kızlr ben dün maslak acıbadem de azıcık doktorla tartıştım bana dioki bu muayeneden sonra kan alınacak göz doktoru diş doktoru kulak doktoru görecek idrar testi verecek. neeeeeeeeeeeee dedimmm nasıl yani bi gariplik mi gördünüz çocukta dedim yok bun lar prosedür dedi. demm ben Can da demir eksikliği olduğunu düşünmüyorum o yüzden kan aldırmiicam zaten aşı oldu çok ağladı dedim ayrıca diş doktoruna ne gerek var 6 tane dişine mi bakıcak dedim. idrar testi de vermek istemiyorum çocuun herşeyi normal diyosunuz bu testler lazım değil dedim çıktım. yani oha yaaaaaaaaa bu saydıklarının testler hariç vizitesi 350 liradan başlıo nasıl bi ticarethaneseyse artık acıbadem. Doktorumu deiştircem ben[/QUOTE
getırdı ışte şırvan artık mersınde bır eğlencelı kı sormaaaaaaaaa
çıçek bızde hıçbırşey yoktu bılıyosun kabızlık dışında bır test yaptık annaaaammm sorma gıtsın,mersınde dahı özelde olsa çok aldı bana göre 275,1 yaş testlerıymış bende önce yapmasak çok kan aldırdık zaten ıdrarda zor olur felan dedım ama ıyıkı yapılmış,bızımkının ne uykusuzluğu vardı ne öyle ıştahsızdı felan,dış huysuzluğu bıle olmadı çok ama gel görkı,demır düşük çıktı devam,memışlerımız azıcık büyük dıye hormon testı o da düşük çıktı,ıdrar kültüründe mıkrop çıktı antıbıyotık kullanmaya başladık,kabızlık ıçınde şurup kullanmaya başladık tekrar,söylendım kadına ama ıyıkıde yapılmış yoksa herşeyımız normal dıye yaptırmayacaktım,ben pışman değılım anlayacağın ama çok ağladı bıde doğdundan berı kan aldırıyor yavrum ya,ıdrar vermek zaten kızlar ıçın daha bır zor o torba bır türlü tutmaz artık ben daha ıyı takıyorum o kızlardan,şımdıye kadar yaptıkları hep temızdı ben teredddüt ettım şımdı mıkrop çıktı,erken teşhıs önemlı daha yükselmemış ıdrardakı değerler,yınede değıştırmeyı düşünüyorum dr.çünkü memışlerı ben hatırlatmasam dıkkat etmeyecektı oysa her seferınde soyunuyor bu çocuk sadece göğüs,sırt dınlemek ıçın soyuyorsa üsttende muayane edebılır dımı,neyse çok yazdım ama bende bakıyorum yenı dr.
yok anacım ben aldırmicam kan taktım kafaya. isteyen aldırsın. kızlar için lazım da erkeklerde o kakadan bulaşan mikrop olayı çok da sık görülen bişey deil.
aay özlem maşallah senin kıza o zaman ..çok ilginç ayrıca nasıl hiç huysuzluk sıkıntı yapmamış bunlar anlamadım ela da olsa 24 saat uyumazdı artık..sanırım sizin sonuçlar çok düşük çıkmaış sınırın biraz altında mıydı ki?
şirvan zaten bu milupanın kaşık ammalrında da biberon mamalarında da var demir bayaa. e can bi öğün milupa mama içio 240 ml bi öğün de kaşık mamasını yiyo zaten ordan da demir alıo ayrıca etini yumurtasını pekmezinibol bol da yiyo zaten
kızlar çocuklarınızda halsizlik uykusuzluk falan gibi belirtiler yoksa kan aldırmayın yazık bence
kızlr ben dün maslak acıbadem de azıcık doktorla tartıştım bana dioki bu muayeneden sonra kan alınacak göz doktoru diş doktoru kulak doktoru görecek idrar testi verecek. neeeeeeeeeeeee dedimmm nasıl yani bi gariplik mi gördünüz çocukta dedim yok bun lar prosedür dedi. demm ben Can da demir eksikliği olduğunu düşünmüyorum o yüzden kan aldırmiicam zaten aşı oldu çok ağladı dedim ayrıca diş doktoruna ne gerek var 6 tane dişine mi bakıcak dedim. idrar testi de vermek istemiyorum çocuun herşeyi normal diyosunuz bu testler lazım değil dedim çıktım. yani oha yaaaaaaaaa bu saydıklarının testler hariç vizitesi 350 liradan başlıo nasıl bi ticarethaneseyse artık acıbadem. Doktorumu deiştircem ben
hayır kullanmadım bana dediki aynı doktor can a demir damlası kullanmaya gerek yok zaten siz erkende etini falan bol bol yedirmeye başlamışsınız demişti. şimdi de dediine bak
bencede çok düşük olsaydı anlaşılırdı
eee benimki milupa hiç yemedi..
ne olcak şimdi :)
çiçekçim haklisin walla..
ben hiç kan aldirmadim aldirmayi da düsünmüyorum..
doktorumuz hiç kan iaci kulandırmadı.
çocuğumda bi anormallik yok..
halsizlik desen yok..
çocuk uyanıkken popusu yer görmüyor sürekli ayakta bi oraya bi buraya koşturuyor..
slm kızlar ben geldimmm
özlemcim ecenin nesi var cancana ne oldu bişey mi var yoksa
anlayamadım tam olarak okuyamadım şantiden..
bişey sorcam bizim 17sinde aşımız ve 1 yaş kontrolümüz vardı doğum günü yapacaz die 1 hafta sonraya randevu almıştık sonra doktorun işi çıkmış haftayada yok 2 mayısa randevu verdi
bende diyorum gideyim sağlık ocağına vurdurayım aşısını
tuğbayla benim çocuk doktorları aynı ya 17 tl para almış aşıya neden alıyprki sağlık ocakları bedava vuruyor aynı aşı değilmi yoksa bilen varmı aynı aşımı değilmi die
slm kızlar ben geldimmm
özlemcim ecenin nesi var cancana ne oldu bişey mi var yoksa
anlayamadım tam olarak okuyamadım şantiden..
bişey sorcam bizim 17sinde aşımız ve 1 yaş kontrolümüz vardı doğum günü yapacaz die 1 hafta sonraya randevu almıştık sonra doktorun işi çıkmış haftayada yok 2 mayısa randevu verdi
bende diyorum gideyim sağlık ocağına vurdurayım aşısını
tuğbayla benim çocuk doktorları aynı ya 17 tl para almış aşıya neden alıyprki sağlık ocakları bedava vuruyor aynı aşı değilmi yoksa bilen varmı aynı aşımı değilmi die
aynı aşı sultan....
ya su ciçegi bana 18. ayda saglık ocagında vuralacaklar
ben aşııyı alıcam onlar vuucak...
misafir egiyor bana bugun saat 11.30 haber verdıler komşular
koşturuyoum ama cok bişey yapmıyacagım
papatesli mantı
ve irmik tatlısı
yanına almalı kurabıye aldım tamamdır
cocuklu karıdan saat 11den sonra bukadar olur öptüm kaçtım byeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?