maşalahh sanaaaaaaaaaaaaslmlar kızlar
bugn çook yoruldum evi temizledm
demiri gezdirdim alışveriş yaptım
yemek yaptım demiri yıkadım emzirdim uyttum
bide kendimide yıkadm ölü gibi uyurm artık tabi demir uyursa :)
bizde dün aldık convrse 22 numara lacivertBu arada Enes e converse ayakkabı aldım Çok şirin
Jokerden birikmiş paradan aldım
Bedava gibi geldi ama sonuçta o parayı da ben harcamıştım
Bi daha alıyım ama numarasını 20 yerine 22 alıyım diyorum.Kışa gelmeden o kadar büyürmü ki ayakları
Kullanamazsa büyük olur diye üzülürüm. Sizin bebişler kaç numara giyiyor?....
2 nci mayomuzda Kom oldu o da jokerden
mutlu yıllar.... hersey güzel olsun hayatınızdaaa
asun benım facebooktan resmimi bgnmiş... gecen gün... buraya neden girmiyor acaaaiyi akşamlar kimseler girmemiş bugün
aysundan haber alan varmı çok merak ettim bişeymi oldu acaba
günaydın kızlar. şirvan hoş geldin nasıl geçti tatil.
svegi selam canıum. eşinle düzeldimi aranız.
tatilin kötüsü olurmu canım . güzeldi..
sevgi nerde canım .. ben görmedim..
inşallah hafta sonu aralarındaki problemleri düzeltmişlerdir.
saol çiçekcim biz ilk defa hastalandık zormuş baya sesi de bir kalınlaştı sanki ergen oldu oğluşumsevgicim kuzunun hastalığına üzüldüm ama barışmanıza çok sevindim canım. Günaydın herkeseeeeeeee
geçmiş olsun canım.selam kızlar
selen anneme gitmişken girip bi selam vereyim dedim bugün arkadaşımın nikahı var ona gidicem birazdan
öncelikle kutlayamadığım bütün kuzucukların doğumgününü kutlarım. saglıklı uzun ömürler diliyorum hepsine aileleriyle.
kızlar bikaç gün önce çok kötü bişey oldu. selen bu ara yürürken çok düşmeye başladı önceden daha güzel yürüyodu. neyse tam dışarı çıkıcaktık. selen kapının yanında bi düştü ağzını tahta koltuğuna çarptı. ben o anda bittim zaten. ağzı kan doldu. dişlerimi gitti noldu göremiyorum da. hemen annemleri aradım hastaneye gittik. dudağı patlamış. şişti baya. bi de damağı yarılmış gibi. ama diikş atmadılar.şimdi daha iyi
çok dikkatli olun kızlar. hala aklıma geldikçe o an içimden bişey kopuyo.
bu arada güzel ecrinimin de bugün doğumgünüymüş kutlu olsun bebeğim. güzel ailenle mutlu bi ömür diliyorum sana.
Uzun zamandır saçımı boyatacaktım. Nihayet bugün boyattım.
9 sene sarı saçla geçirdim. 2 sene kendi saçımla kaldıktan sonra kendimi tekrar sarı yaptım.
Saçımın üstüne röfle. Çok sık atıldığı için mi bilmiyorum alışamadım. 3-5 saat kuaförde geçirip
sıkıntıdan patladıktan sonra şimdi de boyatmasaydım mı acaba diyorum
Offff neyse yarın alışırım heralde.....
Bu arada Enes e converse ayakkabı aldım Çok şirin
Bi daha alıyım ama numarasını 20 yerine 22 alıyım diyorum.Kışa gelmeden o kadar büyürmü ki ayakları
çok güzel bi ailen var canım. maşallah allah bozmasın
biz ise odun eşimle tartıştık.. yani tartışmadık da bana akşamüstü dışarı çıkalım dedi uyuşuk uykusundan fedakarlık edemedi ben de surat yaptım şimdi bi öfkeyle kalktı iyi hadi gidelim dedi pın pın ı giydirdi sırf çıkmış olmak için parka gidecek:) geliyo musun dedi ben de hayır dedim... akşam akşam sinir etti aldı pın pın ı çıktı................. odun işte........
Ay bizim evde de ben üşengecim dışarı çıkmak konusunda,ya yorgun oluyorum ya da ev işi yapmam gerekiyor.Eşim de iş yapmama kızıyor,ama napiiim bir haftasonum var,çamaşır yıka,as,evi sil süpür,anca oluyor valla.
Her hafta tamam bundan sonra düzenli temizlikçi alacağım diyorum,ama işleri bitirince de amaaaan ne var ki,kendim yapıyorum diyorum.Bide tam istediğim gibi olmayınca içime de sinmiyor.
evet cnm benim, evet düzeldi ama çocuk hasta olunca ateşlendi boğazı filan dr a götürdük ilaç verdiler 37.7 di havluya filan sardılar ilaç verdiler çocuğum ilk antibiyotik ve hastalığı geçirmiş oldu şimdi daha iyice düzeni bozuldu diye oldu sanırım.
evet cnm benim, evet düzeldi ama çocuk hasta olunca ateşlendi boğazı filan dr a götürdük ilaç verdiler 37.7 di havluya filan sardılar ilaç verdiler çocuğum ilk antibiyotik ve hastalığı geçirmiş oldu şimdi daha iyice düzeni bozuldu diye oldu sanırım.
Uzun zamandır saçımı boyatacaktım. Nihayet bugün boyattım.
9 sene sarı saçla geçirdim. 2 sene kendi saçımla kaldıktan sonra kendimi tekrar sarı yaptım.
Saçımın üstüne röfle. Çok sık atıldığı için mi bilmiyorum alışamadım. 3-5 saat kuaförde geçirip
sıkıntıdan patladıktan sonra şimdi de boyatmasaydım mı acaba diyorum
Offff neyse yarın alışırım heralde.....
Bu arada Enes e converse ayakkabı aldım Çok şirin
ana melek tam beni yazmış ..
ben geldim.
güzeldi. herşey.. yedik , içtik, gezdik.
son gece baran ateşlendi. bayağı bir korktum.
sabah 6 da yola çıkacaktık.
baran 3te bir baktım yanıyor. 37,5 , şurup verdik. kustu.
dedim eyvah ...
sonra fitil verdim. soydum yatırdım.
sabaha allaha şükür bişeyi yoktu.
7de yola çıktık. yavaş yavaş gezerekten eve geldik. 22:30
baran bey artık son 1-2 saat sıkıldı. sonrada yavru ceylan uyudu.. kaldı.
ana melek tam beni yazmış ..
ben geldim.
güzeldi. herşey.. yedik , içtik, gezdik.
son gece baran ateşlendi. bayağı bir korktum.
sabah 6 da yola çıkacaktık.
baran 3te bir baktım yanıyor. 37,5 , şurup verdik. kustu.
dedim eyvah ...
sonra fitil verdim. soydum yatırdım.
sabaha allaha şükür bişeyi yoktu.
7de yola çıktık. yavaş yavaş gezerekten eve geldik. 22:30
baran bey artık son 1-2 saat sıkıldı. sonrada yavru ceylan uyudu.. kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?