2009 Nisan Anneleri

1 yaşından sonra banyoya koyun,onu görsün yavaş yavaş alışsın diyor,ama kesinlikle oturtmak,zorlamak yok!
valla ege butun gün banyoda canım duşkabinine vuruyor içine girmek istıyor alınca aglıyor bir gün aldımm kucagım a girdim duşakabinin içine kapısını kapatmamı istedi paşa kapattık
deli gibi bekledıkkkk
ne olcak şimdi ddim bakıyor etrafa gülümsüyor sıpa dedim yaz gelsin yıkıcam seni burda şimdi soguk olmaz ddim....
beni ne allere sokuyorrrr

maşallahhhhh can canaaaaaaaa

iyi geceler kızlar
bu saatte ancak girebildim
umarım herkes iyidir biraz okuyayım bakalım neler olmuş.

maşallah ne yazmışınız ha 20 sayfam var kafadan,herkes ıyıdır ınşallah bu sayfada dıye gördüm çıçek maşallah cana,bende çok beğendım o kralıyet oturağını ama muallaktayız hala,ne alsak kullanmadı bunada yazık olmasın dıye sonuçta ıçıne ..... ama olsun yanı,gerçı klozete felanda adapte oluyor

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, demirim, oslem1907, Ayshe, dozkan+, ugly, huzur84

iyi geceler kızlar
demiri emzirdim
emerken memeden sürekli ağnı çekip öksürdü
yatırdım bi kaç kere daha öksürdü
şifayı kaptımı acaba ya burnundan hırıltılar geliyo
eşim mevsimseldir diyo inş. hasta olmaz
bnm burnum kurudu artık akmıyo atlattım çok şükür
yarına bişyim kalmaz sanırım
inş. demirde biran önce iyileşir

mrh kızlar mügecim inşallah demirede geçmez hemen atlatırsınız

ayy yaprak dokumune bakın ya fikret öğrendi aldattığını allah göstermesin ne kötü bi durum ya

bu arada çiçek maşallahhh cancana bende onun pembesine baktım şimdi, alsammı acaba ya kararsız kaldım

inşallah hasta degıldır demırcık.............

evet ya tugbaaa seni aldattım dedı o kaınla reklamra girdi sonra bıttımı hemenn

reklamlardan sonra bende bakamadım
kerem efendi yen uyudu bende onunla oyun oynamaktan uyutamıyorm çocuğum ya yok öpüyorum sıkıyorum
onunda canına minnet anca uyduu

yok yok böyle olmuyo ben çok yaşlıyım maşallah sizinde çeneler çok hızlı
sadece bugünü okuyacaktım aaa oku oku bitmedi pes ettim gidip yatıyorum.
herkese iyi geceler byyy

okumaktan yoruldum ya maşallah sıze yanı,aman aman nazar değmesın konuşun anacım razıyım
sultan geçmış olsun canım
melek tatlı rüyalar gör şeker
alıntılarım gıttı unuttum yıne ama olsun bende eksık kalmıım,boyum 1,75 kılom 70 ve göbışım var,gerı kalan her yerımden memnunum belkı yarın şu sarımsak çayına başlarım

yaşlımı peh dılek ya,sen kaçlısın bılmıyorum ama ben 77 lıyım yınede demıyorum ama bende yetışemıyorum doğru söylüyorsun,gözümden uyku akıyor valla bende kaçacam tatlı rüyalar öpüldünüz çok
melek yat anacım yat,sarıl sarıl yatkaydirigubbakcemile2

günlük palnlarımı yazdım yükledimm..

kızlar bazenn çok bunalıomm yaa..şu 2 ayda geçermi..??

ben sınıfımı geçermiyimm??

kpss yi kazanırmıyım..??

hayatım düzene girermii..bıktım öğrenciliktennnnn...çok zorrrr yaa..

tatile gitmek istiom..geldiğimde evime yakın bi okulda kdarolu veya sözleşmeli işe başlamak istiomm..hayal gibii geliooo..derss çalışamıyorummm...offffffffffffffffffffffffff...

zaten karnım ağrıyorrrr..hala yatamadımmmmm...(((

yarında daha zor bi günn..gerçi artık bugün olmuşş..

bide diyet yapacamm..yemeyince çok sinirli oluyomm ühühühühh(

burayıda günlük gibi kullandım biliom kızlar kusuruma bakmayın ama patladım yaa..kitap okumak istiom roman filann nerdee..

mesela eliff YAPBOZ dedii..nasıl ilgimi çektii..bayılırım kitap okumayaa ama hiçç vaktimm yokkk..

hele bugün buradada tam lak lak yaptım..tüm işler biriktii öffffffff...

neyse yatıyım barii...haftanın planını da cuma günü hazırlıycamm..

günaydın sanırım ilk günaydın benden

ayşecim plan demişsin de ne planı artık bilgisayar çıktısı planlar elde mi yazdırıyorlarr

kpss için dileklerine gelince inşallah atanırsın.. ömürboyu sınav çilesi çekiyoruz.. o derdi bende yaşadım 2007 de girdim kpss ye

o sene sınav yaklaşırken bir gün yumurta yapıyorum...
yumurtayı çöpe kırdım kabuğunu da tava ya atmışım :))
işte böyle bi stress
allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…