2009 Nisan Anneleri

ayşe ben demirin eline bişy verince mıncıklayıp duruyo
hala yemesi gerektiğini algılayamadı çocuğum oyuncak snaıyo :)
ben kahvaltısını hala bulamaç yapıyorum yaaa

kızlar sizin bebeler kaşar yiyomuuu??

2 gündür yaklaşık 50 gr kaşar yiyo..ölee eline veriomm kıt kıt yiyorr..normal peynir yemiyor ama..

eh pek yediği söylenemez. yiycekmiş gibi alıyo sonra geri çıkarıyo

benımkıde kasarı elıne vedın mı yıyo hemde yaklasık 2 aydır dıs yoktu ama gene yıyodu ayse ben verıyorum kesıp elıne
sağol bılge esımın halasının oğlu bı tek gelın adayıdaha :)

ay bu öksürük beni öldürücek yaa
önerisi olan var mı ?
ballı karabiber içtim yinde geçmedi

huşbuldum bilgeeee:))

müge hala karışık olarak mı verionn.ohooo kağan onu bırakalı 5 ay olduu..hiç yemioo öyle..

mesela bu sabah tereyağda yumurta yaptım çok az yedii..birazda peynir ve su..şimdi de çubuk kraker iyo..

ama öyle böyle değil bayılıoo çubuğa yaa..1 paketi bitirir..çok vermek istemiom aslında öyle abur cubura çok erken alışsın istemiyorumm..

valla ben selene tavuk yedıremıyodum sade bı bakım onune tabağa koydum aldı kendı attı ağzına yedı sımdı bı haftadır sofrada tabak koyuyorum onada ıcıne makarna pılav tavuk köfte patates ne varsa koyuyorum oda kendı tek tek alıp yıyo sende denesene muge

ecem birara baya niyetine girmişti 4 5 adım atıyodu ama şimdi elinden tut yürüt oturuyo aglıyor emeklıycekmiş

Maşallah Demire
Eneste tembel çıktı diyelim. Yeni yeni ellerimi bırakıp gitmek istiyor ama 4-5 adımdan sonra tutunacak yer arıyor.

kızlar sizin bebeler kaşar yiyomuuu??

2 gündür yaklaşık 50 gr kaşar yiyo..ölee eline veriomm kıt kıt yiyorr..normal peynir yemiyor ama..

Oğluşum epeydir yiyor kahvaltısına rende yapıyorum kahvaltıya başladığından beri

mügee..

canım benim bademciğim vardı(artık yokk)..

çok boğazım ağrır ve öksürürdüm..hep zencefil tozu yutar bolat şekeri alırdım ağzıma..2 güne kalmaz geçetrdi..bunuda zaten dr önermişti..antibiyotikten bıkmıştım..

bolat şekeri aktarda oluyo..hani limon tuzu varya onun daha büyük parçası ama tatlıı..

ay bu öksürük beni öldürücek yaa
önerisi olan var mı ?
ballı karabiber içtim yinde geçmedi

elinin altında varmı bilmiyorum ama, kuşburnu,zencefil,ıhlamur,kabuk tarçın bunları kaynatıp balla karıştır iç

maşallah sehercim..yesin yesin..

ben hamişken dr hep kaşar ye derdi..bebeğe kilo aldırır diee..şimdide kendi yiyoo..inşallah bırakmaz yemeyi..çok şıpsevdi çünkii..

yemiyo valla napiim 3 ay önce denedm mıncıkladı mıncıkladı bıraktı
biide uzun sürüyo öyle yemesi

maşallah selene eskiden iştahsızdı şimdi yiyo demek
bodruma dönünce denicem hepsini cnm sağol
burda bütün düzenimiz değişti zaten

sueda da gofret yiyio.a bisi elinden alıncak nasıl bağırıyo görseniz.

bizde öyle yapıyoz sofrada. ama kendinden çok babasına yedriyo

maşallah enese de devrimcim..

evet müge gerçekten öyle çabuk yiyordu böylesi 45 dk 1 saat sürüyor..

bide yürüyor ya hepp peşinde gezerek yediriyorum..ama işte epeydir öyle yemioo kağan..hemde artık normal kahvaltıya geçmeliler bencee..hepp bulamaç nereye kadarrr:

merhaba herkese geçmişe azcık bakabildim müge çok geçmiş olsun hala düzelememişsin demirede maşallah.aysun napıyoki gerçekten inşallah iidir.şirvan memlekete gidiyomuş hemde benim memlekete ben gitmeyeli 12 sene olmuş yaa bende hala kahvaltısını karışık veriyorum öbür türlü pek sevmedi daha .bide ben kayraya herşey veriyorum artık akşam ne yemek varsa yiyo maşallah kuzum.

sehercim bende epeydir öyle yapıyorum..kağanın yemek takımı var ona özel hazırllıomm koyyom önüne yiyoo..artık ne kadar yerse keyfinee..

bide annem diyoki gezerek yemeye alıştırma çocuğu oturtup yemesini sağla diyo ama kayrada illa gezicekmiş nasıl yapıcaz ki

valla muge ıstahsızlık var ama böyle olunca en azından kendı yıyo karı doyuyo
yesın ayse masallah kağana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…