2009 Nisan Anneleri

kızlar yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıom..yarın tüm gün patates yiycem..artık kilo vermem lazıımmm..10 kiloo vermeliyim..2 ay vaktim varrr..verebülürmüyümmmm??

Ys sırf patatesle nasıl olacak ki ..... Umarım başarırsın Benden de 5 kilo gitmesi lazım 60 ım şimdi ama hiç niyetim yok rejime....

Bugün pazar var çok yakınımda gidip biraz bi şeyler alıyım....Sonra Teyzoşa gideriz artık akşama kadar kalırız..Herkese iyi günler.....

maşallah oku oku bıtmedı
sevgıcım üzüldüm ama kısmet,bencede şımdıden el kadar çocuğu babaannesıde bakacak olsa verme,zaten eşın kendınce planlarını yapıyor gıbı,hııç canınıda sıkma,herşeyı zamana bırak,belkıde hatasını anlar,ınşallah yanı
şırvancım antep yolları taştan yolunuz açık olsun ıstersen uğra bıze çok memnun olurum
tuğbacım teşekkür ederım,devrımcım teşekür ederım geçmış olsun dıleklerınıze
ankara selınay ve devrım bende ankaraya gelınce öveçlere gelıyorum kayınvalıdemler orda oturuyor çağdaş marketın arka sokağı bu ay gelecez haberleşıp buluşalımmı
kıs şırvan seçemedın ha pusetı hahahaha,azıcık sınır edeyım demı
eeee unuttum

ben de gülfeme hiç çikolata falan vermiyorum.ama annem vermek istiyo.baya tartışıyoruz bu yüzden.

güler bızdede aynı sorun var babam getırıyor ılla yedırecekler zarar dıyorum yarar değılkı azıcık büyüsün ben ıstemesemde yıyecek zaten

kızlar dün evelsı gün ender saraç sarımsak çayından bahsetmıştı ıstersenız bır bakı sızde,yalnız tansıyonu düşük olnalar dıkkatlı kullanmalıymış ben denemeyı düşünüyorum

sende benım gıbısın bende aburcubur vermıyorum erken daha buyuyunce zaten yıcek
aynen şeker..
bari şimdi yemesin..

güzelim arkadaşlarla gidiyoruz. birde süre kısıtlı . uzun bir zaman diliminde olsaydı inan uğramak isterdim.

bu arada dur unutmuştum puseti.. gene bakınım biraz..
:))))

o ne işe yarıyormuş. biz çok severiz sarımsağı ..

keşke gelebılseydınız zaman kısıtlı olmasaydıda şırvan,başımın üstünde yerınız var aklında olsun tamammı,kılo vermek ıçın anacım angelına 11 kılo vermış bununla he

az önce eceme yemeğini yapıcaktım ve baktım hipp kavanoz yemeğimde vardı geçenlerde verdim hep öğürdü ve yemedi onlar baya katı ve pütürlü ya az önce verdim yedi maşalalhhhh ilk defa pütürlü yemek yedi nasıl mutlu oldum anlatamamm

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ege uyamak üzere bakayım dedimmm
ege kafasını bi vurdu sabah 1 saat agladı mosmorrrrrrrrrrrrrr anlının sag tarafı lasolın sürdüm hmennn ama cok büyük bir morarık var nasıl agladı nasıl agladıııı
kıyamam yavrummmm

hava yagmurlu yagmur yagdı ben yazlık kışlık ayarlıyom dolabım buyuk yazlıklar altta kışlıklar üsttee kazak lar kalı bu mevsimlik uzun penyeler gıyılır artık az kaldı sabahtan beri...

hasta olanlara gecmişler olsun

dogum günü olanlar varsada dogum günleri kutlu olsunn

şirvan hayırlı yolculuklar canım

selinay(SEVİLAYYYYYYYYYYYYYYYY)

FACEBO.... adresin varmı canım

3 hafta sonrada egenın dolap düzenlenir...

aynen egede açıyor ayaklarıyla hemdeeee

kızlar aysun yok ortalarda ya merak ettım bişeymi oldu acaba?
bende merak ettım ya bi sorun yoktur umarımmm

ay demir baya baya yürüyo yaa maşallah maşallah maşallah artık duvarlara tutunmuyo
ama bu sferde hep peşinden koşmak zorunda kalıyoruz özellikle gitmek
istediği bi yer varsa
koşa koşa gidiyo sıpaaa
maşallahh demiree

gde sokata elini tuturmuyor kendisiyürğücekmiş ama heme pat düşüyorr

ayşe ben demirin eline bişy verince mıncıklayıp duruyo
hala yemesi gerektiğini algılayamadı çocuğum oyuncak snaıyo :)
ben kahvaltısını hala bulamaç yapıyorum yaaa
ege yıyor ama bazende oyun haline getırıyor ekmegın içini verdım mi agzından cıkartıyor yumuşuyor ya avcunla sıkıyor parmaklarının arasından çıkıyor delüü velet

egede günde 1 paket cubuk kreker yıyorr stokluyoruzzzzzzzz

hazırlandım herşey hazır kayranın uyanmasını bekliyorum kuzenime gidicem kayranında uyucağı tuttu.
öyle olur zaten ne zaman bı yere gidilse uyurlar uyanmazlar

maşallahh kızımaa egede kapıya gider anahtarı eller cıkalımmışş diye ıh ıh derrr

yerım ben onuuu ya maşallah seleneeeee

süt dılımı verıyorum bende arada severek yıyor ama yarısını
egede bayılıyor baba ogul cok sevıyorlarr

sankı çok ıhtıyacı varmış gıbı demı,çok rahatlatsada hastayken banyoyu ömnermıyorlar zaten canımcım,ama hızlıca bır duş olabılırrrr,bu arada blg kapandı gıttımı yazdıklarım şımdı yaw

kıyamam ya geçmış olsun kuzuma,öp annesı moraran yerden,burda hava ssüper 1 hafta önce kaldırdım kışlıkları,bızde ayaklı tulumlardan kullandık bır süre şımdı sadece penye tulum kullanıyoruz sabaha kadar heryerımız açık çünkü atıyoruz üstümüzden herşeyı,sıkıntıya gelemıyoruz hıç

keşke gelebılseydınız zaman kısıtlı olmasaydıda şırvan,başımın üstünde yerınız var aklında olsun tamammı,kılo vermek ıçın anacım angelına 11 kılo vermış bununla he

heee bana göre değilmiş..
ben kilo almaya antepe gidiyorum çünkü :))

maşallah...
baran yemedi hiç onlardan
nasıl veriyosunuz.
yani kavonozu açtığınız gibi veriyomusunuz..
bir ara şey duymuştum et suyuyla karıştırılıp verilebilir falan diye..

cnm ben kavonozu sıcak suda beklettim biraz ılınsın diye o şekilde verdim tadıda çok güzeldi ecemde yemiyordu ilk verdim öğürdü hayır falan dedim sonra çiğnemeye başladı maşallahhh

cnm ben kavonozu sıcak suda beklettim biraz ılınsın diye o şekilde verdim tadıda çok güzeldi ecemde yemiyordu ilk verdim öğürdü hayır falan dedim sonra çiğnemeye başladı maşallahhh

hangisinden aldın.. yani hangisinin tadı güzel..

evde birkaç tane vardı ama hatırlamıyorum şimdi. hangi çeşit-
fasülye - brokoli yanlış olmazsa..

yola çıkarken yanıma alım ne olur ne olmaz..

herkese merhaba
annemlerdeyiz fazla giremiyorum
geçmişe bir bakayım
Meriç aşı olmuş canım kıyamam ona bende burda yarın yaptırayıö diyorum bakalım yaparlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…