günaydın..
giremedim bi kaç gündür..teyzeleri kağan hasta olduu..hemde fena..gece 2 de acİle gittik..
2 gün üst üste pikniğe gidince hava çarpmış çok fena ateşlenioo..burnu akıyor..dün gece kotuk altından 39 çıktı..nasıl panik olduım..
öpüyorum herkesi..uykusuzluktan ölüyomm..dua edin teyzeleri..
günaydın..
giremedim bi kaç gündür..teyzeleri kağan hasta olduu..hemde fena..gece 2 de acİle gittik..
2 gün üst üste pikniğe gidince hava çarpmış çok fena ateşlenioo..burnu akıyor..dün gece kotuk altından 39 çıktı..nasıl panik olduım..
geçmişi okuyamıyorum arkadaşlar.
hasta oldum burnum tıklı.
dünde dernekten arkadaşlar geldi.çok yoruldum
irfan çok deli yatmaya başladı yatağın içinde her türlü konumda uyuyor bende üzeri açılıyor diye sürekli uyanıyorum
kızlar günaydın.
2 gündür rahatsızım.boğazım enfeksiyon kapmış.serum yedim.şimdi de antibiyotik kullanıyorum.
Sizler nasılsınız.
geçmiş olsungünaydın..
geçmişi okuyamıyorum arkadaşlar.
hasta oldum burnum tıklı.
dünde dernekten arkadaşlar geldi.çok yoruldum
irfan çok deli yatmaya başladı yatağın içinde her türlü konumda uyuyor bende üzeri açılıyor diye sürekli uyanıyorum
günaydın..
geçmiş olsun bebişine..........................
eşim 15 gün denizli de görevlii...
özledim bile..
allah kavustursun esen
allah kavuştursun canım..........................
günaydın kızlar bu arada....................................
izmirli katıl yakalanmıs kızlar bodrumda hemede sabaha karsı otelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?