size bir soru bizim kız pek süt içmiyor gece içiriyorum bazen ama o zaman da sabaha acıkmıyor kahvaltıyı etmiyor ne yapayım hangisi daha önemli. bide gece zaten beni emiyor. az olsa da süt ihtiyacını ordan mı alıyor acaba. sütüm çok az
yoğurt peynir yiyor bu arada
selam kızlar.........sadece son sayfayı okuyabildim şenaycım geçmiş olsun özlem sizede bişey olmuş sanırım geçmiş olsun benim bel fıtığım var şu ara bayağı arttı ağrısı yusufunda 3 gündür heryerinde kırmızı nokta gibi bişeyler çıktı ben daha doktora götüremedim halim yok götürmeye ..........
geçmiş olsun canım yaaaaaaaa ne oldu bize ya sürekli geçmiş olsun diyoruz kim hasta kim iyileşti unuttunm valla..............................
size bir soru bizim kız pek süt içmiyor gece içiriyorum bazen ama o zaman da sabaha acıkmıyor kahvaltıyı etmiyor ne yapayım hangisi daha önemli. bide gece zaten beni emiyor. az olsa da süt ihtiyacını ordan mı alıyor acaba. sütüm çok az
yoğurt peynir yiyor bu arada
kahvaltıyı geç yaptır canım..........................................
selamlar kızlar hasta olan tüm bebek ve annelere geçmiş olsun....500 cc içmeleri gerekn süt miktarı değil mi kızlar neden çok anlamadım....ben idile erken kalkarsa kahvaltı vermiyorum hemen ...yani 7 de kalkmışsa kahvaltı yok süt var sonra 10 da kahvaltı ediyor...sadece akşam verirsek 200 cc süt oluyor çünkü...idilde ortalama 500-600 cc tüketiyor..bazen 700 cc bile içiyor...
aynen bende öle yapıyorım.........................................
bizde cd var gece bahçesiTombliboo hombliboo onlar da çok tatlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?