2009 Nisan Anneleri

bız oturrak yemeyı mecbur edındık mutfak tezgahında yerı var oturur orda yer yada masada beraber

bende kafamda liste yapıyorum onları alacağım diye..
öncelikle kuruluk patlıcan * kırmızı biber * nar ekşii * sumak eksisi -artık ordan ne bulursam..
Allahın izniyle bir gidip gelsek..

canım tabii bakarım zaten . Gülşah içinde gözümle bakıyorum .

Bu arada sıfır bina istemezseniz. 2000 yapım .. Annemlerin sitesinde var.
3+1 kombili - - 200.000 BELKı PAZARLIK OLUR. BıLEMıYORUM .
sitenin kapısının önünden - ümraniye- üsküdar- kadıköy minübüs ve otobüs geçiyor..
Konum olarak iyi yani..
Yeni bina istersenizde gelinip dolanılması gerek diye düşünüyorum..

tugbaa iyi olmuş ecemin o resmini kaldırdığın yaa..mıhtarımm sölemişş..maşallahh oyuncak bebek gibi duruyorduu..nazar değecekk güzeleee..

saol ayşecim ...

ayşe ben demirin eline bişy verince mıncıklayıp duruyo
hala yemesi gerektiğini algılayamadı çocuğum oyuncak snaıyo :)
ben kahvaltısını hala bulamaç yapıyorum yaaa

bende cnm oteki türlü soymuyor ama bulamaç olunca bir tabak dolusu yiyor maşallah tek peyniri ayrı yemesını sevıyor yumurtayı falan ayrı yemıyor

benımkıde kasarı elıne vedın mı yıyo hemde yaklasık 2 aydır dıs yoktu ama gene yıyodu ayse ben verıyorum kesıp elıne
sağol bılge esımın halasının oğlu bı tek gelın adayıdaha :)

allah tamamına erdirsin cnm selenede maşalahhh

maşallah ne güzel ama ecem asla ayrı yemez ya

burcu valla mecbur canım..1 dakika bile oturmmadığı iç.in hep ayakta yiyoruz.

bende bi ara tezgahta yediriyordum artık yutmuoo...kesinlikle oturmazzz..

şirvanım..

antebe geliosunn bak maraş yakınn..ne kadar kalacaksınızzz??

ben pazartesi maraştayım..

kızlar yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıom..yarın tüm gün patates yiycem..artık kilo vermem lazıımmm..10 kiloo vermeliyim..2 ay vaktim varrr..verebülürmüyümmmm??

bende ayşe 2 gündür mutfak tezgahını keşfettik maşallah orada daha kolay yiyor eceminde üst 3diş birlikte patladı elime geliyor maşallahhh

yarım saat sonra eşim gelecek ben hala oturuomm.

kahvaltı hazırliciimmmm...

tugbacım maşallah ecemede 1 kase çok ii..

bu ara benımkı öğrendı askıdan hırkamı alıyo çekmeceden örtumu getırıyo hadı attı dıyo sabahın saat 7.30 da bırde ne derdı varsa söyluyo su mesela yada acıktıysa mama deyıp mutfağın yolunu tutuyo elımden tutup ama hala konusma konusunda ıstıkrarlı değil malesef canı ısterse baba anne teyze su mama attı hadi dıyo sızınkılerdede böyle konusmakta ınatcı olan varmı benımkıne özel mi bu durum

aslında tezgahta gerçekten dikkatini çeken çok şey var..mesela yoğurt öğününü gezerek yediremiyorum tezgahta yiyo..eline blendırın çırpıcısını filan veriomm..ölee yiyozz..

evet tezgah gerçekten işimi kolaylaştırdı benimde eline çay kaşığı falan veriyorum bardak vs eğlenıyor

sehercim maşallah valla..herşeyin yerini keşfetmiş..:))

kağanda her şeyi hareketleriyle anlatıooo..ve herşeyii çok ii anlıoo şaşırtıoo benii..yok canım diomm..

ama kelime olarak 3-4 sadece..zaten normal..12. ayda...

air vick e takmış durumda o her pıstlayışında kağanda pıstt pısttt diooo...tükürük çıkararak..

aysii dioo..baba -mama- attıık -memmi(emzik) bu kadarr.haa suya daa hımm dioo..

kızlar merhabalar.
tam girdim geçmişe bakayım dedim misafirim geldi
sevgi aklım sende kaldı noldu nasılsın?

hihii..şimdi saydım da 7 kelimee sölüyomuş 4 değilmiş..bizimki konuşmayı geliştiriyor anlaşılan.

kızlar benim tıckerı değişirmem lazım..biri bana yardım edebilirmi..ben hiç beceremiyorum..

maşallah daha ne olsun..
Bizimki onları bile yapmıyor..
Baba - nene - o kadar..

şirvanım..

Antebe geliosunn bak maraş yakınn..ne kadar kalacaksınızzz??

Ben pazartesi maraştayım..

canım ben 3 günlüğe gidiyorum . Pazargünü döeneceğim. Pazartesi iş var malüm.

hazırlandım herşey hazır kayranın uyanmasını bekliyorum kuzenime gidicem kayranında uyucağı tuttu.

zaten bunlar bir yere gidince ne kadar çok uyuyorlar,, uyanmak bilmiyorlar...

sueda da gofret yiyio.a bisi elinden alıncak nasıl bağırıyo görseniz.

Bizde öyle yapıyoz sofrada. Ama kendinden çok babasına yedriyo

ben daha abur cubur vermedim hç .
Geçen gün kuzeninm gelmişti çikolata almış. ü..er küçük sütlü çikolatalarından eline verdim..
Yedi başka vermedim.
şimdiden alışmasın ...

sende benım gıbısın bende aburcubur vermıyorum erken daha buyuyunce zaten yıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…