kızlar yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıom..yarın tüm gün patates yiycem..artık kilo vermem lazıımmm..10 kiloo vermeliyim..2 ay vaktim varrr..verebülürmüyümmmm??
aynen şeker..sende benım gıbısın bende aburcubur vermıyorum erken daha buyuyunce zaten yıcek
maşallah oku oku bıtmedı
sevgıcım üzüldüm ama kısmet,bencede şımdıden el kadar çocuğu babaannesıde bakacak olsa verme,zaten eşın kendınce planlarını yapıyor gıbı,hııç canınıda sıkma,herşeyı zamana bırak,belkıde hatasını anlar,ınşallah yanı
şırvancım antep yolları taştan yolunuz açık olsun ıstersen uğra bıze çok memnun olurum
tuğbacım teşekkür ederım,devrımcım teşekür ederım geçmış olsun dıleklerınıze
ankara selınay ve devrım bende ankaraya gelınce öveçlere gelıyorum kayınvalıdemler orda oturuyor çağdaş marketın arka sokağı bu ay gelecez haberleşıp buluşalımmı
kıs şırvan seçemedın ha pusetı hahahaha,azıcık sınır edeyım demı
eeee unuttum
kızlar dün evelsı gün ender saraç sarımsak çayından bahsetmıştı ıstersenız bır bakı sızde,yalnız tansıyonu düşük olnalar dıkkatlı kullanmalıymış ben denemeyı düşünüyorum
aynen egede açıyor ayaklarıyla hemdeeeebaranda öksürmeye başladı..
akşamları devamlı üstü açık yatıyor.
ben kapatıyorum . o açıyor. resmen savaş ediyoruz yatakta.
bende en son ince bir banttaniyesini göğsüne kapatıyorum .
ayaklarını açıkta bırakıyorm.
o zaman açamıyor
bende merak ettım ya bi sorun yoktur umarımmmkızlar aysun yok ortalarda ya merak ettım bişeymi oldu acaba?
maşallahh demireeay demir baya baya yürüyo yaa maşallah maşallah maşallah artık duvarlara tutunmuyo
ama bu sferde hep peşinden koşmak zorunda kalıyoruz özellikle gitmek
istediği bi yer varsa
koşa koşa gidiyo sıpaaa
ege yıyor ama bazende oyun haline getırıyor ekmegın içini verdım mi agzından cıkartıyor yumuşuyor ya avcunla sıkıyor parmaklarının arasından çıkıyor delüü veletayşe ben demirin eline bişy verince mıncıklayıp duruyo
hala yemesi gerektiğini algılayamadı çocuğum oyuncak snaıyo :)
ben kahvaltısını hala bulamaç yapıyorum yaaa
egede günde 1 paket cubuk kreker yıyorr stokluyoruzzzzzzzzhuşbuldum bilgeeee:))
müge hala karışık olarak mı verionn.ohooo kağan onu bırakalı 5 ay olduu..hiç yemioo öyle..
mesela bu sabah tereyağda yumurta yaptım çok az yedii..birazda peynir ve su..şimdi de çubuk kraker iyo..
ama öyle böyle değil bayılıoo çubuğa yaa..1 paketi bitirir..çok vermek istemiom aslında öyle abur cubura çok erken alışsın istemiyorumm..
öyle olur zaten ne zaman bı yere gidilse uyurlar uyanmazlarhazırlandım herşey hazır kayranın uyanmasını bekliyorum kuzenime gidicem kayranında uyucağı tuttu.
maşallahh kızımaa egede kapıya gider anahtarı eller cıkalımmışş diye ıh ıh derrrbu ara benımkı öğrendı askıdan hırkamı alıyo çekmeceden örtumu getırıyo hadı attı dıyo sabahın saat 7.30 da bırde ne derdı varsa söyluyo su mesela yada acıktıysa mama deyıp mutfağın yolunu tutuyo elımden tutup ama hala konusma konusunda ıstıkrarlı değil malesef canı ısterse baba anne teyze su mama attı hadi dıyo sızınkılerdede böyle konusmakta ınatcı olan varmı benımkıne özel mi bu durum
egede bayılıyor baba ogul cok sevıyorlarrsüt dılımı verıyorum bende arada severek yıyor ama yarısını
keşke gelebılseydınız zaman kısıtlı olmasaydıda şırvan,başımın üstünde yerınız var aklında olsun tamammı,kılo vermek ıçın anacım angelına 11 kılo vermış bununla he
az önce eceme yemeğini yapıcaktım ve baktım hipp kavanoz yemeğimde vardı geçenlerde verdim hep öğürdü ve yemedi onlar baya katı ve pütürlü ya az önce verdim yedi maşalalhhhh ilk defa pütürlü yemek yedi nasıl mutlu oldum anlatamamm
cnm ben kavonozu sıcak suda beklettim biraz ılınsın diye o şekilde verdim tadıda çok güzeldi ecemde yemiyordu ilk verdim öğürdü hayır falan dedim sonra çiğnemeye başladı maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?