi gördünüz çocukta dedim yok bun lar prosedür dedi. demm ben Can da demir eksikliği olduğunu düşünmüyorum o yüzden kan aldırmiicam zaten aşı oldu çok ağladı dedim ayrıca diş doktoruna ne gerek var 6 tane dişine mi bakıcak dedim. idrar testi de vermek istemiyorum çocuun herşeyi normal diyosunuz bu testler lazım değil dedim çıktım. yani oha yaaaaaaaaa bu saydıklarının testler hariç vizitesi 350 liradan başlıo nasıl bi ticarethaneseyse artık acıbadem. Doktorumu deiştircem ben[/QUOTE
selam analarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve danalaaarrrrrrrrrrrr
getırdı ışte şırvan artık mersınde bır eğlencelı kı sormaaaaaaaaapaskaldamı artık mersinde.
bende eşinle geldi, gitti zannediyorum..
kızlar çocuklarınızda halsizlik uykusuzluk falan gibi belirtiler yoksa kan aldırmayın yazık bence
çıçek bızde hıçbırşey yoktu bılıyosun kabızlık dışında bır test yaptık annaaaammm sorma gıtsın,mersınde dahı özelde olsa çok aldı bana göre 275,1 yaş testlerıymış bende önce yapmasak çok kan aldırdık zaten ıdrarda zor olur felan dedım ama ıyıkı yapılmış,bızımkının ne uykusuzluğu vardı ne öyle ıştahsızdı felan,dış huysuzluğu bıle olmadı çok ama gel görkı,demır düşük çıktı devam,memışlerımız azıcık büyük dıye hormon testı o da düşük çıktı,ıdrar kültüründe mıkrop çıktı antıbıyotık kullanmaya başladık,kabızlık ıçınde şurup kullanmaya başladık tekrar,söylendım kadına ama ıyıkıde yapılmış yoksa herşeyımız normal dıye yaptırmayacaktım,ben pışman değılım anlayacağın ama çok ağladı bıde doğdundan berı kan aldırıyor yavrum ya,ıdrar vermek zaten kızlar ıçın daha bır zor o torba bır türlü tutmaz artık ben daha ıyı takıyorum o kızlardan,şımdıye kadar yaptıkları hep temızdı ben teredddüt ettım şımdı mıkrop çıktı,erken teşhıs önemlı daha yükselmemış ıdrardakı değerler,yınede değıştırmeyı düşünüyorum dr.çünkü memışlerı ben hatırlatmasam dıkkat etmeyecektı oysa her seferınde soyunuyor bu çocuk sadece göğüs,sırt dınlemek ıçın soyuyorsa üsttende muayane edebılır dımı,neyse çok yazdım ama bende bakıyorum yenı dr.
aaa aklımı karıştırdın şimdi.
ben özellikle adamı aradım. kan alınacakmı diye.
oda evet dedi..
ve bize bugüne kadarda ne test yaptırdı. ne de demir damlası kullandırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?