kızlar merhabalar
bayadır giremedim.doğum günü misafir derken fırsat ancak bulabildim.
sizler nasılsınız?inşallah herkesin kuzularımızın sağlığı yerindedir.biz iyiz .
kızlar merhabalar
bayadır giremedim.doğum günü misafir derken fırsat ancak bulabildim.
sizler nasılsınız?inşallah herkesin kuzularımızın sağlığı yerindedir.biz iyiz .
teşekkürler canımselam kızlar....
eceye geçmiş olsun özlem....
haklısın valla çiçek...
özeller para tuzağı
bizim doktorumuz bu konuda çok iyi...
bize daha ilk gittiğimizde aşılarını burda yaptırmayın
boşuna para
sağlık ocagında yaptırın demişti...
keremin gelişimi iyi diye de 6.aydan sonra her ay gelmenize gerek yok demişti...
ben kereme 1 yaş kontrolünde kan aldırdım.
çünkü biraz kansız gözüküyodu....
bişey çıkmadı ama....
ecenın değerlerı bıraz ayarsız çıktı ama düzelecek ınşallah,cancanın bışeyı yok çok şükür merak etmeslm kızlar ben geldimmm
özlemcim ecenin nesi var cancana ne oldu bişey mi var yoksa
anlayamadım tam olarak okuyamadım şantiden..
bişey sorcam bizim 17sinde aşımız ve 1 yaş kontrolümüz vardı doğum günü yapacaz die 1 hafta sonraya randevu almıştık sonra doktorun işi çıkmış haftayada yok 2 mayısa randevu verdi
bende diyorum gideyim sağlık ocağına vurdurayım aşısını
tuğbayla benim çocuk doktorları aynı ya 17 tl para almış aşıya neden alıyprki sağlık ocakları bedava vuruyor aynı aşı değilmi yoksa bilen varmı aynı aşımı değilmi die
iyi olunda girmeyin..evet şirvan şükür bu aralar iyiz.hasta olmadan 1 ayı atlattık.
ya aklım hep sizde kalp kalbe karşı derler ya öyle olduk .
babam bizde 3 günlüğüne doğum günü için geldi.o olunca bilgisayarın başına oturamadım.tabii gezmelerede gittik.
özlem geçmiş olsun canım.
kansızlıktan konuşulmuş.ben de bu konuda çok dertliyim.
gülfeme 4. aydan beri kan ilacı verdiler.yüzüne bakıp belli kansız dediler hep.ama 2 hafta önce demirine kanına bakıldı.yavrumda meğerse hiç bi eksiklik yokmuş.yüzünün rengi hala aynı.boşuna dayadılar kan ilaçlarını.zaten içmeyi de sevmiyodu zorla içiriyoduk.
bizim aşılarımız ayın 28 inde olacak.
su çiçeği 15 ayda sanırım.
amann yavrum benim..ecenın kanı sınırın altında mesela demır 50-120 olması gerekıyor ya bızım 40
lökosıt yanı ıdrar testınde olması gereken aralık 0-4 ya bızımkı 8-10
hormon olması gereken 1-18 bızımkı 0,1
postmenapoz neyse artık 6-27 bızımkı 4
bırde ıdrarda mıkrop çıktı şırvancım
gülercım üzüldüm ya nasıl yüzüne bakıp rengıne göre kansız dedıler ama değerlerı ıyı,allahım gelde sınırlenme ışte buyur burdan bak bırde,ben artık ılaç görmek ıstemıyorum dersem ınanın sabah başlıyoruz antıbıyotık,sonra kabızlık şurup ardına kahvaltı sonrası demır,meyveden sonra vıtamın,sonra tekrar şurup kabızlık ıçın,ardına akşam antıbıyotık sonra tekrar demır böğğğğğğğğğ,kuzum artık yutmuyor hıçbır numarayı değışık kaşık yada ıçırme şeklı o çıkarıyor ben verıyorum haklı çocuk banada verseler bu kadar bende çıkarırdım ağzımda ne varsa
sen niye vermiyon bacım..Vitamininadını unuttum ya ne zamandır vermiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?