2009 Nisan Anneleri

ah canım benimmmmm kıyamam prensesime çok geçmiş olsun özicim çıkar ama mutlaka üzülme neler gelecelk daha başımıza bakalım
1 yaşındaki bebeklerin günlük öğün sayısı nedir?
netten araştırdım ama her sayfa birbirinden farklı

canım bizim kızlarda yemiyo yemek dr 4 saat arayla ver dedi bizde sabah kahvaltısıyla öğle yemegi arasındaki meyveyi kaldırdık bayğı faydalı oldu

selam kızlar.........sadece son sayfayı okuyabildim şenaycım geçmiş olsun özlem sizede bişey olmuş sanırım geçmiş olsun benim bel fıtığım var şu ara bayağı arttı ağrısı yusufunda 3 gündür heryerinde kırmızı nokta gibi bişeyler çıktı ben daha doktora götüremedim halim yok götürmeye ..........

yusuf bildiğiniz bir ateş parçası oldu dur durak yok acaip yaramaz bişey oldu ama çok tatlı benim oğlum yapışık ikiz gibi yaşıyoz ve benim bel gitti .........

cuma günü eşim geliyor bu hafta allah nasip ederse ankaraya gidiyoruz .......

şenay çok geçmış olsun canım,pışırıyorlar bızı şenay pışırıyorlarda nasıl,ağlarken onlar bızden de gıdıyor ışte,merak etme ecenın değıl çıkan tırnak erkek kardeşımın,allahım esırgesın mınık bebeklerımızı,tahlıl sonuçları ıyı çıkacak şenay hıç merak etme dualarım zeyneple ve senınle,zerenımınde hemen kapansın dudağındakı patlak,öp benım yerıme

Geçmiş olsun özlemcim,

saolun kızlar meyveli yoğurdu ve meyve ile karıştırmayı denedim
dediğim gibi çorbasınıda içmiyor zaten
1-2 hft vermim tadını unutsun sonra yer dedim onuda yapmadı.
teşekkürler canım
canım sızede geçmış olsun çok,bel ağrısıda kötü bılırım,allah yardımcın olsun,yusuf acaba alerjımı oldu

gecmişolsun cnm

gecmiş olsun egede nasıl yatıyor bi görsenız kafayı bi oraya bi buraya atıyor yataktaa
evet üstlri açılıyor ya malesefff

kızlar günaydın.
2 gündür rahatsızım.boğazım enfeksiyon kapmış.serum yedim.şimdi de antibiyotik kullanıyorum.
sizler nasılsınız.
gecmiş olsun
eşim 15 gün denizli de görevlii...
özledim bile..
allah kavuştur

izmirli katıl yakalanmıs kızlar bodrumda hemede sabaha karsı otelde
evet ya sorma insan sıkılıyor evet bodrumda yakalanmış şükürr....

ay yeliz aynennn
pazartesi arkadaşlar bendeydi
bebekleri mükemmel yiyiyor 2 dk.da tabak temiz
ne önlük nede ıslak mendil kullanıyor öğün vakti
biz önlüğü aşıp kıyafetimizi bile batırıyoruz
ege hayatta önlük istemıyor önlüksüz yıyoruzzzzzzz üsttü başı yemek oluyorr

gecmiş olsun cnm allahım sana kat ve kat yardım etsin...

gecmiş olsun hayırlı yolculuklarrrr

HERKESE SLM bu arada ben kacayım yemek yapıcam ege uyurken hepiniz ve kuzucukları öpt...

EsraCım bizde de küçük küçük noktalar halinde iki elinde vardı
dr.krem verdi ve bol bol losyon sürün nemlendirin dedi, bizimki
güneşten oldu

eçmiş olsun canım kıyamam.
insallah bişi çıkmaz.

sevgicim bu ara fazla güneşte yok ama anlamadım yusuf benim gibi çok alerjik yapısı var zyrtec damla veriyorum ama bi faydası olmadı yarın dr götürcem ben kızamıka benzettim ama ateş falan yok.....

sizin kuzular katı gıdaları yiyor mu yusuf ısırıyor ve diliyle atıyor acaba ne zaman yemeye başlıycak?

kızamık aşısından sonraki haftalarda böyle döküntüler olabiyo sanırım

yazarım hemen özicim merak etme

geçmişi biraz okudum hala iştahsızlıklar devam ediyor aman çok zor bir durum çok şükür ben o olayı atlattım yusuf hala aynı bende eğer aç olsa yer diye kendimi teselli ettim ve iyi geldi yusuf büyüdükçe yemek yedirmek daha zorlaştı çünkü sürekli hareket halinde eli ayağı sürekli meşgul .......

sokak kapısına aşık kapı çalınca bağıra bağıra gidiyor ve açmaya çalışıyor sokak kedisi oğlum benim.....

hastalanan herkese geçmiş olsun nazar değdi topiğe herkes döküldü.
benim arkadaşım doğum yapmış ama nasıl yaptı bilgim yok. eşiyle çok konuşamadım akşama inşallah görmeye gidicez.

geçmiş olsun şenay. sonuçlar temiz çıkar inş.

kızamık çıkarıyo olmasın.

hastalanan herkese geçmiş olsun nazar değdi topiğe herkes döküldü.
benim arkadaşım doğum yapmış ama nasıl yaptı bilgim yok. eşiyle çok konuşamadım akşama inşallah görmeye gidicez.

allah kurtarmış hayırlı olsun. nisan anneleri olarak selamımızı söyle bari

Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, sev_rey, NAVRIS+, şen_ay, AysunEge, huzur84, aliye83

şenay facede resimlere bayıldım kızceler masal diyarında fıstıklar maşallahh
hele o yedi cücelerın yanına koymuşsun onlarıı süperler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…