sende antebe gidiyomuşsun he muhtar. Iyi yolculuklar. Tebdili mekanda ferahlık vardır derler.
Bizm okuldan bi öğretmende urfaya gidiyomuş isot getircem istenmi dedi. Kilosu 18 tl imiş istedim bakalım. Ablamlar çok çiğ köfte yapıyolar onlara hediye ederim.
Sanada iyi yolculuklar selin cik.
Ohh tatl diye herkzler bi yere kaçıyo
evet ya ev benim evim mi annem mi sahiplendi ben bişi anlamıyorum
çok şükür neyse yaza kadar taşınacaklar inşallah hep yalnız kalıcaz geceleri.
şirvan sizin oralarda satılık dikkatini çeken olursa haber ver. 3+1 180.000 en fazla.
tugbaa iyi olmuş ecemin o resmini kaldırdığın yaa..mıhtarımm sölemişş..maşallahh oyuncak bebek gibi duruyorduu..nazar değecekk güzeleee..
ayşe ben demirin eline bişy verince mıncıklayıp duruyo
hala yemesi gerektiğini algılayamadı çocuğum oyuncak snaıyo :)
ben kahvaltısını hala bulamaç yapıyorum yaaa
benımkıde kasarı elıne vedın mı yıyo hemde yaklasık 2 aydır dıs yoktu ama gene yıyodu ayse ben verıyorum kesıp elıne
sağol bılge esımın halasının oğlu bı tek gelın adayıdaha :)
huşbuldum bilgeeee:))
müge hala karışık olarak mı verionn.ohooo kağan onu bırakalı 5 ay olduu..hiç yemioo öyle..
mesela bu sabah tereyağda yumurta yaptım çok az yedii..birazda peynir ve su..şimdi de çubuk kraker iyo..
ama öyle böyle değil bayılıoo çubuğa yaa..1 paketi bitirir..çok vermek istemiom aslında öyle abur cubura çok erken alışsın istemiyorumm..
bu ara benımkı öğrendı askıdan hırkamı alıyo çekmeceden örtumu getırıyo hadı attı dıyo sabahın saat 7.30 da bırde ne derdı varsa söyluyo su mesela yada acıktıysa mama deyıp mutfağın yolunu tutuyo elımden tutup ama hala konusma konusunda ıstıkrarlı değil malesef canı ısterse baba anne teyze su mama attı hadi dıyo sızınkılerdede böyle konusmakta ınatcı olan varmı benımkıne özel mi bu durum
şirvanım..
Antebe geliosunn bak maraş yakınn..ne kadar kalacaksınızzz??
Ben pazartesi maraştayım..
hazırlandım herşey hazır kayranın uyanmasını bekliyorum kuzenime gidicem kayranında uyucağı tuttu.
sueda da gofret yiyio.a bisi elinden alıncak nasıl bağırıyo görseniz.
Bizde öyle yapıyoz sofrada. Ama kendinden çok babasına yedriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?