beni de 11 12 yasarındayken baldırımdam köpek ısırmıştı.
can havliyle elerimle köpeğin ağzını acmaa calişmiştim..bırakmamıştı çünkü baldırımı
dün arkadaşım geldi eliften 2 ay küçük oğlu var maşaallah nasıl iştahlı elifin elinden alıp hızlıca yiyor çubuğuki o yemesin tv de yemek programı görünce yapıştı mama mama diye annesi diyor bizde öğün müğü yok sürekli yiyor dedim daha ne istiyosun ben o kadarındada değilim ama hayran kaldım
teşekkürler kızlar serçe parmağı tırnakla beraber hemde ya bayağı kalkmış,düşecek tırnak çünkü morarmış,kendımı öyle suçlu hıssedıyorumkı ama olacağın önüne geçılmıyor ışte,bılge zaten tuzu bıberı oldu kardeşımede çünkü onuda küçükken köpek kovaladığı ıçın kolunu kırmıştı elımı sürmem artık dıyor:sinifsinif:
ne cesaret senı tebrık edıyoruk valla ben çok korkardım küçükken köpeklerden,eskıden ayı gezdırırlerdı sokakta sırtlarını çığnetırlerdı ben nasıl kaçardım benı yıyecek zannederek,kuştanda korkardım ne yapacağı bellı olmaz dıye küçük ya,ne korkakmışım ben
günaydınnn
denize gülere ve kaan a çok geçmiş olsun
aysuncum inan hep aklımdasın allahım diyorum bizim çocuklara iştah ver keşke sana yardımcı olabilsem elife ben sabah kahvaltısında tereyağlı sütlü patates püresi hazırlıyorum içine kaşar rendeleriyorum yumurtayıda haşlayıp rendeliyorum tadı baya güzel oluyor baya yiyor bu aralar onu dene istersen
yeliz tarifin değişikmiş yarında bunu denicem canım
peki yumurtayı bütün olarak mı veriyorsun?
dediğini arkadaşımda bana hep söylüyor'sana yardım etmek istiyorum ama nasıl olucağını bilmiyorum'
başka değişik tariflerin varsa bekliyorum....
1 su bardağı süte 4 talı kaşığı kadar irmik,biraz şeker koyuyorum pişiriyorum üzerine toz ceviz ve tarçın atıyorum,göz kararı yapıyorum işte canım.......................
:) küçüktüm..ne cesaret senı tebrık edıyoruk valla ben çok korkardım küçükken köpeklerden,eskıden ayı gezdırırlerdı sokakta sırtlarını çığnetırlerdı ben nasıl kaçardım benı yıyecek zannederek,kuştanda korkardım ne yapacağı bellı olmaz dıye küçük ya,ne korkakmışım ben
ben de deniyeceğim..aysuncum tereyağ süt patatesi içine azıcık irmik ve kaşarı atıp pişiriyorum haşladığım yumurtayıda içine rendeleliyorum pişince içine bazen ekmek doğruyorum azıcıkta tuz yiyor bunu tadı güzel oluyor zaten
yeliz tarifin değişikmiş yarında bunu denicem canım
peki yumurtayı bütün olarak mı veriyorsun?
dediğini arkadaşımda bana hep söylüyor'sana yardım etmek istiyorum ama nasıl olucağını bilmiyorum'
başka değişik tariflerin varsa bekliyorum....
1 su bardağı süte 4 talı kaşığı kadar irmik,biraz şeker koyuyorum pişiriyorum üzerine toz ceviz ve tarçın atıyorum,göz kararı yapıyorum işte canım.......................
selam kızlar ay bizde macera bitmiyor zerenimo ağızında emzik varken düştü dudağını patlattı nasıl kanadı varya aklım çıktı zeynep hanımında durup dururken ayağı şişti hiç bir incinme burkulma yok bugün dr gittik demezmi böbrek fonksiyonlarından yada bazı proteinlerin eksikliğinden olabilir diye kan verdik 2 de sonuç çıkacak bakalım ne zor çocuklar oldu bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?