2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, gulfemim, denizela, bursasu+, geda, ceyo16

kızlar hava karardımı oralarda.. burası daha aydınlıkkkkkk

en genç bizim buralar kararıyorrr ya ondan sordum
merak ettım yani ne sacma bi soru demeyın

aynen sultan olsa teli arıcam hihih..
ben bişii demiyeyim melek aynı yerlerde oturuyoz sayılır aydınlık daha..

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, denizela, bursasu+, selinay2002, Ruveydax, TugbaEcrin

selinay kız gitme artık arada ugra böyle olurmuu

kızlar iyi akşamlar.açığım ama gülfem izin vermiyok ioturayım.bugün bi haller oldu bu kıza.deli fişek gibi dolanıyo.öğlen 1 saat uyudu ve hala ayakta.

sultancım başını vurmuşsun çok geçmiş olsun.

1 yaşından sonra banyoya koyun,onu görsün yavaş yavaş alışsın diyor,ama kesinlikle oturtmak,zorlamak yok!

kızlar bize doğumgününde halam fisher price kraliyet oturak almış. neyse ben can ı bir kaç kez tv izlerken oturttum çişini yaptı müziğini duyunca sevindirik oldu bende anladım müziği duyunca çiş yaptığını alkışladım falan yani şimdi oraya çiş yapılabileceğini ve eğlenceli olduğuunu anladı. ama bi zorlama falan yok.

evet hayatım müzik sensoru var içinde çiş veya kaka yapıldı mı algılıyo hemen müzik çalıo çocuğu devamlı çekip yaptı mı diye bakmana gerek kalmıyo müzikten anlıosun yaptığını. bi de bu oturak çok raraht koltuk gibi o yüzden çocuk rhatsız olmuyo

Sağol Çiçekçim.CanCan bu konuda da seni üzmeyecek anlaşılan,maşallah Küçük Beye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…