2009 Nisan Anneleri

milupanınkiler berbat sebzeleri hipinkiler tıpkı yemek gibi tadıda güzel ve içinde yağıda var yanılmıyorsam

zaten muhallebi ve meyve pürelerini hiç yemiyor..

dün denedim yoğurt muz kayısı ananas püresini yarısını yedi..gerisi kaldı..

maşallah sultan sana becerıklı hatun,ben cesaret edemem tutturamıyorum ayarını valla bır sefer denedım olmadı bı dahada yapmadım

başbakana yazdığım mektuba cevap gelmiş kızlar

gecmıs olsun egeye melekçim
denız ne zaman tasınıcaksın basladın mı toparlanmaya
selen kavanoz mamasını hıc yemıyo sebzelı olarak bı meyve oda bı kaç tane
bende hastayken yıkanamam ilk 2 gun sonra her gun yıkansam bısı olmaz

egeme geçmiş olsun melekcim..

şirvancım adetliyken bende hergün duş alırım ya..çok rahatlatııyor..bence kısa bi, duş al..hem kendini pis hissetmezsin...
sagol cnmm...
evet duş rahatlatıyorrrr bende hergün alırımm

sabahtan beri açık şu külüstür daha yeni oturdum başına kerem uyuyoken çorbasını yaptım yastıklar çok basılmıştı onları söktüm elyaf kattım dikicem şimdi
uyuyorlarkenn hep koşturmaca aynen cd izliyor gece bahcesi bizimkiii

sagol cnm evet içim gitti....

melek çok geçmiş olsun.
saol canım

hindiliside güzel o hiplerin
ıyy hindimi almayın ya öyle seyleri.....

dondurulmuş onlar bozulmasın diye kim bilir nasıl bi işlem görüyor mis gibi tarhana yapp

ege bi bayramlarda meyve yedi oda şeftali muzdu galiba yemdi bi kaç tane daha denedikk
be eline verıom meyveyı yıuor

lasonıl jel bızde kullanıyoruz,geçen ay düşmüştü hatırlarsanız,hemen alıyor morarmasını
evet alıyor

deniz valla bizimde evde vardı krem bilmiyorum başka eczanelre sorrr

kağan paşayı uyuttuk..azcıkk koçişlee sohbett edelimm..çay içelimmm..:içelim:

geçmiş olsun melekçim allah beterinden korusun

maşallah sultan sana becerıklı hatun,ben cesaret edemem tutturamıyorum ayarını valla bır sefer denedım olmadı bı dahada yapmadım

sagol teyzeleri
evet valla sultan bende becerememe yani kendime güvenemem ben o konularda sıfırım...

bılgecım geçmış olsun canım
sağol şekkerim.

sueda da hiç sevmemişti hero bayby.bi daha denemedim.

vicks de alıyo morluğu şişmesinide engelliyo.

şirvan sen bana yazmışsın galiba sende gitseydin diye. demin alııntıda fark ettim ama ne kendiminkini nede senin yazını göremedim. o kdara da geri gitiim.neyse. bende gittim aşıya. bizim müdür kıldır biraz illa görünmek gerekiyo gözüne sabah bi göründüm sonra geçtim sağlık ocağına

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, selinay2002, tugbiş123, sev_rey, ssengun+, NAVRIS+, DatluCadu, Ayshe, oslem1907, bursasu+, yaSelin, denizela

sevilay burdasın diye tekrar yazıyorum
face adresin varmı

kızlar ben o kavanoz sebze püresini filan direk vermiom yaa..

geçen gün çorba olarak yaptım..içine şehriye attım.ve etsuyu çok lezzetli olduu..
uafacık hatunsun ama .. neler beceriyosun .. afferim sana..

sabahtan beri açık şu külüstür daha yeni oturdum başına kerem uyuyoken çorbasını yaptım yastıklar çok basılmıştı onları söktüm elyaf kattım dikicem şimdi

hamarata bak sen .. hiç beklemezdim senden böyle bir hareket..
ben öyleri işleri annem gelince ona yaptırıyorum..
ben de amma tepbelmisşim canım..
çorba
olarakta deneyin derimm..süper çorba oluyorr..

tarifini verde yapalım şeker.

sonuç ..
kapa çenenide otur da çalışmı demişler.

hahahaa yok kız. ne bilsinler burda cettirdimi dermişim. yarında onun için mektup gelirmiş.

doğum sonrası izin için yazmıştım çok az avrupa standartına yükseltin diye.

o mümkün değilmiş de babalara da ücretsiz izin verilemsi, küçük bebek evlat edinenlere ücretsiz izin verilmesi ve süt izninin artırılması için uğraşıyolarmış.

egeye corbasını içircemm oynucaz dolabımın işini bıtırınce gelırım bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…