2009 Nisan Anneleri

beni de 11 12 yasarındayken baldırımdam köpek ısırmıştı.
can havliyle elerimle köpeğin ağzını acmaa calişmiştim..bırakmamıştı çünkü baldırımı

ne cesaret senı tebrık edıyoruk valla ben çok korkardım küçükken köpeklerden,eskıden ayı gezdırırlerdı sokakta sırtlarını çığnetırlerdı ben nasıl kaçardım benı yıyecek zannederek,kuştanda korkardım ne yapacağı bellı olmaz dıye küçük ya,ne korkakmışım ben

yeliz tarifin değişikmiş yarında bunu denicem canım
peki yumurtayı bütün olarak mı veriyorsun?
dediğini arkadaşımda bana hep söylüyor'sana yardım etmek istiyorum ama nasıl olucağını bilmiyorum'
başka değişik tariflerin varsa bekliyorum....

irmikli muhallebinin tarifini yazar mısın canım bunuda denesem iyi olur

ay yeliz aynennn
pazartesi arkadaşlar bendeydi
bebekleri mükemmel yiyiyor 2 dk.da tabak temiz
ne önlük nede ıslak mendil kullanıyor öğün vakti
biz önlüğü aşıp kıyafetimizi bile batırıyoruz

tv ye yapışıp mama mı diyo:roflol:

ayyy. çok geçmiş olsun tekrardan.

bende gürk olan tavuktan ve horozdan ayrıca kazdan çok korkarım. kümes hayvanları kısaca. küçükken çok iyi hatırlıyom hastaydım. aşırı ateşim vardı. rüyamda sürekli kaz görmüştüm. ayy bide hindiden çok korkarım.

dayımlar tv izlemeyegiderdim. culuk (hindi)ları vardı. korkudan eve giremez geri dönerdim.

ayyy çok tırsık bi çocukmuşum.

ya ben onu denedim patets püresini ama yemedi.

aysuncum tereyağ süt patatesi içine azıcık irmik ve kaşarı atıp pişiriyorum haşladığım yumurtayıda içine rendeleliyorum pişince içine bazen ekmek doğruyorum azıcıkta tuz yiyor bunu tadı güzel oluyor zaten

bende irmiği sütle pişirmiştim. içine yumurtada kırılabilir. ama be kırmamıştım. sonra üzerine havuç rendelemiştim.üzerinde toz ceviz.

bu bi ikramdı arkadaşta yemiştik. suedad da beğenmişti evde de denedim yedi baya

ben çıkıyom arkadaşlar. herkezlere afiyet olsun. bebişlerinizde sizi üzmeden yesiler büyüsünler gari inşallah

yumurtanın beyazını ayrı yıyor bızımkı,sarısınıda bısküvı,labne peynır,ve pekmezle karıştırıyorum 2 günde bırde ıçıne cevız ezıyorum severekmı yıyor pek sayılmaz ama yıyor,bu sabah domates yedı çatala özenıyor ama yarısı yerde:kedi:

ege uyandı doyurmaya çalışıcam
sonra parka gidicez çıkmışkende irmik alıcam
yeliz bu tarif işe yarar umarım

bu irmik tarifi de güzele benziyor bunuda denicem
hatta buna küçük meyve parçaları bile koyulabilir
başka değişik tariflerede açığız....

:) küçüktüm..
ben de deniyeceğim..

selam kızlar ay bizde macera bitmiyor zerenimo ağızında emzik varken düştü dudağını patlattı nasıl kanadı varya aklım çıktı zeynep hanımında durup dururken ayağı şişti hiç bir incinme burkulma yok bugün dr gittik demezmi böbrek fonksiyonlarından yada bazı proteinlerin eksikliğinden olabilir diye kan verdik 2 de sonuç çıkacak bakalım ne zor çocuklar oldu bunlar ya

Geçmiş olsun özlemcim,

saolun kızlar meyveli yoğurdu ve meyve ile karıştırmayı denedim
dediğim gibi çorbasınıda içmiyor zaten
1-2 hft vermim tadını unutsun sonra yer dedim onuda yapmadı.

geçmiş olsun bebişlerine canım......................................

kızlar bugünde kırmızı mercimek çorbasına küçük köfteler yapıp attım.............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…