2009 Nisan Anneleri

kızlr ben dün maslak acıbadem de azıcık doktorla tartıştım bana dioki bu muayeneden sonra kan alınacak göz doktoru diş doktoru kulak doktoru görecek idrar testi verecek. neeeeeeeeeeeee dedimmm nasıl yani bi gariplik mi gördünüz çocukta dedim yok bun lar prosedür dedi. demm ben Can da demir eksikliği olduğunu düşünmüyorum o yüzden kan aldırmiicam zaten aşı oldu çok ağladı dedim ayrıca diş doktoruna ne gerek var 6 tane dişine mi bakıcak dedim. idrar testi de vermek istemiyorum çocuun herşeyi normal diyosunuz bu testler lazım değil dedim çıktım. yani oha yaaaaaaaaa bu saydıklarının testler hariç vizitesi 350 liradan başlıo nasıl bi ticarethaneseyse artık acıbadem. Doktorumu deiştircem ben

çiçek haklısın
bende kan sayımı idrar testi falan yaptırmadım yaptırmak da hiç içimden gelmiyor. off zor bir karar

ya ben can 6 aylıktı öksürüyodu acile götürdüm maslak acıbadem e belki hatırlıosunuzdur kan alıcaz dediler de çocuktan kan alamadılar çocuk ağlamaktan bayıldı een son geldi biri yarım tüp kan aldı sonra tüp yere düşmüştü ben avazım çıktığı kadar bağırıp çıkmıştım acilden ordaki acildeki hastalar bile halimnize acımıştı. yani gel de kan aldır şimdi özellikle acıbadem de!!

ayrıca bu çocuun yanakları elma gibi kıpkırmızı hem kilolu olsada hareketli bi çocuk demir eksikliği falan yok bence bende vardır ama onda yoktur yani.

kızlar çocuklarınızda halsizlik uykusuzluk falan gibi belirtiler yoksa kan aldırmayın yazık bence

çiçekcim bende bizim dr sordum 1 yaş için sadece göz hastanesine götrün dedi..kan idrar çocukta bi sorun yoksa gerek yok durup dururken canını acıtmaya da gerek yok dedi..ben sadece göze götürücem allah korusun o konuda bi sorun varsa çocuklar anlayamıyo ya kaç yaşına kadar o yüzden

acıbadem de aldıracağına özel laboratuvarlarda aldır daha iyi zaten. bizim müşterilerimiz diye demiyorum öyle güzel muamele edenler var ki. ben kendim için bile onlara gidiyorum. hiç acı hissetmiyorsun

ya bak işte doktorun ne kadar düşünceli canı acımasın demiş. bizimki çok lazım illaki aldırıcaz dio uyuz oldum ben bu kadına. Göz e bende götürebilirm ama dişçiye gerek yok:)

aaa aklımı karıştırdın şimdi.
ben özellikle adamı aradım. kan alınacakmı diye.
oda evet dedi..
ve bize bugüne kadarda ne test yaptırdı. ne de demir damlası kullandırdı..

şirvan zaten bu milupanın kaşık ammalrında da biberon mamalarında da var demir bayaa. e can bi öğün milupa mama içio 240 ml bi öğün de kaşık mamasını yiyo zaten ordan da demir alıo ayrıca etini yumurtasını pekmezinibol bol da yiyo zaten

Son düzenleme:
aaa aklımı karıştırdın şimdi.
ben özellikle adamı aradım. kan alınacakmı diye.
oda evet dedi..
ve bize bugüne kadarda ne test yaptırdı. ne de demir damlası kullandırdı..

ya ben daha önce kan aldırma gafletind3 bulundum işte can hastayken. eer o ağlamalara inlemelere dayanabileceksen aldır ama ben bir daha aynı şeyi şuan boşyere yaşayamam. bi de bana demişlerdi ki oğlunuz kilolu o yüzden alamıyoruz. bok yiyin gerizekalılar demek vardı ama.... o yüzden aldırmiicam canım. iyi düşün. bi arkadaşımı aradım inter hospitalda onların doktoru da sağlıklı görünen çocukta kan alıp delmeye ağlatmaya gerek yok çocuğu demiş.

aay özlem maşallah senin kıza o zaman ..çok ilginç ayrıca nasıl hiç huysuzluk sıkıntı yapmamış bunlar anlamadım ela da olsa 24 saat uyumazdı artık..sanırım sizin sonuçlar çok düşük çıkmaış sınırın biraz altında mıydı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…