2009 Nisan Anneleri

bilge mali yolladım
eger çıkmazsa fotolar söylersin

sultan kereme aldığın pusetten memnunmusun

zeynepcim fotoları aldım. ne güzel hiç yokmuş gibi olmuş. kızarklıkta zamanla geçer sanırım. kulağının ordaki benin aynısından benim kulağımın arkasında var. ve yüzümde de çok sayıda senin yanağındaki gibi ben var. aldırsammı bende acaba.

ayrıca 2. fotoya bayıldım çok tatlı çıkmış pasaklı yaramaz.olumunekankayizsmile

geç bile kalmışsın canım 4 aylı fln deldirilir bizde sonra çocuk hiç zorlanmaz...........

bizde deldirmedik daha

hadi gözünüz aydın. canından can cıkıyo kolay olurmu. anlatmayın korkarım diyolar anlatmayıncada böyle basit sanılıyo işte

bugün eşimin doğum günü ama o denizli de ben burda..
meriç büyük olsa anneme bırakır atlar giderdim..
süpris yapardım ....
canım allah kavuştursun en uzun ayrılığınız bu olsun,eşını doğum günü kutlu olsun
amin allah kimseyi ayırmasın..
Amin,Amin çoooook zor çoook
meriçin kulağını nezaman deldirsem acaba...
fikri olan var mı..
ben deldırmeyecm nasıl olsa benım ıstemedığım kadar deldırecek,bıde bızımkı çok oynar kulağıyla gerek yok atraksıyona hemde bu ara....
günaydın canım
geçmış olsun melek
ohhh allah kurtardı,analı babalı büyüsün ınşallah,çok zor oldu dememkkı doğumu selın,kuzenımde görmek ıstememıştı bebeğını ama çok kısa sürdü,hafıfleyınce ağrıları hemen aldı çok korkmuştuk
geç bile kalmışsın canım 4 aylı fln deldirilir bizde sonra çocuk hiç zorlanmaz...........
bızım kulaklarımızı babaannem rahmetlı ığnenın ucunu ısıtıp (mıkrobu gıtsın dıye)öyle delmış 40 lıyken maşallah onlar kapanmaz sonradan deldırdıklerım kapanır

merhaba kızlar.kayrayı sallıyorum burnu akıyo ara ara öksürüyo inşallah ilerlemez bide evde durmak istemiyo sürekli kapıda atta atta.

Barancıkta hastaymış. geçmiş olsun. inşallah bugün daha iyidir.

sağol canım.

ara ara öksürüyorsa hemen bal-limona başla ayağının altına da az bişey vicks sür ve çorap giydir...

bugün eşimin doğum günü ama o denizli de ben burda..
meriç büyük olsa anneme bırakır atlar giderdim..
süpris yapardım ....

nice yıllara esencim.
allah kavustursu.en kötü ayrılıgınız böyle olsun

geçmiş olsun egeye

geçmiş olsun melek.bencede geç kalmadan git
daha artarsa zor olur

sagol cnm.bende çok seviyorum o fotoyu..
kızarıklıklar gececek zamnla
valla ben çok memnun oldum aldırdıgıma
tavsiye ederim
ama iyi bi plastik cerrah bulmalısın
yüz sonuçta

merhaba kızlar.kayrayı sallıyorum burnu akıyo ara ara öksürüyo inşallah ilerlemez bide evde durmak istemiyo sürekli kapıda atta atta.[/QUOTE

geçmiş olsun cnm

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla

kimse yok bu satte hayrolaaaaaaa

gecmiş olsun dileklerınız için teşekkürler.....

saat 3 gibi gidecegım..

GÜNAYDIN.....................................

bendeee

aynennnn yaaaaa

aslanburcusun demi sen..
evet:))

Allah şifa versin cnm

tüm hasta kuzularımızı geçmişler olsun

sultan dünde sormustum ama görmedin sanırım
kereme aldığın pusetten memnunmusun

esra çok memnun oldugunu sölemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…