2009 Nisan Anneleri

slm kızlar bütün günümüz bahçede geçiyo
annemle voleybol demirle futbol derken gün bitti
demircik emdi uyudu bende şuanda çok yorgunum yatıcam herkese iyi geceeler

iyi akşamlar kızlarr artık yemek yedirmek benim için işkence oldu yemek saati gelince moralim bozuluyo yaa ne yapsam ne etsem diye.bide sürekli atta atta iice sokakçı oldu :)

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, cicekcicek, ugly, burcu_arda, demirim

iyi akşamlar kızlarr artık yemek yedirmek benim için işkence oldu yemek saati gelince moralim bozuluyo yaa ne yapsam ne etsem diye.bide sürekli atta atta iice sokakçı oldu :)

aynennn burcuuu sokak istıyor kapıya vuruyor attaa diyor
yemek yenmıyor artık sadece emıyor kaşık gördümü kaçıyor resmennnn

slm kızlar bütün günümüz bahçede geçiyo
annemle voleybol demirle futbol derken gün bitti
demircik emdi uyudu bende şuanda çok yorgunum yatıcam herkese iyi geceeler

ne güzel müge keşke bizimde ööle bi şansımız olsaydı burda 4 duvar içinde yazık çococuklar.iyi geceler

aynennn burcuuu sokak istıyor kapıya vuruyor attaa diyor
yemek yenmıyor artık sadece emıyor kaşık gördümü kaçıyor resmennnn
canım az önce mama yedirmeye çalışıyoruz babasıyla tahta kaşıkla oyun yapıyorum babasına veriyorum sanki mama verirmiş gibi hoşuna gidiyo sonra ona veriyorum açıyo ağzını tabii kaşık boş ya ama mamasından verince kilitt

Dün akşam ben de Miray ı oturttum mama koltuğuna,baktım yemiyor,masanın üstündeki herşeyi eliyle işaret edip ıhhh ıhhh deyip duruyordu,herşeyi verdim,yere atıyor falan..sonra şekerlikte toz şeker vardı,onu hemen şekerliğin kapağına döktüm,bir kaşık kadar,sonra o şekerle oynamaya başladı,bir taraftan da ağzını açtı)Çooook sevindim,diyebilirm ki 4-5 gün çocuk hiiiç birşey yemedi.Sonra yatmadan önce mama verdim,aynı şekilde şekerle oynatarak.Demek ki,oyun istiyorlar,oyun onlar için yemekten daha önce geliyor deniyor ya,doğru sanırım.

Sabah da annem peynir ve yumurta yemiyor diye,yumurta süt peynir un karıştırıp krep yapmış,onu da yemiş biraz.Bugün biraz daha iyiydi yani yemek konusunda,çook şükür.

Yazıyı ben de beğendim.Okulda öğrencileri gördükçe yazının doğruluğuna inanıyorum ben de gerçekten.Çocuklar her imkandan yararlandırılıyorlar,ama malesef,hep kötüye gidiyor.

Bir de şimdiki gibi büyük küçük tanımayan, yayıla yayıla konuşan, gelenekten habersiz, travma görmemiş bebelere bakın..

Aralarından mucize filan çıkmıyor..

Yüzde doksan dokuzu analarının koyacağı muhalefet şerhine rağmen “salaklar ordusuna” en geç on beşinde katılıyor..

Üstelik “Yaza çıkardık danayı, beğenmez oldu dünyayı.. ” havasında gidiyorlar..

Ben de en çok burayı beğendim.Annebabalar çocuklarını güya koruma kollama adına,onların bir adım önüne geçiyorlar,herşeylerini anneler yapıyorlar,okula çocuklarını getirip götürürken çantalarını montlarını bile onlar taşıyorlar,ödevlerini yapıyorlar,bir arkadaşıyla ya da öğretmeniyle sorunları olduğunda çocuğun yerine gidip hallediyorlar,böylelikle çocuklarda birey olma bilinci gelişemiyor.

kızlar tahlıl sonuçlarımız temız çok şükür çok mutlu oldum çoooook:lepi:delikafaduldenhihoyyyt
özlem peçeteyle silmedim ama yakından inceledim akşam bi bakıyım..
kıs boşuna fön çektirme nasılsa bozulucak sabaha..he heeyerimseniben
ay bende bi gidemedim ..
allah canını almasın emi,çektırdım bacuuuuu,nasıl olsa bu kalabalıkta bozulmaz,bozulmaz :kedi:
evet aynı bıberonla ıçıyor ama ben taktım ya görüyorum ışte zaten bı tek süt ıçıyor onada 2 bıberon yapmadım,hıç bırakmadım şımdıye kadar ıçınde süt hemen yıkarım,bulaşık makınesınede atıp denemedim bıde öyle deneyeyım,cam alayım dıyorum,bende takıntılıyım makıneden çıkanları tekrar duruluyorum zaten makıne makıne kokuyor kı bız bol lımon tüketırız o lımon kabuklarınıda atıyorum makıneye ama kokuyor bana ne denedıysem olmadı nefret edıyorum makıneden ama annem ızın vermıyor elde yıkayayım
çok geçmış olsun canım
tamda anneler gunu oncesi bole konusmak ayip belki ama ne bileyim rabbim kimseyi kimsenin umuduna birakmasin yaaaaaaaaaaaaaaaa onlarada zor bizede anacim MUGE UMARIM KORKTUGUN OLMAZ
amin canım rabbım kımseye muhtaç etmesın,babaannem 2 gün yatak 3. gün toprak derdı,yatırıp kapılara baktırmasın,hepsı nur ıçınde yatsın
Amin canım çok doğru söylemışsın,Allah çok çektırmemış ışte ne güzel
çok geçmış olsun dılekcım,düşmüştür ınşallah ateşı
çok güzeldı ve de doğru çoğu,anam babam usulü ohhhhhhh(ıstısnalar kaıdeyı bozmaz ama)
hadi kızlar ben kaçtım malzeme alıcam biraz işyeri için..anneler günü için süper çiçekler hazırlıyorum kurabiyeden..yine avmdede satışa sunucaz
ellerıne sağlık canım kazancınız bol olsun ınşallah

ne güzel müge keşke bizimde ööle bi şansımız olsaydı burda 4 duvar içinde yazık çococuklar.iyi geceler
benımkıde balkon ve pencere kuşu oldu bızımde akşam yemeklerımız aynı
elıne ne ısterse verıyorum oyunla şebek oluyoruz resmen,tahta kaşık bızımde favorımız kase,lımon sıkacağı sonra küçük püre kavanozlarının kapağını açıp kapamak,süzgeç ama yıyor ya benım ıçın yeterlı hemde ağlamadan yemış oluyor,bende bu ara mücver tarzı yapıyorum yarımda yese,hem sebze almış oluyor balıkla denıcem bakalım nasıl olacak
çok uzun oldu ama ne dıım anca gırdım eksık kaldıysa affola,kocam çıktı yola,özledım yahu arada kızsamda sevıyorum ben kocamı:kedi:

Son düzenleme:
annaaaaaaaam ne yazmışım ne alıntı yapmışım daha doğrusu,kusura bakmayın tamammı,özet çıkarmışım azıcık,tatlı rüyalar görün ınşallah:ecrin_bebek:

meriç. dün aksam kendi etrafında dönüyor
sonra da basi dönüyor düsüyor:)

günaydıııın kızlar,ıyı bır gün olsun hepımız ıçın,ne unuttum ne unuttum derken aklıma geldı uyanınca
melek yok demışın dost süt bımde devam sütü olarak ama var,ben şımdıye kadar pınarın ılk adımını kullandım 1 yaşa kadar yanı sonrada devam sütünü ama değıştırdım dost devam kullanıyorum,benım mıdem rahatsız olduğu halde dostun yoğurdu dokunmuyordu ekşıtmıyordu sütüde ıyıdır dıye düşündüm,sen farklı bışey yazdıysan anlamadım ben ya,gırersen oku söyle bana tamammı

canım biberonu sormuşsunn ege cok süt içmiyor ama leke falan omadı

bimde alma sütü dost süt marka yokkk

pına......... al.. bari....

bak bu yazına ıstınaden söylüyorum anlamadım dıye he

ben gıdıyorum kahvaltıya malum ağır mısafır var kocacımmmm,çok özlemış gördüm kendımı ama gıcık ettı yıne

günaydın kızlar....bende anlamadım melek niye dosta dedin:)) bizim ordaki marketlerde gördüğümden beri sek günlük süt alıyorum hani şu çocukluğumuzdaki şişe sütlerden..kapağıda eskiden alimunyum gibiydi hatırlarsanız şimdi plastik yeniden kapanabilir yapmışlar artık ondan veriyorum...
ecenin tahlilleri temiz çıkmış çok sevindim gözünaydın özlem...
tez zamanda cam biberon al temizlemesi daha kolay ve o lekeleri görmezsin....şimdi hatırladımda benimde o lekelenmeleri gördüğüm biberon aventti..şimdi cam olan nuk ve bebedoru dönüşümlü kullanıyorum ve makinete atınca iyi oluyor..
zaten biberonlarında kullanma talimatında makinelerin üst rafında yıkanabilir ibaresi var...
bulaşık makinesine limonlarıda atıyor olman ilginç bende deneyeyim koku açısındanda güzel olur:))
ben çok sık uğrayamıyorum son yoğunluk ayımız sonra rahatız kısmetse.....
bu akşam eşimin kuzenine gidicez çünkü az önce bir kızı dünyaya geldi..."inci bebek" hoşgeldin kuzum..
idili götürmicem hastaneye kızcağız travma yaşamasın ben bunu nasıl büyütücem diye...:)) beni ziyarete gelenlerin çocuklarına bakıp idil bu kadar büyüyecek mi acaba diye içimden geçirmedim değil..
şaka bir yana dedesi kızımıda götürün görsünler diyor ama silivriye gidip dönücez idil hayatta araba yolculuğu yapmaz o kadar...
ben eylülde gideceğimiz tatilin yolculuğunu şimdiden düşünürken bu akşamdan etüt yapamam:))
herkese güzel günler dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…