2009 Nisan Anneleri

canım istediği için değil gıcıklık olsun diye çıkıyo............
içinden gelmiyosa ben de yanında olmam...... belki asıklığım geçmeyecek ama olsun .........
neyse güzel yanı pın pın ı da aldı ben de buraya rahat rahat giriyom:) hehe

Ben de Miray uyandıktan sonra dışarı çıkardım biraz,Migros a gittik,oyuncaklar % 50 indirime girmiş,plastik salıncak vardı,15 TL ye,eşim alacak birazdan,(evden çıkabilirse?)Başka şeylerde vardı ama ben artık oyuncak almamaya karar verdim,hiç ilgisini çekmiyor çünkü,evdeki eşyalar daha eğlenceli geliyor,çekmece boşaltmak varken,kim oyuncak oynar dimi)

Yapma ya Deniz,gitmeyin mi diyorsun yani,yazın biz ızmir de Çandarlı var Dikiliye bağlı,oraya giderdik bekarken,oradan çok farklı değilse bana soğuk gelmez canım.

Ay bizim evde de ben üşengecim dışarı çıkmak konusunda,ya yorgun oluyorum ya da ev işi yapmam gerekiyor.Eşim de iş yapmama kızıyor,ama napiiim bir haftasonum var,çamaşır yıka,as,evi sil süpür,anca oluyor valla.
Her hafta tamam bundan sonra düzenli temizlikçi alacağım diyorum,ama işleri bitirince de amaaaan ne var ki,kendim yapıyorum diyorum.Bide tam istediğim gibi olmayınca içime de sinmiyor.

slm kızlar işte geldim burdayım:))
havaların ii olması bana yaramıyor ev boğuyor beni resmen
hep dışardayım ne olcak benim bu halim bilmem:))

kızlar selaaammm bende can oğlumu aldım dışarı çıktım bi kızla tnıştık onun da 11 aylık güzeller güzeli bi kızı vardı bayaa zaman geçirdik evlerimizi de yakınmış telefonlarımızı aldık iyi oldu ben çok yalnızım çünkü burda.

selam kızlar........

gerçekten bugün hava çok güzeldi bizde gezdik bakırköye gittik sahile indik güzel geçti şimdi anneme geldik .........

dün narbebe den chicco lite way puset sipariş etmiştim sabah geldi çok rahat hiç yormuyor.........

oh ne güzel bugün herkes kendini dışarı atmış.

hoşgeldin sultan.ben de aynı.hava güzel olunca evde durmak istemiyorum.ama istanbulda bi yerden bi yere gitmek çile resmen.bugün eve dönerken çok trafik vardı.gülfem arabada çıldırdı resmen.

çiçek sevindim arkadaş bulmana.

esra arabanızı güle güle kullanın.ben de pierre cardinin bastonunu aldım.gerçekten çok rahat.

ii akşamlarrr..

oluşla babamız markete gitmişlerdi geldilerrrr...geri gidiomm.

azcık takılırım diodum.halbuki giderken uzak biyere gidin demiştimmmmm....

akşam oldu herkes geldı bu gun gezme gunu desenıze ama ben temızlık yaptım akşam ustu seloşu alıp sahıle çıktık sadece bı gezelım dedım ıkı saat oyalanmısık babamız maca gıtmıstı bırazdan gelır onu beklıyoruz

cancan yenı arkadas bulmus ne guzel mırayda salıncak alınıyomus gule gule kullansın
yusufunda pusetı hayırlı olsun emelcım sende hıc canını sıkma o ağır vasıtadan bı tanede bende var canım gulerde gezmıs gulfemle ınsallah annesını uzmemıstır

seher ve güler sağolun canım çocuklar büyünce arabada durmak istemiyorlar puset ne kadra rahat olursa iyi oluyor........

haftaya cuma eşim geliyor pazar günü bizi alıp ankaraya gidicez eşim araçla gidelim diyor ama ankaraya araçla nasıl gidicem bilmiyorum yol haritalarına bi bakayım..

bende ondan aldım gerçekten rahat ama öününden geçen kemer kalın olsaymış daha iyi olurmuş

oo hadi ii olmuşş
saol gülercim
şu bi haftadır 1 kere yemek yaptım hep dışardaydık dünde gece 4 yattık ve 7de kalktım
çok yorgunum gez babam gez

iyi akşamlar herkese
bizde arkadaşıma gittik
özlemişiz birbirimizi 7 sene oldu
demiri sevdi ve çocuk yapmaya karar verdi :))))

sabah 6.30 da yola çıkıyoruz
bodrumdan görüşmek üzere

iyi geceler bol uykular

tekrar hayırlı yolculuk mugecım
selen bebek arabasında durmuyo malesef gecen puset alalım dedık bastonlardan denedık ondada durmadı bızde almamaya karar verdık yururyunce bbek arabasını ıstemıyolar ya
masallah sultan

çiçekcim çok sevindim
aynı durumdayım bnde 1 tane olsun yeter
pakımızda açıldı artık yeni arkadaşlar ediniriz

merhaba kızlar
bende güzel havadan faydalanamayanlardanım
öğlen demir uyandı yemeğini yedi çıkmaya hazırlanıyoduk biraz gezelim diye
hooop yine misafir baskını
valla sıkıldım artık severim misafiri ama benimkiler abarttı iyice
yakında çok fazla tanıdık akraba falan oturuyor burdan taşınacağım diye
ha gayret tekrar tekrar son ziyaretlerini yapıyolar
bide bizde alışkanlık ille yemek yenecek çaylar pastalar tam olacak
bir yandan da eşyaları yavaştan toparlıyayım havalandırayım diye ev dandini
yani kaçtı güzel bir gün daha of off

Eşim geldi şimdi, salıncağı almış.ılk baktığımızda bir sürü vardı,o zaman, alalım,belki kalmaz demiştim ,eşim de ,tabiii,insanlar bunu bekliyorlardı,kapışırlar şimdi diye dalga geçmişti.Şimdi geldi,diyor,sonuncuyu aldımmmmmmm!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…