2009 Nisan Anneleri

kiloya takılmayın kızlarr. oğlum (hep oğlumdan bahsediyom ama) çok zayıftır. çöp gibi. ama bünyesi kuvvetlidir maşallah. kolay kolay hasta olmaz. neçe tombik çocuklar var bakıyom hep hasta. şişme tombikler

DatluCadu, oslem1907, Esennn, ssengun, TugbaEcrin, sev_rey

melek yapıyodu hep yoklamayı ama bugünde ben yapıyım

sağol canım..
yemesi düzeldimi. bana oğlum hiç büyüyemeyecek gibi geliyoda
normal yiyor ama.. yasitlarına göre az ve dikkatli yiyor..
gerçi o spor yapıyor ve kaslı olmak istediği için..
yediklerine dikkat ediyor bu yasta daha.. obez olmaktan korkuyor yasitları hep öyle olduğu için..
fast food yemez mesela..

obez olmasınlarda..

saol bilgecim,ayran içmiyor ,yoğurt çorbası yemez
sadece bir kaşık kahvaltı mamasına katabiliyoruz
eğer fazla koyarsak kokusundan onuda yemez
cin oğlum benim

en doğrusunu yapıyomuş. ben abur cuburcuyumdur. erende bayılıyo sayemde evde bi çekmece abur cubur bulunur. ama artık almayacam. oğluma kötü örnek oluyom. suedanın bisküvileride orda. oda öğrenmiş. gidiyo çekmeceyi açıp bisküvi yiyokaydirigubbakcemile3

canım yoğurdu meyveli olarak yapsan
yada dışardaki meyveli yoğurtlardan alsan
yemek,çorbasına katabilirsin
ege bazen azda olsa ayran içiyor böyle deneyebilirsin
sütlaç,muhallebi,yada nescuik
ben hep denedim bunları

corbayada koya bılırsınız yoğurdu kızlar yada bebe bıskuvısıyle karıstırabılırsınız

saol bilgecim,ayran içmiyor ,yoğurt çorbası yemez
sadece bir kaşık kahvaltı mamasına katabiliyoruz
eğer fazla koyarsak kokusundan onuda yemez
cin oğlum benim

maşallah bu yaşta bu ne burun. :sinifsinif:

ayyy karısına çok çektircek desene

kızlar sapığın yakalanmasına çok sevındım,rabbım korusun hepımızı
geçmış olsun herkese ne bu kırgınlık hastalık ya bahar çarptı galıba,bebışlerımızde hemen ıyıleşsın annelerıde
kötü bır akşamdı pascal erkek kardeşımı ısırdı elınden,hıç yaptığı bırşey değıl oysa allahtankı aşıları tam
ecede gece bütün bır çığlık sonra uyku çığlık uyku derken sabahladık anlamadım bışey önce ama ndenı sabah anlaşıldı ıshal olmuşuz şu ılaç dengeyı tutturamadı 1 gün yapmıyor ıkıncı gün ıshal demekkı karnı ağrıdıkça ağlıyordu kuzum
ben kaçtım kendıme gelmem ıçın kahve ıçmem lazım acuk kuzum uyumuşken

bir geçmiş olsun daha. umarım bu son geçmiş olsunumuzdur

beni de 11 12 yasarındayken baldırımdam köpek ısırmıştı.
can havliyle elerimle köpeğin ağzını acmaa calişmiştim..bırakmamıştı çünkü baldırımı

günaydınnn
denize gülere ve kaan a çok geçmiş olsun
aysuncum inan hep aklımdasın allahım diyorum bizim çocuklara iştah ver keşke sana yardımcı olabilsem elife ben sabah kahvaltısında tereyağlı sütlü patates püresi hazırlıyorum içine kaşar rendeleriyorum yumurtayıda haşlayıp rendeliyorum tadı baya güzel oluyor baya yiyor bu aralar onu dene istersen

geçmiş olsun bebişine canım.............................

bizimkide yarım börek yedi zorla sürekli aynı şeylerden sıkılıyolar,sonra sütle irmikli muhallebi yaptım üzerine toz ceviz ve tarçınla onu yedi irmik bebeklere çok faydalı kızlar özellikle hasta bebişlere irmikli muhallebiyi önerebilirim genelde yerler...........................

yoğurda bal katabilirsin hemde boyu uzatıyomuş diye duydum........................

teşekkürler kızlar serçe parmağı tırnakla beraber hemde ya bayağı kalkmış,düşecek tırnak çünkü morarmış,kendımı öyle suçlu hıssedıyorumkı ama olacağın önüne geçılmıyor ışte,bılge zaten tuzu bıberı oldu kardeşımede çünkü onuda küçükken köpek kovaladığı ıçın kolunu kırmıştı elımı sürmem artık dıyor:sinifsinif:

dün arkadaşım geldi eliften 2 ay küçük oğlu var maşaallah nasıl iştahlı elifin elinden alıp hızlıca yiyor çubuğuki o yemesin tv de yemek programı görünce yapıştı mama mama diye annesi diyor bizde öğün müğü yok sürekli yiyor dedim daha ne istiyosun ben o kadarındada değilim ama hayran kaldım

beni küçüğkken çok köpek ısırdı.

beni de 11 12 yasarındayken baldırımdam köpek ısırmıştı.
can havliyle elerimle köpeğin ağzını acmaa calişmiştim..bırakmamıştı çünkü baldırımı

ay inanmıyorum kızlar ya korkunç.........................

vay yaratıcı analık bu olsa gerek...........................

düşsün canım tekrar çıkar ,büyük oğlumunda düşmüştü tırnağı bende çok üzülmüştüm...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…