bilge mali yolladım
eger çıkmazsa fotolar söylersin
sultan kereme aldığın pusetten memnunmusun
geç bile kalmışsın canım 4 aylı fln deldirilir bizde sonra çocuk hiç zorlanmaz...........
dün doğum yapan arkadaşı görmeye gittik. yasoş kocaman olmuş ya. yanyana gelince inanamıyor insan.
ay arkadaşım da bir naz bir naz normal yaptı ama bin pişman. çok zormuş deyip duruyordu. bebeğe bile bakmamış hiç ilk doğduğunda. :)
bide hemşire kendisi. geçer unutursun diyorum. asıl doğumdan sonrası daha zor. bebeğe bakmak hele hastalandığında, doğurmak ne ki...
canım allah kavuştursun en uzun ayrılığınız bu olsun,eşını doğum günü kutlu olsunbugün eşimin doğum günü ama o denizli de ben burda..
meriç büyük olsa anneme bırakır atlar giderdim..
süpris yapardım ....
Amin,Amin çoooook zor çoookamin allah kimseyi ayırmasın..
ben deldırmeyecm nasıl olsa benım ıstemedığım kadar deldırecek,bıde bızımkı çok oynar kulağıyla gerek yok atraksıyona hemde bu ara....meriçin kulağını nezaman deldirsem acaba...
fikri olan var mı..
günaydın canımgünaydın
geçmış olsun melekKonuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, sev_rey, yaSelin, resolve31, SEAASIA, DatluCadu
şirvan raporu aldı herhalde gitmedi....
benımde bademcıklerım felaket şişti yutkunamıyorum bugun doktora gıdecegım......
su içmek bile ölüm.......
ohhh allah kurtardı,analı babalı büyüsün ınşallah,çok zor oldu dememkkı doğumu selın,kuzenımde görmek ıstememıştı bebeğını ama çok kısa sürdü,hafıfleyınce ağrıları hemen aldı çok korkmuştukdün doğum yapan arkadaşı görmeye gittik. yasoş kocaman olmuş ya. yanyana gelince inanamıyor insan.
ay arkadaşım da bir naz bir naz normal yaptı ama bin pişman. çok zormuş deyip duruyordu. bebeğe bile bakmamış hiç ilk doğduğunda. :)
bide hemşire kendisi. geçer unutursun diyorum. asıl doğumdan sonrası daha zor. bebeğe bakmak hele hastalandığında, doğurmak ne ki...
bızım kulaklarımızı babaannem rahmetlı ığnenın ucunu ısıtıp (mıkrobu gıtsın dıye)öyle delmış 40 lıyken maşallah onlar kapanmaz sonradan deldırdıklerım kapanırgeç bile kalmışsın canım 4 aylı fln deldirilir bizde sonra çocuk hiç zorlanmaz...........
canım allah kavuştursun en uzun ayrılığınız bu olsun,eşını doğum günü kutlu olsun
Amin,Amin çoooook zor çoook
ben deldırmeyecm nasıl olsa benım ıstemedığım kadar deldırecek,bıde bızımkı çok oynar kulağıyla gerek yok atraksıyona hemde bu ara....
günaydın canım
geçmış olsun melek
ohhh allah kurtardı,analı babalı büyüsün ınşallah,çok zor oldu dememkkı doğumu selın,kuzenımde görmek ıstememıştı bebeğını ama çok kısa sürdü,hafıfleyınce ağrıları hemen aldı çok korkmuştuk
bızım kulaklarımızı babaannem rahmetlı ığnenın ucunu ısıtıp (mıkrobu gıtsın dıye)öyle delmış 40 lıyken maşallah onlar kapanmaz sonradan deldırdıklerım kapanır
merhaba kızlar.kayrayı sallıyorum burnu akıyo ara ara öksürüyo inşallah ilerlemez bide evde durmak istemiyo sürekli kapıda atta atta.
ara ara öksürüyorsa hemen bal-limona başla ayağının altına da az bişey vicks sür ve çorap giydir...
ara ara öksürüyorsa hemen bal-limona başla ayağının altına da az bişey vicks sür ve çorap giydir...
bugün eşimin doğum günü ama o denizli de ben burda..
meriç büyük olsa anneme bırakır atlar giderdim..
süpris yapardım ....
günaydın
egede öksürüyor ama boğazları kırmızı değil
alerjiden mi acaba bu?
dr.umuzda bakmıştı birşey yok demişti
yelizz sizin tarifte işe yaramadı canım ya!
kaşık mamasının içine yarım yumurta ekleyip verdim
bugün irmikli tarifi de denicem inş.o işe yararda sütü tüketmiş olur
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, sev_rey, yaSelin, resolve31, SEAASIA, DatluCadu
şirvan raporu aldı herhalde gitmedi....
benımde bademcıklerım felaket şişti yutkunamıyorum bugun doktora gıdecegım......
su içmek bile ölüm.......
zeynepcim fotoları aldım. ne güzel hiç yokmuş gibi olmuş. kızarklıkta zamanla geçer sanırım. kulağının ordaki benin aynısından benim kulağımın arkasında var. ve yüzümde de çok sayıda senin yanağındaki gibi ben var. aldırsammı bende acaba.
ayrıca 2. fotoya bayıldım çok tatlı çıkmış pasaklı yaramaz.olumunekankayizsmile
bizde deldirmedik daha
merhaba kızlar.kayrayı sallıyorum burnu akıyo ara ara öksürüyo inşallah ilerlemez bide evde durmak istemiyo sürekli kapıda atta atta.[/QUOTE
geçmiş olsun cnm
geçmiş olsun
günaydınnn..
selinayy diyet nasıl gidiyorr??
nice yıllara esencim.
allah kavustursu.en kötü ayrılıgınız böyle olsun
geçmiş olsun egeye
geçmiş olsun melek.bencede geç kalmadan git
daha artarsa zor olur
sagol cnm.bende çok seviyorum o fotoyu..
kızarıklıklar gececek zamnla
valla ben çok memnun oldum aldırdıgıma
tavsiye ederim
ama iyi bi plastik cerrah bulmalısın
yüz sonuçta
sağaol canım.merhaba kızlar.kayrayı sallıyorum burnu akıyo ara ara öksürüyo inşallah ilerlemez bide evde durmak istemiyo sürekli kapıda atta atta.[/QUOTE
geçmiş olsun cnm
bi an öksürüyor gibi okumusum.. öksürüyorsa kısmını pardon:)saol her ne kadar biz hasta olmasakta yerimseniben
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla
:)
kimse yok bu satte hayrolaaaaaaa
gecmiş olsun dileklerınız için teşekkürler.....
saat 3 gibi gidecegım..
evet:))GÜNAYDIN.....................................
bendeee
aynennnn yaaaaa
aslanburcusun demi sen..
Allah şifa versin cnmmerhaba iyi gecelerr annemlerdeydim tüm gün annanem çok hasta 82 yaşında ve dr lar eve göndemişler yapılcak bişey yok diye çok üzüldüm yaşlılık ne zor bişey yaabaran hastalanmış geçmiş olsun kuzuya iileşin biran önce.şenay inşallah sizinde sonuçlar temiz çıkar.kayrada da hala burun akınısı devam inşallah ilerlemez bu arada yürümeyi iice ilerlette sıpa tutabilene aşkolsun.herkese tatlı rüyalar dilerimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?