canım gözünüz aydın sorunsuz doğdu çok şükür,maşallah,çok teşekkürler canım,sevındım gelışımının ıyı olmasına nasıl bakıyoruz dudaklarına dr.ın dımı,ben evde kendım kapıya çızelge yaptım 2 haftada bır çızıyorum bakıp uzadıysa,yanınada tarıh attım aldığım zaman ölçüyüGünaydın kızlar....
Bizde sabah aşımızı yaptırdık, bugün benim de abimin bir oğlu oldu tpl 6 tane erkek torun
hiç kız yok, 3,430 doğmuş sabah işe geç gelince anca akşama gidicem görmeye
özlemcim sevindim tahlillerin temiz çıkmasına, dr da bize maşallah ne güzel uzamış dedi,
biz kısa doğduk ya çok sevindirik oldum valla)
sezeryan oldu cnm, maşallah kilosu boyu da iyicanım nasıl olmuş doğumu dün merak ediyordun
Günaydın kızlar....
Bizde sabah aşımızı yaptırdık, bugün benim de abimin bir oğlu oldu tpl 6 tane erkek torun
hiç kız yok, 3,430 doğmuş sabah işe geç gelince anca akşama gidicem görmeye
özlemcim sevindim tahlillerin temiz çıkmasına, dr da bize maşallah ne güzel uzamış dedi,
biz kısa doğduk ya çok sevindirik oldum valla)
herseyi biliyor bunlar sıpa....canım az önce mama yedirmeye çalışıyoruz babasıyla tahta kaşıkla oyun yapıyorum babasına veriyorum sanki mama verirmiş gibi hoşuna gidiyo sonra ona veriyorum açıyo ağzını tabii kaşık boş ya ama mamasından verince kilitt
maşallah mıraya yemiş yıne egede baced pisi pisilre baka baka azcık yıyorrrrrrDün akşam ben de Miray ı oturttum mama koltuğuna,baktım yemiyor,masanın üstündeki herşeyi eliyle işaret edip ıhhh ıhhh deyip duruyordu,herşeyi verdim,yere atıyor falan..sonra şekerlikte toz şeker vardı,onu hemen şekerliğin kapağına döktüm,bir kaşık kadar,sonra o şekerle oynamaya başladı,bir taraftan da ağzını açtı)Çooook sevindim,diyebilirm ki 4-5 gün çocuk hiiiç birşey yemedi.Sonra yatmadan önce mama verdim,aynı şekilde şekerle oynatarak.Demek ki,oyun istiyorlar,oyun onlar için yemekten daha önce geliyor deniyor ya,doğru sanırım.
Sabah da annem peynir ve yumurta yemiyor diye,yumurta süt peynir un karıştırıp krep yapmış,onu da yemiş biraz.Bugün biraz daha iyiydi yani yemek konusunda,çook şükür.
canım dost süt ben hiç kullanmadım ama kullanna tanıdıklarım var marka degıl ya ondan pına... süt kullan dedım biberon için o kara leklerı acaba sütmü yapıyor anlamındaaaaaaaaannaaaaaaaam ne yazmışım ne alıntı yapmışım daha doğrusu,kusura bakmayın tamammı,özet çıkarmışım azıcık,tatlı rüyalar görün ınşallah:ecrin_bebek:
:):)::)meriç. dün aksam kendi etrafında dönüyor
sonra da basi dönüyor düsüyor:)
GÜNAYDIN.....
ege artık yemek yemıyor kızlar günde toplasan 10 kaşıkk ODA BAZENNN
emiyor sadece
cok zamadan beri yapıyoruz bunu
ege mesela koltugun altına yatagının altına v.sss bişey attımı
bende odaya girdimmiii nerde dıyorum nereye attınnn
hemen attıgı yeri işaret edıyor egiliyor bakıyorr
baba ya aşırı düşkünlük başladı bütün gün baba delllllllll baba dellll
diyip duruyor
dün annemlerdde aynıydı babsını aradık telde konuştular
babası dayanamayıp gelmiş annemlre (yakın iş yeri)
aman bi atıldı kucagına görmelisiniz
ben gel diorum gelmiyorrrr
tuğbanın bilgisayarı bozlunca , sultanda girmez oldu.
çiçek zaten ayrı bir hayırsız , aliyede arada giriyor,
esrada öyle.. deniz çalışıyor..
şenay cuma günleri giriyor, dilek çoçuğu hasta ,
topiğin gözdeleri yok ..
aysun, esen, betül, bilge, selin, melek, sevgi, elif ,özlem, yeliz, müge ve ben..
takılıyoruz işte böyle..
unuttuğum varsa kusura bakmasın.
ayşe varmış.. ama oda artık eskisi gibi girmiyor...
günaydınn güzellerrrrr..
pek yazamıommm....sınava az kaldııııı..ama hep girip okuyommm..
bide üstelik diyetteyim açkende hiçç çalışılmıyooo yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?