ah canım benimmmmm kıyamam prensesime çok geçmiş olsun özicim çıkar ama mutlaka üzülme neler gelecelk daha başımıza bakalımteşekkürler kızlar serçe parmağı tırnakla beraber hemde ya bayağı kalkmış,düşecek tırnak çünkü morarmış,kendımı öyle suçlu hıssedıyorumkı ama olacağın önüne geçılmıyor ışte,bılge zaten tuzu bıberı oldu kardeşımede çünkü onuda küçükken köpek kovaladığı ıçın kolunu kırmıştı elımı sürmem artık dıyor:sinifsinif:
1 yaşındaki bebeklerin günlük öğün sayısı nedir?
netten araştırdım ama her sayfa birbirinden farklı
teşekkürler canımGeçmiş olsun özlemcim,
saolun kızlar meyveli yoğurdu ve meyve ile karıştırmayı denedim
dediğim gibi çorbasınıda içmiyor zaten
1-2 hft vermim tadını unutsun sonra yer dedim onuda yapmadı.
canım sızede geçmış olsun çok,bel ağrısıda kötü bılırım,allah yardımcın olsun,yusuf acaba alerjımı olduselam kızlar.........sadece son sayfayı okuyabildim şenaycım geçmiş olsun özlem sizede bişey olmuş sanırım geçmiş olsun benim bel fıtığım var şu ara bayağı arttı ağrısı yusufunda 3 gündür heryerinde kırmızı nokta gibi bişeyler çıktı ben daha doktora götüremedim halim yok götürmeye ..........
yusuf bildiğiniz bir ateş parçası oldu dur durak yok acaip yaramaz bişey oldu ama çok tatlı benim oğlum yapışık ikiz gibi yaşıyoz ve benim bel gitti .........
cuma günü eşim geliyor bu hafta allah nasip ederse ankaraya gidiyoruz .......
gecmişolsun cnmgünaydın..
giremedim bi kaç gündür..teyzeleri kağan hasta olduu..hemde fena..gece 2 de acİle gittik..
2 gün üst üste pikniğe gidince hava çarpmış çok fena ateşlenioo..burnu akıyor..dün gece kotuk altından 39 çıktı..nasıl panik olduım..
öpüyorum herkesi..uykusuzluktan ölüyomm..dua edin teyzeleri..
gecmiş olsun egede nasıl yatıyor bi görsenız kafayı bi oraya bi buraya atıyor yataktaageçmişi okuyamıyorum arkadaşlar.
hasta oldum burnum tıklı.
dünde dernekten arkadaşlar geldi.çok yoruldum
irfan çok deli yatmaya başladı yatağın içinde her türlü konumda uyuyor bende üzeri açılıyor diye sürekli uyanıyorum
gecmiş olsunkızlar günaydın.
2 gündür rahatsızım.boğazım enfeksiyon kapmış.serum yedim.şimdi de antibiyotik kullanıyorum.
sizler nasılsınız.
allah kavuştureşim 15 gün denizli de görevlii...
özledim bile..
evet ya sorma insan sıkılıyor evet bodrumda yakalanmış şükürr....izmirli katıl yakalanmıs kızlar bodrumda hemede sabaha karsı otelde
ege hayatta önlük istemıyor önlüksüz yıyoruzzzzzzz üsttü başı yemek oluyorray yeliz aynennn
pazartesi arkadaşlar bendeydi
bebekleri mükemmel yiyiyor 2 dk.da tabak temiz
ne önlük nede ıslak mendil kullanıyor öğün vakti
biz önlüğü aşıp kıyafetimizi bile batırıyoruz
gecmiş olsun cnm allahım sana kat ve kat yardım etsin...selam kızlar ay bizde macera bitmiyor zerenimo ağızında emzik varken düştü dudağını patlattı nasıl kanadı varya aklım çıktı zeynep hanımında durup dururken ayağı şişti hiç bir incinme burkulma yok bugün dr gittik demezmi böbrek fonksiyonlarından yada bazı proteinlerin eksikliğinden olabilir diye kan verdik 2 de sonuç çıkacak bakalım ne zor çocuklar oldu bunlar ya
gecmiş olsun hayırlı yolculuklarrrrselam kızlar.........sadece son sayfayı okuyabildim şenaycım geçmiş olsun özlem sizede bişey olmuş sanırım geçmiş olsun benim bel fıtığım var şu ara bayağı arttı ağrısı yusufunda 3 gündür heryerinde kırmızı nokta gibi bişeyler çıktı ben daha doktora götüremedim halim yok götürmeye ..........
yusuf bildiğiniz bir ateş parçası oldu dur durak yok acaip yaramaz bişey oldu ama çok tatlı benim oğlum yapışık ikiz gibi yaşıyoz ve benim bel gitti .........
selam kızlar ay bizde macera bitmiyor zerenimo ağızında emzik varken düştü dudağını patlattı nasıl kanadı varya aklım çıktı zeynep hanımında durup dururken ayağı şişti hiç bir incinme burkulma yok bugün dr gittik demezmi böbrek fonksiyonlarından yada bazı proteinlerin eksikliğinden olabilir diye kan verdik 2 de sonuç çıkacak bakalım ne zor çocuklar oldu bunlar ya
sevgicim bu ara fazla güneşte yok ama anlamadım yusuf benim gibi çok alerjik yapısı var zyrtec damla veriyorum ama bi faydası olmadı yarın dr götürcem ben kızamıka benzettim ama ateş falan yok.....
sizin kuzular katı gıdaları yiyor mu yusuf ısırıyor ve diliyle atıyor acaba ne zaman yemeye başlıycak?
selam kızlar ay bizde macera bitmiyor zerenimo ağızında emzik varken düştü dudağını patlattı nasıl kanadı varya aklım çıktı zeynep hanımında durup dururken ayağı şişti hiç bir incinme burkulma yok bugün dr gittik demezmi böbrek fonksiyonlarından yada bazı proteinlerin eksikliğinden olabilir diye kan verdik 2 de sonuç çıkacak bakalım ne zor çocuklar oldu bunlar ya
selam kızlar.........sadece son sayfayı okuyabildim şenaycım geçmiş olsun özlem sizede bişey olmuş sanırım geçmiş olsun benim bel fıtığım var şu ara bayağı arttı ağrısı yusufunda 3 gündür heryerinde kırmızı nokta gibi bişeyler çıktı ben daha doktora götüremedim halim yok götürmeye ..........
hastalanan herkese geçmiş olsun nazar değdi topiğe herkes döküldü.
benim arkadaşım doğum yapmış ama nasıl yaptı bilgim yok. eşiyle çok konuşamadım akşama inşallah görmeye gidicez.
melek serı katıl yakalndı haberın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?